Şimdi Ara

iPhone 16 serisinin ilk satış rakamları geldi: Beklenen ilgiyi göremedi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
5.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben kimseye zorla fikir falan dayatmıyorum, isteyen istediğini düşünsün ve inansın, ben de herkes gibi sadece fikrimi beyan ediyorum, yorum yapıyorum kimseyle dalaşma falan da çıkarmadım. Provokasyon yapan şu an senden başkası değil. Nasıl inanmak istiyorsan öyle inan.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • “MBK3334 VSUVJ”

"Yine iyi bile satmış, tüm dünya benimle aynı kafada olsa satış rakamı ‘0’ olurdu. :)"

"65 bin’e telefon aldım donuyor gibi. (Sorun yok sadece 60hz ondan) :)"

Yukarıda yazdığın bu mesajlar, olayı provake etmiyor mu? Kutuplaştırıcı değil mi? Senin gibi düşünmeyenlere iğneleme içermiyor mu?

• OSINOS kullanıcısına yanıt
    Bizde atom bombası yokmu şu Avrupa'ya ABDYE ikişertene salla herkes hizaya gelsin bu böyle devam etmez sürekli köşeye sıkişıyoruz dimi reis

• Esxici E kullanıcısına yanıt

Kendini çok akıllı zanneden bir neandertaldir olsa olsa adam yerine koyup cevaplamaya değmez hocam ben o hataya düştüm. Alan keyfine bakıyor alamayan da bok atarak kendini rahatlatmaya çalışıyor her sene aynı terane.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hedefim iğnelemek değildi orada, dalga geçmiştim. Kullanıcılarla değil ama Apple’la.

• 😂😂😂 orası öyle zaten. Hiçbir marka babamın malı değil, kim aldı kim almadı umrumda da olmaz ama gereksiz marka karalamalarına gelemiyorum. Ülkemizde herhangi bir konu hakkında yorum yapan, marka eleştirisi yaparak kendini ben bu işten anlıyorum, ben bu işin piriyim kafasında görüyor. Ben de genelde sebep soruyorum, böyle eleştiri yapanlara. Hem belki kaçırdığım bir şey vardır, farkına varırım diyorum hem de karşı tarafın argümanı ne olacak onu merak ediyorum.

14 pro max kullanıyorum bu arada apple düşmanı değilim ancak yeni düz 16’lar 60 hz olması beni deli ediyor. Sizi etmiyor mu?

• MBK3334 VAUVJ M kullanıcısına yanıt
    Yorumlarda; kullananlarla, satın alanlarla geçtiğin gayet açık 👍

Ben kendimle de dalga mı geçtim yani 😅

Beni deli etmiyor, sadece madem 60hz koydun ben de satın almam diyorum 😂

O zaman sıkıntı yok 🙂👍

Mantıklı, ben Apple’a gıcık olduğum için şu 16 lar yüzünden yoksa bu kadar dalga geçmezdim yorumlarda.

• SaB0 kullanıcısına yanıt

15 pro max i şimdi satman hem pil ömrünün daha iyi hem de en az 1 yıl daha garantin olduğundan çok daha kolayken seneye değer kaybedecek ve satmanda zorlaşacak. Al 16 pro maxini devam et. sarı sitede iphne 14 pro max ve iphone 15 pro max fiyatlarını karşılaştır bir.

MBK3334 haklı senin zoruna giden ne fanboy olduğunu bu kadar belli etme. Bizde iPhone kullanıyoruz ama sizin kadar kör değiliz.

• Ne üzücü aşağılamaya çalışmışsın ama 14 pro max kullandığımdan haberin yok. Ben düz modellere sinir oluyorum o kadar yoksa Apple pro modelleri ile çok iyi cihazlar üretiyor. Bu kadar basit olay düz modellerin fiyatını haketmemesi o kadar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • acr kullanıcısına yanıt
    Hocam durmadan güncellendi yazıyor takip edemedim en son hangi kısmı güncellediniz.

• Flag SHİP Killer kullanıcısına yanıt
    Sonunda beni anlayan biri teşekkürler :)

Ne demek knk her zaman 😃

• Apple'ın şu durumu en azından haberde verilmem istenen algı bana nisan eriğini fazla kaçırınca dişlerin kamaşmasını hatırlatıyor.

Bana göre Apple'ın artık gerçek anlamıyla tekrarda kalmış ve eğer yenilenmeyi beceremezse tarih tekerrür edecek izleyin görün.

Bana göre en başta daha yeni çıkmış modelin ardından eskiden olmayan bir saçmalık yapılıyor, 16 yeni çıkmış ama 17'de asıl yenilik olacak deniyor, yeni bir ürünü çıkarmışsın sonraki için sıfır bilgimiz olması lazım ki gibi daha yeni çıkardığını alma isteği olsun.

İnsan zekasına hakaret eder gibi her şeyi anlamı olmayan bir gram gram verme kafasıyla sunma disiplininden sıkıldı.

En başta 3 model olması lazımdı, 60hz ekran kısıtı çok ciddi bir yanlış, son olarakta RAM'i 8gb'ta tutmaları en az o kadar kötü bir tercih.

Sadece editör düzenlemesi yaptım. Ekleme yok. Bildirim gittiğini bilmiyordum güncellemede. 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 16 Eylül 2024; 18:22:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.