Şimdi Ara

IPHONE 3GS'İM MAHFOLDU, Tamir Ettirmem Lazım Lütfen Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cebimde duran 32 gb'lık iphone 3gs'im bir şekilde büyük bir darbeye mağruz kalmış. Elime aldığımda ekranı mahfolmuştu :( Yer yer çatlaklar var ve ekran çalışmıyor, bembeyaz ve bazı yerlerdeki pixeller gitmiş durumda. Metal çerçeve de bir yerden eğrilmiş. Bunun dışında herşey çalışıyor, bilgisayar telefonu görüyor. Görüntü yok sadece.

Telefon vodafone'lu olduğu için; vodafone bayisine gittim ve durumun kullanıcı hatası olduğunu, garantiye dahil olmadığını söylendi :( Bir şekilde ekran ve çerçeveyi değiştirmem lazım. Ne yapmam gerekiyor?

• böyle bir darbeye mağruz kalmış ?? cebinizdeyken vs.. böyle büyük bişey olamaz hocam biraz daha açarmısınız...etraf yığınla ıphone tamircisi dolu her telefonu açmayı bilen ıphone tamircisi oldu bunlardan belki bir tanesi anlar bu telefonlardan..bunu geçtim telefon s modeli bundan anlayan bulabilirmisiniz orasıda sorun..vodafone dan bi fiyat alın ilk önce..işi garanti kapsamını bozmadan halletmeye bakın tabi 500 üstü bir para isteyecekleri garanti..diğer türlüde metal çerçeve kapak 3g ile aynı sanırım onları çıkma bulabilirsiniz ilk önce bunları halledin
  • Ekran, dokunmatik ve metal çerçeve almanız gerekiyor...Ekran ve Dokunmatik 350 lira civarındaydı, çerçeve ve işçilikle beraber 500 lira fiyat çıkar, tabi bu normal tamircilerde genelde kadıköy tarafında olur ve iphone'den anlarlar...Teleservice'ye götürürseniz 560 Euro karşılığında cihazınıza değişim yaparlar, henüz tamir yapmıyorlar ama ekran değişimi yapabilirler, bir uğrayın isterseniz...

Geçmiş Olsun...
  • İstanbul'da yaşamıyorum. Burada vodafone bayisinin yönlendirdiği bir yere sordum ve cihazı inceledikten sonra 150 dolara ekran ve çerçeveyi değiştireceğini söyledi. Pek güvenmediğim bu yere cihazı vermektense kargo yoluyla başka bir servise cihazı ulaştırmam mümkün mü? Peki nereyle nasıl iletişime geçmeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

Ekran, dokunmatik ve metal çerçeve almanız gerekiyor...Ekran ve Dokunmatik 350 lira civarındaydı, çerçeve ve işçilikle beraber 500 lira fiyat çıkar, tabi bu normal tamircilerde genelde kadıköy tarafında olur ve iphone'den anlarlar...Teleservice'ye götürürseniz 560 Euro karşılığında cihazınıza değişim yaparlar, henüz tamir yapmıyorlar ama ekran değişimi yapabilirler, bir uğrayın isterseniz...

Geçmiş Olsun...

560 euro'ya neredeyse sıfırı alınır zaten.
  • Teleservice'nin en ufak sorunda bile 560 Euro önerdiğini bilmiyormusun ?

Kargo ile güvendiğin bir servise gönderebilirsin dostum, ama ben olsam cihazın yanında olmayı tercih ederdim...150 dolara yapan arkadaşta gerçekten anlıyorsa yaptırabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mastermax

İstanbul'da yaşamıyorum. Burada vodafone bayisinin yönlendirdiği bir yere sordum ve cihazı inceledikten sonra 150 dolara ekran ve çerçeveyi değiştireceğini söyledi. Pek güvenmediğim bu yere cihazı vermektense kargo yoluyla başka bir servise cihazı ulaştırmam mümkün mü? Peki nereyle nasıl iletişime geçmeliyim?

150dolare ekran ve cerceve???biraz komik bir rakam....fiyat konusunda cok ucuz eger telefonu yaparken yaninda olmani kabul ediyorsa yaptir. zaten tas catlasin 10-15dk surer ekran ve cerceve degisimi......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cok gecmis olsun dostum...
    ya cebinde kastrdın fln mi? bu kdr nasl bole bi hale geldi. gozum korktu valla ya of amma nazik telefon bu. umarm sorununu basn daha fazla agrimadan halledersn.
  • astarı yüzünden pahalıymış bu telefonun. Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun dostun,yani cebinde bu kadar sert nereye vurdun onu anlamadım...
  • Cebimde çok uzun süredir duruyordu. pek emin değilim ama duvara çarpmış olabilirim, zaten ekranı dışa dönük biçimde duruyordu. Garanti kapsamına girmediği halde normal servise gönderdik telefonu, ücret konusunda bilgilendirecekler.
  • bu telefonu da bi alan pişman bi alamayan şu tamir işi de çözülse tadından yenmiycek cihaz.. dogru durust tamır edebilen iphonedan anlayan bi de ucuz olan bı yer yokmu acaba..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.