Şimdi Ara

iPad kullanıcıları rica etsem sorumu cevaplayabilirler mi? (Web Tarayıcı 4K YouTube)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, M serisi iPad almayı planlıyorum ama aşağıdaki yazacağım sorunlardan dolayı iPad almaya çekiniyorum. Malum Apple iOS/iPadOS cihazlarda WebKit tarayıcı motorunu zorunlu kılıyor, bu yüzden de herkes web tarayıcı üzerinden YouTube'un iOS/iPadOS kullanıcılarının düşük çözünürlük video izlemeye zorladığını söylüyorlar.

A52 Android cihazımda YouTube uygulaması kullanmadan web tarayıcıda 4K çözünürlüğe ulaşabiliyorum, Android tablette de böyle olacağını varsayıyorum. Ama iPad almak istiyorum, iPad aldığımda da YouTube'u web tarayıcıda 4K çözünürlükte kullanmak isterim. Sizden ricam iPad kullananlar, Safari, Chrome vb. üzerinden YouTube 4K video açmayı deneyebilir mi acaba?

• ipad mini 7

Safari

iPad kullanıcıları rica etsem sorumu cevaplayabilirler mi? (Web Tarayıcı 4K YouTube)

Youtube uygulaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 19 Ocak 2025; 23:21:19 >

• Cevabınız için teşekkür ederim, korktuğum kadar değilmiş.

• Cihazdan cihaza değişiyor. Mesela bende 10 senelik bir iPad de var o 720P den fazla açmaya izin vermiyor, ama yeni cihaz 4K dahil sorunsuz açıyor bir sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.