Şimdi Ara

iphone 2.el

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-Arkadaşlar iphone 2.el telefon alıcam 750tl fiyat verdiler.Özellikle sordum orjinal mi diye ? Evet dediler.Sordum telefoncuya Garantili,Kayıtlı 16GB modeli dedi.Sizce almalı mıyım?
    2-Bildiğim kadarıyla 16Gb dediği 3gs mi oluyor ?

Cevap Yazan Arkadaşlara Şimdiden Teşekkür ederim ..

• hayır 16gb hafızası oluyor telefonun.

2g,3g,3gs,4 hepsi olabilir iyice sorup ögrenin modelini
  • Tamam iyice sorarım yardımınız için teşekkürler.
  • iphone 4 ü verecek hali yoktur o fiyata 3gs yakın ihtimal ama 3g de olabilir bu satıcının kazık satma durumuna bağlı
  • O Fiyat Muhtemelen iPhone 3G Veya 3Gs'in 16GB'lik Modelidir.
  • Başka yerleride araştırmaya başladım.İstanbul Anadolu Yakasında bildiğiniz iyi bir telefoncu var mı ?
  • sahibindene bak bence 600 e rahat bulunuyor 3g
  • Sahibindeni takip ediyorum,fakat benim istedim model 3gs ordada 850den assagı sağlam 3gs yok malesef..Bugün bir telefoncuya daha girdim, maltepe tarafında 700tlye garantili 3gs bulursun dedi.İyice bir araştırmak lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThyLn

Sahibindeni takip ediyorum,fakat benim istedim model 3gs ordada 850den assagı sağlam 3gs yok malesef..Bugün bir telefoncuya daha girdim, maltepe tarafında 700tlye garantili 3gs bulursun dedi.İyice bir araştırmak lazım..

valla ben geçen sene yurtdışı kayıtlı 8 gb lık 3g yi 600 e verdim ucuza gitmiş hemde sapasağlamdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***NightGuardian***

quote:

Orijinalden alıntı: ThyLn

Sahibindeni takip ediyorum,fakat benim istedim model 3gs ordada 850den assagı sağlam 3gs yok malesef..Bugün bir telefoncuya daha girdim, maltepe tarafında 700tlye garantili 3gs bulursun dedi.İyice bir araştırmak lazım..

valla ben geçen sene yurtdışı kayıtlı 8 gb lık 3g yi 600 e verdim ucuza gitmiş hemde sapasağlamdı

Fiyatları 600-700 arası değişiyor sahibindende ama bencede ucuza gitmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.