Bildirim
İphone 3g 8gb - Nokia N900 takas edilir mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence alma hocam sonuçda 3g nin desteği olmadığı için appstoreda ki oyunların çoğunu oynıyamıycaksın -
quote:
Orijinalden alıntı: android137
Bence alma hocam sonuçda 3g nin desteği olmadığı için appstoreda ki oyunların çoğunu oynıyamıycaksın
+1 3gs olsa olurdu ama apple artık 3g yi desteklemiyor. -
teşekkürler iphone kullanmadığım için tam bilgim yok ancak 3gs ile takas uygundur diyorsunuz yani ? -
quote:
Orijinalden alıntı: msakraker1912
teşekkürler iphone kullanmadığım için tam bilgim yok ancak 3gs ile takas uygundur diyorsunuz yani ?
Evet ama 3Gs için üstüne bir miktar para vermeniz gerekebilir. -
hmm peki 3g ile 3gs arasında nasıl bir fark var ki apple desteğini çekti yani güncel kalmıyor sonuçta işletim sistemi aynı değilmi modellerin içinde ki ? -
elindeki cihazdan çok iyi 3g ama arkadaşların dediği doğru gibi
çoğunu desteklemediği filan hikaye sadece grafiği cok iyi olan oyunları (max 10) desteklemez.
onun dışında apple versiyon 4 ile iyicine cihazi yavaslatıp yazılım desteğini kesti. -
quote:
Orijinalden alıntı: metinTasci
çoğunu desteklemediği filan hikaye sadece grafiği cok iyi olan oyunları (max 10) desteklemez.
onun dışında apple versiyon 4 ile iyicine cihazi yavaslatıp yazılım desteğini kesti.
elimde ki cihaz teknik özellik olarak 3g ile aynı klasmanda bildiğim kadarıyla iphone tek artısı uygulaması çok bunun dışında asıl değiştirme isteğim iphone nun daha kibar durması ancak nokia n9 u da merakla bekliyorum alma imkanım olsa o cihazı alırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: msakraker1912
quote:
Orijinalden alıntı: metinTasci
onun dışında apple versiyon 4 ile iyicine cihazi yavaslatıp yazılım desteğini kesti.
elimde ki cihaz teknik özellik olarak 3g ile aynı klasmanda bildiğim kadarıyla iphone tek artısı uygulaması çok bunun dışında asıl değiştirme isteğim iphone nun daha kibar durması ancak nokia n9 u da merakla bekliyorum alma imkanım olsa o cihazı alırım.
iphone dan şaşmayın bence
-
teşekkürler fikirleriniz için burdan bilgi almasam değişecektim :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X