Şimdi Ara

iPhone 16 serisinin ilk satış rakamları geldi: Beklenen ilgiyi göremedi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
5.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende yeni farkettim böyle bir şey olduğunu çok ilginç, durmadan bildirim geldi. Haha:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 16 Eylül 2024; 18:24:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MBK3334 VAUVJ M kullanıcısına yanıt

😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siz neden nickinizi ''desert titanium'' şeklinde değiştirdiniz. Kendinizi iPhone gibi mi hissediyorsunuz? Isırılmış elma dövmeniz var mı?  

• Baştan aşağı yenilendiği halde garip olmuş. (!)

• Bizim millet borç harç bulur buluşturur yine de alır. Başka ülkeleri bilmiyorum

• E aynısı çünkü...

• Kendim de aldım fakat gerçekten büyük bir yenilik yok sadece ekran büyüdü ve kamera butonu eklendi.

A17 Pro çipini sadece 2. nesil 3nm üretim sürecinden geçirdiler. Sanırım bize A18 Pro ile aynı A17 Pro çipini tanıttılar. 2. nesil üretim süreci eski nesil çipe kıyasla zaten yüzde 10'luk bir CPU iyileştirmesi sağlıyor. Hatta yeni bir çip bile değil.

En basitinden bu bilgi yeter.

• joven kullanıcısına yanıt

Telefonu 90hz yaparlar artık..

• Bence artık her yıl yeni model çıkarma furyasından vazgeçmeliler. Model döngüleri 2-3 yıl arayla olmalı. Böylece daha fazla özellik ekleyebilir ve farklı telefonlar çıkarabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denorath -- 16 Eylül 2024; 20:10:31 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Serciey kullanıcısına yanıt
    Haahah bence de :)

• Serciey kullanıcısına yanıt

Hocam bu herifin eski ismi "hayloft" koyu bir Apple fanboyudur. Androide dandroid diyen bir bilgisiz marka fanatiğidir. Yani bu koyduğu isim onun gibi bir trolün açısından gayet normal :)

• Nedense telefon çıkmadan hep böyle haberler yapılıyor sonra bakıyorsun en çok satan telefon oluyor.

• volcano2K kullanıcısına yanıt
    Hocam benim cihaz alma mantığım genelde piyasaya çıktıktan sonraki 6 ay sonra.
    Şuanki cihazım 15pro ve 1,5 yıl garantisi var. Pil %100
    Yani henüz bir kaybım yok. Bozdurma cihazlar piyasada bollaşınca takasa girer alırım diye düşünüyordum ama 16pro için pek değecek gibi durmuyor. Yine de bu şartlarda kelepir denk gelirse kaçırmam büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaB0 -- 16 Eylül 2024; 22:35:10 >
  • Samsung'a bak, yazılım desteğine bak, donanıma bak. Bir de bu iPhone 16'ya bak. iPhone 16 nasıl S24 Ultra'dan pahalı olabilir, hâlâ anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksss -- 16 Eylül 2024; 22:35:18 >
  • Sosyal medyada alay konusu olmus. Almanca bilenler için. Şuna bir bakın;)

• Xloud X kullanıcısına yanıt

puahahaha  

• volcano2K kullanıcısına yanıt

Telefonu yatırıma aracı olarak almak ayrı bir seviye. Zeka küplerisiniz.

• Iphone kullananlar alınmasın ama daha önce ıphone çok kullanmış biri oalrak her zaman derim. Brokoli taşıyan keriz telefonudur ıphone.Ne yazıkki.  

• Flag SHİP Killer kullanıcısına yanıt
    Hangi noktada fanboyluk yaptım, söyleyebilir misin?

• Düz 14 kullanıyorum ve düz model kullanmayı hafiflik basitlik sadelik gibi sebeplerden dolayı seviyorum. Ama hala 60 hz ekran sunmak ayıptır. Böyle yapmasının tek sebebi var doğru düzgün bir yenilik getiremedikleri için yıllarca sadece prolara getiriyorlar bunu. 17’de mecbur pes edip getirecekler yüksek hz ekranı öyle düşünüyorum. Tamam ios 60 hz’i android 60 hz’i gibi olmuyor kabul ama bu çılgın fiyatlara saçmalık.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.