Şimdi Ara

iphone 2g yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben de iphone 2g var sürümü 2.2.1 sizce kaça yükseltiyim ? şuan en son sürüm ne yüklüyebileceğim siz hangisini önerirsiniz?

• kimse bir fikir vermiyecek mi?
  • 3.1.2 veya 3.1.3 yükleyin...
  • 2g icin en guzel surum 3.1.2 3.1.3 yaptim pismanim bircok jb yanasi 3.1.3 te yok.. (native mms gibi...)
  • tmm o zmn 3.1.2 ye yükselticem ama forumda aradım bulamadım nasıl yapcam ?
  • 313 yapin forumda cok guzel aciklama mevcut birazda link atarim
  • tmm bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Ipad 2 yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar forumda bulamadım fake imei fln dio bulduklarımda onun ne olduğunu bilmiyorum biri bana yardım edebilir mi?
  • kimse bana yardım etmiyecek mi?
  • kardeş sana bişey diyim eğer wifi kullanıyorsan 1.1.4 ten şaşma derim ama ondada uyguama yükleme sıkıntısı vvar. Ben şu anda 3.1.3 kullanıyorum JB li.
  • itunes 8 kurulu olmali bilgisayarinda. google da aratip bulabilirsin. 3.1.2 firmware olmali. onu da google a tum firmware baglantilari yaz o sekilde bulabilirsin. iphone pc ye bagli ve itunes acikken pc nin shift tusuna basili tutup restoreye tikla 3.1.2 yi goster. daha sonra 2g 3.1.2 jailbreak ve unlock yaz google a. yonergelerle yap
  • 4.0.1 görünümlü 3.1.3 var onu yükle tavsiye ederim..multitasking falan geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

4.0.1 görünümlü 3.1.3 var onu yükle tavsiye ederim..multitasking falan geliyo

multitasking nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.