Şimdi Ara

iPhone 16 serisinin ilk satış rakamları geldi: Beklenen ilgiyi göremedi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
5.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O paraya Ayfon 16 pro ultra mega pılas Max alacağıma giderim babalar gib Yeni çıkacak olani Samsung Galaxy S25 Ultra alırım dahi iyi en azından yenilik görürüz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • almak için bir sebep yok bana göre. Eskiden 2 senede bir telefon değiştiriyordum şimdi 4 senede bir kere

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 15pro dan geçilmez, ben pas geçiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaB0 -- 16 Eylül 2024; 13:34:38 >
  • SaB0 kullanıcısına yanıt
    13 pro ve sonrası olan kimse geçmemesi lazım. Biraz inovasyon yapsınlar

• Apple'ın yerinde olsam , şakkadanak bütün telefonları kilitlerim. Devlet üst kadrosu da bu cihazları kullanıyor malum. Eğer Apple samimi ise ( ki hükümetin "aldığı" ve bir ürüne ulaşmayı direkt olarak engelleyen bu saçma vergi rakamlarından sonra ülkeye cihaz bile yollamazdım. Ya bu sistemi düzeltirsiniz ve insanların gerekli teknolojilere ulaşabilmesini kolaylaştırırsınız , ya da siz de ulaşamazsınız diye rest çekerdim.

" O işler öyle olmuyo yeğenn" diyecek arkadaşlar ; tamam siz haklısınız..

• MBK3334 VAUVJ M kullanıcısına yanıt

Yanlış bilmiyorsam ilk dokunmatik cihaz 93 yılında IBM ile geldi ve bir PDA idi. Symbian ise Ios ve Android'in eline su dökecek potansiyel ve kapasitedeydi. Yalnızca Nokia'nın sersemliğine kurban gitti. Aslında Symbian ve Windows Mobile'lı bir çok PDA cihaz çıktı. PDA'lar daha çok iş cihazı olup, cep bilgisayarları olarak görülüyorlardı. Taşıması ve kullanması zahmetli ve pahalı cihazlardı. Apple'ın getirdiği yenilik PDA şeklinde olmayan, uygulama kütüphanesine sahip, kullanımı kolay, kibar ve havalı cihazları piyasaya sunmak oldu. Apple o sıra Nokia'nın yanında ufacık bir şirketti. Böyle bir patlama yapacağını hiç tahmin etmediler. Dolayısıyla Nokia planlama olarak böyle bir dönüşüme de hazır değildi. İçeriden truva atlarının da desteklemesiyle, paniklendi ve o panikle yanlış işler yapılıp telefon bölümü bitirildi. Piyasa tamamen Amerikan oyunculara kaldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 16 Eylül 2024; 18:13:49 >
  • Elma deyince akılla ilişiğini kesen geceden bayi önünde çadır kurup sabahlayan her yeni model çıktığında gidip alan tayfa bu nodeli de alır...

• acr kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirmeler için teşekkür ederim :)

Allah’tan değil 🙂

• Esxici E kullanıcısına yanıt
    Demek ki bu sitede benim gibi düşünen çok ki yorum iyi beğenme almış, almaya da devam ediyor… 😉

• Niye? Ben aldım bi tane.

• Neredeyse hiç bir yenilik yok iPhone 16 da hala 60 hz ekran var android lerde ve orta segment telefonlarda 90 hz var bir kamera butonu koymuş pro ve Max için ekran büyümüş bumu yenilik ben 15 pro Max kullanıyorum niye geçeyim 16 serisine gereksiz

• aç gözlülüklerinden her sene çıkarılırsa böyle olması normal

Beğeni bir kriterse işimiz yaş 😂

Hahah, beğenme değilde nedir kriter

Dilan Polat paylaşımları da binlerce beğeni alıyor. Ordan pay biç👍

• 60 hz saçmalığını saymazsak yeni düz iPhone'lar (16 ve Plus) en büyük güncellemeleri aldı, kamera tuşu düz olana da geldi, ana kamera pro'lar ile aynı, geniş açıya otofokus, dolayısıyla makro geldi, işlemciler A18'e yükseltilerek iki nesil atladı, Apple Intelligence kullanabilmesi için ram 8 GB oldu. Pro'lardan fazla düz olanların satması oldukça anlaşılır. Ayrıca artık düz Pro'da Pro Max'a göre kamera farkı olmaması ve 6.3 inç olmasının da etkisiyle önceki nesillerin aksine Pro Max'tan fazla satacağını düşünüyorum.

Yok artık, karşılaştırmaya bak suçlu onlar yalnız terbiyemizi koruyalım. Bu platform teknoloji sitesi dalaşma yeri değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 16 Eylül 2024; 16:10:50 >
  • her şey çok pahalı, ilk çıktığı zaman bu fiyatı asla vermem diyorsun ama sonra bu fiyata alışıyorsun normal geliyor. Ayrıca elindeki eskiyince veya bozulunca mecbur yenisini alma gereği duyuyorsun.

Dalaşmadım, yanlış bir şey de söylemedim. Sen bir yorumun aldığı beğeni sayısı, o yorum için bir doğruluk kriteri olduğunu belirttin. Ben de sana, beğeni almanın bir doğruluk ya da haklılık kriteri oldmadığını örnekle açıkladım. Sen kendi argümanını savunmak yerine, konuyu saptırıyorsun. Dalaşma konusuna gelince de, insanlarla dalaşan sensin. Yazdığın yorumlarda; kendi fikrini olması gereken durummuş gibi göstererek senin gibi düşünmeyenleri teknolojiden anlamıyormuş gibi gösteriyorsun. Üstüne gelmiş bir de bu durumu savunuyorsun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.