Şimdi Ara

İphone 3gs internet paylasimi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar cihazimda ios 6 yuklu ipad imle internet paylasamiyorum acil bi yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3gs lerde wifi hotspot varmıki
  • Olamaz mi hocam adam 3 g de bile yapmis ama surum eski 4.3 menu sekmeleri degisik

• Yav hic kimse bilmiyor mu arkadas yaa o kadar online arkadastan .s.s

• 10:41'de mesaj at, 11:08'de cevap gelmedi diye isyan et.

Bu nasıl iştir

• quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

10:41'de mesaj at, 11:08'de cevap gelmedi diye isyan et.

Bu nasıl iştir

arkadaş çok acil diyoruz heralde belirtmesek neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekii

Arkadaslar cihazimda ios 6 yuklu ipad imle internet paylasamiyorum acil bi yardim

3GS bu özelliği şu şekilde kullanman gerekiyor;

Kişisel Erişim Noktasını açtıktan sonra, iphone'nun bluetooth'u açman gerekiyor.

Bu işlemi yaptıktan sonra ipad'ın bluetooth kısmına giriyorsun. orda bluetooth cihazlarını arattığında iphone 3gs'ini görceksin.

sadece yapman gereken iphone'nu seçmen.

bu şekilde 3gs'in internetini ipadına verebilirsin. bende 3gs kullandığım için yeri geldiğinde bu şekilde internetimi paylaştırıyorum ipadimle

iphone 4-4s-5 te direk kablosuz modem gibi kullanabilirsin ama 3GS de bu hot spot olAyı sadece bluetooth üzerinden gerçekleşiyor. yada pc için usb kablosu ile

bunu bi dene.... bana teşekkür etceksin ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yassino

quote:

Orijinalden alıntı: zekii

Arkadaslar cihazimda ios 6 yuklu ipad imle internet paylasamiyorum acil bi yardim

3GS bu özelliği şu şekilde kullanman gerekiyor;

Kişisel Erişim Noktasını açtıktan sonra, iphone'nun bluetooth'u açman gerekiyor.

Bu işlemi yaptıktan sonra ipad'ın bluetooth kısmına giriyorsun. orda bluetooth cihazlarını arattığında iphone 3gs'ini görceksin.

sadece yapman gereken iphone'nu seçmen.

bu şekilde 3gs'in internetini ipadına verebilirsin. bende 3gs kullandığım için yeri geldiğinde bu şekilde internetimi paylaştırıyorum ipadimle

iphone 4-4s-5 te direk kablosuz modem gibi kullanabilirsin ama 3GS de bu hot spot olAyı sadece bluetooth üzerinden gerçekleşiyor. yada pc için usb kablosu ile

bunu bi dene.... bana teşekkür etceksin ;)

Hocam biraz gec oluyor kusura bakma ama yinede cok tesekkur ederim halettik :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hort olacak ama, 3GS teki interneti veremiyorum iPad e. Cihazlar birbirlerini görmüyorlar. Elimde başka bir Bluetoothu olan cihaz olmadığı için hangisinde sıkıntı var bilemiyorum. Ne yapabilirim?

• Merhaba bende iphone 3GS kullanıyorum, bunun internetini bluetooht ile iPad'e aktarabiliyoruz evet. Peki samsung galaxy tabletlerine de aynı şeklde bluetooht ile aktarabilir miyiz ? yani her türlü cihaza bluetooht yoluyla aktarılır mı ?
  • hay sen çok yaşa mübarek
  • en iyisi bulgur pilavı bulagur pilavı yiyin ! :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.