|
iPhone 17 Air ile ilgili yeni iddia: Beklenenden ince olabilir!
-
-
Apple artık fold yapısında bir telefon çıkartmalıdır.İncelik fold ile olursa eyvallah yoksa normal telefonlarda çokta önemli olmasa gerek.
-
Isınmasıyla pil sorunuyla baş edilmez. Arızalandığında tamiri çok zor olur direkt çöpe gidebilir. Telefon dediğin tuğla gibi olacak pro modeller gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hafifte olur, çokta büyük olmasın süper
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mükemmel bi’ cihaz geliyor gibi görünüyor. Uzun zamandır aynı telefonlar çok sıkmıştı. İnce, hafif ve şık bir telefon geliyor. 🔥
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6 ayda batarya sağlığı 100% den 80% e düşer artık...
-
tek iyi yanı operatorler mecburen esim i ücretsiz vermek zorunda kalacak :) aynı daha önceki sim kartı değişikliklerinde olduğu gibi
-
tek kameralı olması kötü en az 2 kameralı olmalı.
-
İnce telefon çok iyi bir şey değil batarya kapasitesi düşüyor, kasa içi alan daralıyor soğutma problem, bükülme mevzularına girmiyorum hiç.
-
Yok ya Pro da fazla tuğla gibi geliyor bana. Mesela şuan düz modellerde kasa alüminyum olduğu için iş görüyor ama Pro hem kalın hem titanyum derken fazla kaba oluyor. Pro almama sebeplerimden biriydi bu.
Ama Air işini abartıp ipince bir cihaz yapmalarına da gerek yok, 5.5 olacağına 6.5 olsun da pil günü rahat çıkarsın derim o işe :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bükülme ve soğutmayı ufak bir metal plaka ile iPaddeki gibi çözerler, büyük ihtimalle cihaz bir “plus” modeli olacağı için pil de çok berbat olmaz Base modelle aynı sürelere yaklaşır sadece şuanki Plus serileri gibi müthiş pille gelmez. Ama bana hitap etmez o ayrı, cihaz devasa boyutta olduktan sonra ince olmasını ne yapayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X