Şimdi Ara

iPhone 16 serisinin ilk satış rakamları geldi: Beklenen ilgiyi göremedi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
5.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık belki de 2 senede bir tanıtım yapılması gerekiyor (tüm markaların amiral gemileri için geçerli söylediğim) çünkü gerçekten sırf model çıkarmış olmak için çıkarmak gibi bir hal almaya başladı.

Ya da illa belli bir takvim olacak diye bir şey mi var... Notebooklarda var mı örnek olaram böyle bir şey...

Daha temel sorgulamalar yapılabilir gibi görünüyor akıllı telefon ürün gamlarıyla ilgili

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Team McLaren kullanıcısına yanıt
    Sanki eskiden böyle bir durum vardı. (Yanlış hatırlamıyorsam) Dolayısıyla kalite de daha iyi oluyordu. Eğer kendinizi her sene telefon çıkarmaya zorlarsanız, çok yaratıcı şeyler çıkmıyor ister istemez.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MBK3334 VAUVJ M kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam. Akıllı telefon teknolojisinin ilk yıllarında teknoloji hızla gelişirken her sene tanıtmanın belki bir anlamı vardı denebilir. Markalar açısından özellikle pazarlama anlamında sansasyon yaratıp reklam da yapılabiliyordu. Şu an böyle bir durum da kalmadı, hatta insanlar artık alay eder oldu konudan da görüldüğü üzere.

Üstüne kullanıcılar arada çok bir fark olmamasına rağmen (15-16 düz iPhone'lar mesela) yeni cihaz çıkınca 1 senede eski modeli kullanıyor durumuna düşüyor, cihazları değer kaybına uğruyor. Dolayısıyla mağduriyet yaratır gibi bir durum ortaya çıkıyor.

Nereden baksan gereksiz diye düşünüyorum artık bu senelik yenileme olayı...

• Geçiş modeli bu, esas yenilikler 17'de olacak. Zaten daha 16 çıkmadan sonraki modelin haberleri gelmeye başlamıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Team McLaren kullanıcısına yanıt
    Bence de, ilk Iphone tanıtımını izlemişsinizdir mutlaka herkes ağzı açık kalmıştı işte yenilik budur. Peki ilk arkası cam panel fırçalanmış alüminyum çerçeveli iphone 4 :) (ilk Iphone zamanları Sony ericsson var, Blackberry var yeni yeni ama yani dokunmatik bir hayal bile değildi.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 16 Eylül 2024; 12:51:45 >
  • 1 haftada 40 milyon mu fena rakam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dokunmatik ekran ilk Apple iPhone ile gelmedi çok önceleri Rezistif ekranlı Windows ce işletim sistemli ve Symbian işletim sistemli Sony ericsson p900 ile gelmiştir.

Apple sadece kapasitif dokunmatik ile üzerine gelişime katkı sağlamıştır.

• joven kullanıcısına yanıt
    O zaman kapasitif dokunmatik ekran diyebiliriz. Benim hatırladığım ilk çünkü dediğiniz modeli bilmiyordum. Teknoloji merakım ileriki yıllarda başladı belki bu yüzden dediğiniz modeli bilmiyorumdur. (Benim hatırladığım sony ericsson’lar ki bende bir tane vardı, tuşluydu ahah)

Ben kullandığım için biliyorum 2003 yılında Windows ce pocet PC bir telefon ve 2005 yılında Sony Ericsson p900 kullanmıştım.

2008 yılındada ilk çıkan iphone yeni güncellenmiş versiyonu 8gb olanı almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 16 Eylül 2024; 13:23:5 >
    İlk iPhone’dan 2 yıl önce çıkmış, baya iyi. Peki sizce sonra neden Ericsson silindi gitti?

• 60hz öven Mesut Çevik ve yancısı Batuhan düşünsün.

Aynı fiyata S24 Ultra var. Beyin yerine brokoli taşımıyorsan doğru tercih belli.

Aynen ben de 2007 yılında Çinden almıştım Iphone’u. Baya ilgi çekmişti Türkiyede henüz yoktu diye.

• Yani milleti enayi yerine koymayı bırakması lazım, yılda bir telefon çıkartıp eski modeline göre küçücük değişiklikler yaparak piyasaya sürerse satışın düşük olması normaldir.

Son kullanıcıların arayışları bitmez dün Nokia Sony Ericsson yarın Apple veyahut bir başka marka yarının ne getireceğini kimse bilemez.

• Nasıl ilgi görmemiş bazı renklere ön sipariş bile almıyorlar :)

• 3 senede bir telefon çıkartsınlar artık kamera 13 serisine kadar fark yok

• iPhone 14 pro max kullanıyorum, 16 almam için tek neden apple Intelligence desteği. o da daha emekleme aşamasında. ne gerek var?

• Çöl beji pro 256gb hemen tükendi

• Nasıl göremedi ya her yerde haber var 16 Pro ve promax tükendi Türkiye'den bile Türk sitesinde bulamadım Alman sitesinden aldım diye paylaşım yapanlar oldu

• 60 hz e nasıl halen ilgi var ilginç

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.