Yakin zamanda iPad 2 ve Kamera baglanti aparati alacagim, merak ettigim altyazili film izlemeyi cok seviyorum iPad i de bu amacli kullanacagim, yxplayer ve goodplayer uygulamalari altyazili herturlu formati calistirabilen programlar merak ettigim 2 sorum var ...
-- Baglanti parcasini kullanarak film ve altyazi yi iPad in icine gonderebilirmiyim ?
-- Yada bildiginiz bir program vasitasi ile bunu yapabilirmiyim ?
Simdiden tesekkurler ..
bu konuda bilgisi olan yokmu ?
quote:
Orijinalden alıntı: bagamyanaleks
Herkese Selam,,
Yakin zamanda iPad 2 ve Kamera baglanti aparati alacagim, merak ettigim altyazili film izlemeyi cok seviyorum iPad i de bu amacli kullanacagim, yxplayer ve goodplayer uygulamalari altyazili herturlu formati calistirabilen programlar merak ettigim 2 sorum var ...
-- Baglanti parcasini kullanarak film ve altyazi yi iPad in icine gonderebilirmiyim ?
-- Yada bildiginiz bir program vasitasi ile bunu yapabilirmiyim ?
Simdiden tesekkurler ..
Flash disk çalıştırıyor diye okumuştum biryerde. Fazla bilgim yok ama olduğu kadar paylaşayım.
Öncelikle böyle birşeyin olabilmesi için cihazınızın jailbreak'li olması gerekiyor. Ve dosya sistemine ulaşabilmek için iFile programı kurulu olmalı.
Daha önce okuduğum bir yerde iPad'in gücü sadece flash disklere yettiğini okumuştum. Yani sadece flash disk çalıştırabiliyoruz. Harici hdd -ne adaptörlüsü ne de adaptörsüz'ü- çalışmıyor.
iPad Flash disk'i de sadece FAT32 olarak biçimlendirilmişse okuyabiliyor. Flash diskinizi ipad'e camera connection kit ile bağlayınca birkaç saniye sonra "The attached USB device is not supported." gibi bir mesaj geliyor. Bunu es geçiyorsunuz.
Eğer iFile'ın ipad sürümünü yüklemişseniz iFile programında Flash diski sürücü gibi sol tarafta görüyorsunuz. Tıklayıp girdiğinizde sağda açılıyor. Ve flashın içinden istediğinizi kopyalayıp alabiliyorsunuz yada direk çalıştırabiliyorsunuz. Yani bu şekilde altyazılı film izleyebiliriz.
Eğer iFile ipad sürümü değilse var/mnt/mount1/ altından cihazınıza benzer şekilde erişebiliyorsunuz.
Youtube video'su da koyalım tam olsun Burada arkadaşımız 250GB'lık Archos5'i iPad'ine bağlamış. Ve sorunsuz çalışıyor. Büyük ihtimalle bu cihaz usb'den güç çekmediği için çalıştı. iPad'e özel olan iFile'ı kullanmış arkadaş.
abdsev arkadasim cok cok tesekkur ederim tum sorularimin cevaplarini iceren bir yazi ve video gondermissin.
Ilgine ve ayirdigin zaman icin tekrar tesekkurler
...
ipad için ifile sürümünü hiçbiryerde bulamıyorum nasıl indirebilirim acaba?
İfile cydia dan yükleyeceksin. Ayrıca connection kit flashdiskleri çalıştırmıyor. Sadece sd cardlari calistirabiliyor.
usb flash diskleri calıstırmadıgı kesın mı ? ne biliyim 8gb yada 16gb bir usb flash driver alıp kullanmak ıyı olur dur ? bu arada bu urunu kaca alabılıyorsunuz
Benim bildigim çalıştırmıyor. En azından bende ki. :) 8 veya 16sd card da is görür dostum. Dealextreme yada ebay dan yan sanayi USB ve sd card birlikte olanları uygun fiyatlara bulabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: jyhun
Benim bildigim çalıştırmıyor. En azından bende ki. :) 8 veya 16sd card da is görür dostum. Dealextreme yada ebay dan yan sanayi USB ve sd card birlikte olanları uygun fiyatlara bulabilirsin.
peki.. bır lınk verırmısınız.. hdmi ile birlikte olanlardan mı almak gerek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme