Şimdi Ara

iphone 3gs aldım unlock yapılmış yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün 370 tl ye iphone 3gs aldım 2.el. ios 4 yüklüydü simkart takınca çalıştı.Sonra eve gelince araştırdım abd çıkışlıymış.Telofon şu anda unlocklu.Bügün götürdüm para iadesi yapmadı.Orda bi adam vardı ona sordum ios 6 ya yükseltiriz unlock yaparız dedi.Aldığım kişi de bunu kullan şimdilik sonra simfree buluruz falan dedi ama adam değiştirmeyecek büyük ihtimal üstüne para falan isteyecek.Telefonu bu haliyle kullanabilir miyim? (adama ios6 yükleticem yada kendim yapıcam tabi sizin yardımınızla) Daha sonra sorun çıkar mı?
    Ayrıca telefon imei sorgulattım evraklar inceleniyor falan yazıyor.
    Şimdiden teşekkürler.

• yok mu yardımcı olcak
  • Aynı durum benim başıma geldi. Birde cihazı 6.1 e yükselttim cihaz aktivasyon işleminde servis yok hatası alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi adam 30 liraya yaparız dedi ama yapsa sonra yine sorun çıkmaz mı?Hem o yapıyosa biz niye yapamıyoruz?
  • Ayarlar genel hakkında kısmından modem firmware yazan kısma bak. Eski BR ise sorun yok her türlü unlock yaparsın ve ATT sim kartına da ihtiyaç duymazsın. Sn0wbreeze 1.2.8 yükle yönergeleri takip et.http://iclarified.com/25144/how-to-upgrade-your-iphone-4-3gs-without-updating-the-baseband-windows burayı okuyarak telefnunu güncelle. Snowbreeze biriaz araştır. basit bir işlem. Ama önemli olan baseband in yükselmemesi. buna özellikle dikkat et. Güncel BB atarsa güncellemeyle beraber bundan sonra kimse o telefonu Jailbreak ile açamaz maalesef ipod olarak kullanırsın sadece. ios 6 ya geçmeni şiddetle tavsiye ediyorum zira akıcı çalışıyor telefonda. kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: beachdude

Ayarlar genel hakkında kısmından modem firmware yazan kısma bak. Eski BR ise sorun yok her türlü unlock yaparsın ve ATT sim kartına da ihtiyaç duymazsın. Sn0wbreeze 1.2.8 yükle yönergeleri takip et.http://iclarified.com/25144/how-to-upgrade-your-iphone-4-3gs-without-updating-the-baseband-windows burayı okuyarak telefnunu güncelle. Snowbreeze biriaz araştır. basit bir işlem. Ama önemli olan baseband in yükselmemesi. buna özellikle dikkat et. Güncel BB atarsa güncellemeyle beraber bundan sonra kimse o telefonu Jailbreak ile açamaz maalesef ipod olarak kullanırsın sadece. ios 6 ya geçmeni şiddetle tavsiye ediyorum zira akıcı çalışıyor telefonda. kolay gelsin

firimware 05.13.04
    Yani kendim yaparsam riskli bir iş. Telefoncuya yaptırayım ama sonra benim uğraşmam gereken bişey çıkar mı ?

• ayrıca imei sorgusunda çıkan:
    IMEI numarası abone kayıt merkezince geçici olarak kayıt altına alınmış olup Kurum tarafından evrakları kontrol aşamasındadır

Kapanabilir mi?İnceleme bittitikten sonra ya da daha sonra kayıt ettiren kişi sildirebilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rootlu telefon aldım galiba
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 05.13.04 bu basebandte her hangi bir sıkıntı yok. güncellemeyi bu basebandi koruyarak sn0wbreeze ile yapabilirsin. yönergeler internette mevcut basit bir işlem.
  • 15 tl ye yaptırdem hocam yalnız baseband 06.15.00 olmuş sıkıntı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phily_1

15 tl ye yaptırdem hocam yalnız baseband 06.15.00 olmuş sıkıntı olur mu?

Cihaz şebeke görüyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: Phily_1

15 tl ye yaptırdem hocam yalnız baseband 06.15.00 olmuş sıkıntı olur mu?

Cihaz şebeke görüyor mu ?

evet şuanda kullanıyorum ama arada gididyor tekrar bağlanıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.