Şimdi Ara

Ipad - İş Kullanımı ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İş yerinde kullanmak ve müşterilere giderken 17" laptop götürmek yerine ipad ile gitmeyi düşünüyorum.. Satış ve proje mühendisiyim.. Ürünlerin Resim, Pdf ve filmlerini IPAD e eklemeyi düşünüyorum. Ancak kafamda olan soru şu, kullandığım kadarı ile IPAD te dosyalama işlemi yok. Yani ekranda ürünün klasorunu yaratıp içine dosyaları yerleştiremiyorum? Bunu yapabilen bir uygulama var mıdır? Ya da ne şekilde bunu yapabilirim? Galaxy tab de bu imkan var ama Ipad te kolay biçimde yok diye biliyorum ( belkide var ve ben bilmiyorum) ... Sizden gelecek cevaba göre en ürünü alacağım, yardımlarınız içim şimdiden çok teşekkür ederim.

• Bahsettigin özellik dogrudan yok ama dolaylı olarak yapabilirsin...
    Fotograflar programında fotograflar icin klasorler olusturulaniliyor.
    iBook (ve benzeri) programlarda da PDF'ler sıra ile goruntulenebiliyor.
    PPT PowerPoint dosyaları icin ise yine bir arsivleme mantığı yok (Keynote kullanmadım hic) ama yine goruntuleyebilirsin.

Bir de gercek bir masaüstü bilgisayarı açık bırakarak uzaktan ona erisebilirsin ve gercek bir Windows kullanmış olursun böylece. Ama aradaki hız da onemli tabi, cok yavasbir bağlantı iPad uzakmasaustu bağlantısını çekilmez yapar.

Bu arada, bir de HDMI çevirici alırsan gittiğin yerdeki LCD tv'lerden gösterebilirsin herseyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xagdas

Bahsettigin özellik dogrudan yok ama dolaylı olarak yapabilirsin...
    Fotograflar programında fotograflar icin klasorler olusturulaniliyor.
    iBook (ve benzeri) programlarda da PDF'ler sıra ile goruntulenebiliyor.
    PPT PowerPoint dosyaları icin ise yine bir arsivleme mantığı yok (Keynote kullanmadım hic) ama yine goruntuleyebilirsin.

Bir de gercek bir masaüstü bilgisayarı açık bırakarak uzaktan ona erisebilirsin ve gercek bir Windows kullanmış olursun böylece. Ama aradaki hız da onemli tabi, cok yavasbir bağlantı iPad uzakmasaustu bağlantısını çekilmez yapar.

Bu arada, bir de HDMI çevirici alırsan gittiğin yerdeki LCD tv'lerden gösterebilirsin herseyi.
    ben ipad ile tab arasında kalanlardanım.
    internette eğitim sitelerindeki sayfalarda tam verimli kullanılıp kullanılamayacağı konusunda endişem var. sayfaya tıklayınca yeni açılan bir penceredeki görsel ve işitsel ders anlatımını verimli bir şekilde sunabiliyor mu?
    yada bankaların işlem sayfalarındaki çeşitli uygulamaları sıkıntısız çalıştırabiliyor mu?

bu konuda tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: eflatoon

internette eğitim sitelerindeki sayfalarda tam verimli kullanılıp kullanılamayacağı konusunda endişem var. sayfaya tıklayınca yeni açılan bir penceredeki görsel ve işitsel ders anlatımını verimli bir şekilde sunabiliyor mu?
    yada bankaların işlem sayfalarındaki çeşitli uygulamaları sıkıntısız çalıştırabiliyor mu?

İşbamkası'nın İşPad uygulaması var mesela, abonesiyim resmen, her isimi ordan hallediyorum çok rahatlıkla.
    HSBC ve Garanti Bankası tecrübem de var, onlar da kullanılabiliyor rahatlıkla.
    Ama internet bankacılığı App'leri yok. Garanti'nin bir finans takip ve cep şifre app'leri var ama kurup sildim sonra işime yaramayınca.
    İşbankası tam bir öncü mobil kullanımda.

Eğitim sitesi eğer "sadece" Flash içerikli video gösteriyorsa seyredemezsiniz. Ama açılan pencerelere izin var iPad'de.

• quote:

quote:

İşbamkası'nın İşPad uygulaması var mesela, abonesiyim resmen, her isimi ordan hallediyorum çok rahatlıkla.
    HSBC ve Garanti Bankası tecrübem de var, onlar da kullanılabiliyor rahatlıkla.
    Ama internet bankacılığı App'leri yok. Garanti'nin bir finans takip ve cep şifre app'leri var ama kurup sildim sonra işime yaramayınca.
    İşbankası tam bir öncü mobil kullanımda.

Eğitim sitesi eğer "sadece" Flash içerikli video gösteriyorsa seyredemezsiniz. Ama açılan pencerelere izin var iPad'de.

Alıntıları Göster
    cevap için teşekkürler, hangi turkcell paketini kullanıyorsunuz?

• quote:

Faturasız DATA hattı, (yani iPad ve VINN için özel olan hat) kullanıyordum 4 aydır. 1GB 29 TL, 4GB 39 TL. Ben 4GB paketi kullandım, 4 ayda 6-7 paket aldım.
    Bu hafta yeni hat aldım. Faturasız SES hattı (yani normal telefon hat) aldım.
    Çünkü içine, internet paketi haricinde de kontör (cep lira) yüklemek istiyorum, LigTV paketine üye olucam, içindeki kontorden ücretini çeksinler istiyorum, sebebi bu.

Micro sim DATA hatlar (hiç surpriz fatura, ek ücret vs gerektirmeyen) 40TL'dir. Ayrıca 29 ya da 39TL paketlere ücret ödersiniz.

Bu arada ben ikinci bir Sim Kart aldığım için DATA hattımı satıyorum, dün karar verdim, adıma kayıtlıdır, fiyatı budur= 25 lira.
    Numarasıda çok güzel aslında = 0 530 529 13 31 (530 ve 529 ardışık oluyor, gerisi malum, akılda tutması çok kolay)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xagdas -- 10 Mayıs 2011; 15:26:27 >

• quote:

quote:

Faturasız DATA hattı, (yani iPad ve VINN için özel olan hat) kullanıyordum 4 aydır. 1GB 29 TL, 4GB 39 TL. Ben 4GB paketi kullandım, 4 ayda 6-7 paket aldım.
    Bu hafta yeni hat aldım. Faturasız SES hattı (yani normal telefon hat) aldım.
    Çünkü içine, internet paketi haricinde de kontör (cep lira) yüklemek istiyorum, LigTV paketine üye olucam, içindeki kontorden ücretini çeksinler istiyorum, sebebi bu.

Micro sim DATA hatlar (hiç surpriz fatura, ek ücret vs gerektirmeyen) 40TL'dir. Ayrıca 29 ya da 39TL paketlere ücret ödersiniz.

Bu arada ben ikinci bir Sim Kart aldığım için DATA hattımı satıyorum, dün karar verdim, adıma kayıtlıdır, fiyatı budur= 25 lira.
    Numarasıda çok güzel aslında = 0 530 529 13 31 (530 ve 529 ardışık oluyor, gerisi malum, akılda tutması çok kolay)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sonunda IPAD te karar kıldım, nedeni gerek ekren buyuklugu ve kalitesi, gerekse apple olusu... Bu arada yukarda belirttigim isleri halledebildim. i-funbox ile dosyalarınızı ipad e atabiliyorsunuz.. tabi öncelikle uygun programları kurmanız gerekiyor. ben fileapp pro, movie player, quick office ve goodreader i kullandım. bu programların içerisine kendi dosyalarını attım..böylece bana gerekli tüm dosyaları klasörler halinde programları açınca erişebiliyorum.. oldukça şık oldu..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vermilion

Arkadaşlar sonunda IPAD te karar kıldım, nedeni gerek ekren buyuklugu ve kalitesi, gerekse apple olusu... Bu arada yukarda belirttigim isleri halledebildim. i-funbox ile dosyalarınızı ipad e atabiliyorsunuz.. tabi öncelikle uygun programları kurmanız gerekiyor. ben fileapp pro, movie player, quick office ve goodreader i kullandım. bu programların içerisine kendi dosyalarını attım..böylece bana gerekli tüm dosyaları klasörler halinde programları açınca erişebiliyorum.. oldukça şık oldu..

Alıntıları Göster
    www.dropbox.com kullanara dosyalarinizi bilgisayarinizda klasorledikten sonra, ipad uygulamasi ile dropbox a kayddettiginiz tum dosya ve klasorlere erisebilirsiniz. Dosyalari Ipad e atmak icin ayrica bir islem yapmaniz gerekmeyecektir, dropbox bilsayarinizda bu klasore kaydettiginiz tum dosyalari diger platformlara internet uzerinden senkronlamakta.

• quote:

Orijinalden alıntı: code103s

www.dropbox.com kullanara dosyalarinizi bilgisayarinizda klasorledikten sonra, ipad uygulamasi ile dropbox a kayddettiginiz tum dosya ve klasorlere erisebilirsiniz. Dosyalari Ipad e atmak icin ayrica bir islem yapmaniz gerekmeyecektir, dropbox bilsayarinizda bu klasore kaydettiginiz tum dosyalari diger platformlara internet uzerinden senkronlamakta.

Alıntıları Göster
    Benimde aklımda hep iş ile ilgili dosyaların ipad'a aktarımı vardı ve bu yüzden hala tereddütteyim alıp-almama konusunda.. Buradaki yazıları okuduktan sonra biraz daha olumlu bakmaya başladım ipad almaya..

• quote:

Orijinalden alıntı: biggins

Benimde aklımda hep iş ile ilgili dosyaların ipad'a aktarımı vardı ve bu yüzden hala tereddütteyim alıp-almama konusunda.. Buradaki yazıları okuduktan sonra biraz daha olumlu bakmaya başladım ipad almaya..

al baba al :) td de okadar video upload ettik ikna ol diye:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkie

quote:

Orijinalden alıntı: biggins

al baba al :) td de okadar video upload ettik ikna ol diye:)

Alıntıları Göster
    Sadece flash içerikli videoları göstermemesi büyük bir eksik değil mi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: plep05

Kullanıma göre değişir. Mesela ben genelde forum sitelerine gözattığım için hiç ihtiyaç duymadım. İhtiyaç duyan için sorun olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1C8886619

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    benimde nacizane bir önerim olsun. Flash içerik artık ipad de var ve ciddi güzel izlediğim videolardan anladığım kadarı ile
    iswifter proğramına bir bakın derim flash için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamzaberk

benimde nacizane bir önerim olsun. Flash içerik artık ipad de var ve ciddi güzel izlediğim videolardan anladığım kadarı ile
    iswifter proğramına bir bakın derim flash için..

Alıntıları Göster
    İş için kullanmayı bilirseniz ideal bir cihazdır Ipad.Ben sunumlarımı artık Ipad üzerinden yapıyorum.
    Ürün kataloglarını ve proje resimlerini Ipade yükledim.Ipad üzerinden müşteriye sunuyorum.Çok şık ve hızlı oluyor.
  • quote:

Bence değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnDiViT

quote:

Bence değil.

Alıntıları Göster
    exe dosyalarini yukleyebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chinaski

exe dosyalarini yukleyebiliyor muyuz?

Alıntıları Göster
    Yabancı bir forumda "IPAD'i iş için nasıl kullanıyorsunuz" diye bir başlık var.
    Hazır bu forumda böyle bir başlık açılmışken sormak isterim:

IPAD "iş"inize yarıyor mu?
    İş için nasıl, hangi programları kullanıyorsunuz?

Mesela şöyle bir formatı olabilir:
    quote:

Meslek=
    Programlar=
    Açıklama=

sadece öneridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 26 Mayıs 2011; 17:26:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: laider

Yabancı bir forumda "IPAD'i iş için nasıl kullanıyorsunuz" diye bir başlık var.
    Hazır bu forumda böyle bir başlık açılmışken sormak isterim:

IPAD "iş"inize yarıyor mu?
    İş için nasıl, hangi programları kullanıyorsunuz?

Mesela şöyle bir formatı olabilir:
    quote:

Meslek=
    Programlar=
    Açıklama=

sadece öneridir.

Alıntıları Göster
    ipad de yeni klasör yaratıp içine dosya atamıyor musun?

• filmleri oynatmakta sıkıntı çıkmaz..
    pdf en kolayı zaten.onlarca pdf reader var piyasada...
    resimlerde aynı şekilde..çok kolay..

bunların hepsini biarada yapan bir uygulamada söyleyeyim.

http://itunes.apple.com/us/app/pdf-doc-xls-fast-reader/id405511657?mt=8

$0.99

Ipad - İş Kullanımı ??

daha onlarca-yüzlerce program..bence almalısınız..birde jb yaparsanız dadından yinmez

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

filmleri oynatmakta sıkıntı çıkmaz..
    pdf en kolayı zaten.onlarca pdf reader var piyasada...
    resimlerde aynı şekilde..çok kolay..

bunların hepsini biarada yapan bir uygulamada söyleyeyim.

http://itunes.apple.com/us/app/pdf-doc-xls-fast-reader/id405511657?mt=8

$0.99

Ipad - İş Kullanımı ??

daha onlarca-yüzlerce program..bence almalısınız..birde jb yaparsanız dadından yinmez

şimdi diyelim ben bu programı aldım, word, pdf rahatça okuyabilecek miyim
    birde diyelim ipad2 de bilgisayara not yazmak istiyorum, yazdığım bu notları bilgisayara atıp ordan da word e aktarmak istiyorum, böyle bir şey yapılır mı
    yani quick office 15 dolar ödemeden işimi halletmek istiyorum
    not pad gibi bir programı var mı, pc de açabileceğim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.