Şimdi Ara

iphone 3gs elektrik çarpıyor........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir türlü çağresini bulamadım bilgisayardan şarj edince metal çerçeveye dokunduğum da çarpıyor,
    ama prizden takınca elim ıslak olsada çarpmıyor.
    Başka bilgisayar da başka usb kablolarıyla denedim ama halen sorun aynı.Sizce neden olabilir?

• Elektrik kaçağı vardır.Pek önemli bişi değil bence kuzenimin telefonundada var uzun süredir kullanıyor hiçbir sorun yok ama kötü bi durum
  • Kime sorduysam zaten çarpıyor diyor,çarpmayan yokmuş
  • Silikon kılıf deniyorum ama şimdilik çarpmıyor.
  • Bende o sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxirabit

Kime sorduysam zaten çarpıyor diyor,çarpmayan yokmuş

Ben böyle bir çarpma olayıyla karşılaşmıyorum! Daha önceki kullandığım 3GS de ise (orijinal kablo olmadığından) elektrik şarjına takıldığında ekran dokunmatiği iptal oluyordu ama Pc ye bağlı iken sorunsuz çalışıyordu ama hiçbir şekilde elektrik çarpması olmadı. Bence bu elektrik çarpması yaşayanlar servise danışsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

quote:

Orijinalden alıntı: maxirabit

Kime sorduysam zaten çarpıyor diyor,çarpmayan yokmuş

Ben böyle bir çarpma olayıyla karşılaşmıyorum! Daha önceki kullandığım 3GS de ise (orijinal kablo olmadığından) elektrik şarjına takıldığında ekran dokunmatiği iptal oluyordu ama Pc ye bağlı iken sorunsuz çalışıyordu ama hiçbir şekilde elektrik çarpması olmadı. Bence bu elektrik çarpması yaşayanlar servise danışsınlar.

Herkez karşılaşıyor demedik zaten! sorduklarımın bazılarında varmış.Servistede zaten bana dediler silikon kılıf falan deneyin açarsak daha pahalıya maal olur diyer.ona bakarsan seninkide sorunlu ekran dokunmatiği nasıl kayıp olur?

• Çarpma olayı kişiden kişiye de değişiyor. Örneğin bana çarpan bir alet arkadaşımı çarpmıyor
  • valla vucutta elektrik yok arada gidip toprakla falan uğraşırım bişiyler ekerim bolca oynarım toprakla.
  • 2 senedir carpiyor beni sorun yok keyfini cikar
  • 4'e geçince o sorunla uğraşmam artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.