Şimdi Ara

İphone 3GS mi? Huawei x5 mi? Turkcell T20 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum sizce hangisini tercih etmeliyim başka önerileriniz varmı?

• 3gs:1090 tl diğer telefonlar 500 tl biraz saçma değilmi?
  • 3gs derim.
  • 3GS tabiiki diğerleriyle karşılaştırman biraz mantıksız olmuş.
  • galaxy s al 3gs alcağına :)
  • 3gs 2. el olacak büyük ihtimalle ne çıkacağı belli değil(eğer tanıdıktan almıycaksan) huawei ideos x5 daha iyi bi seçim olur...
  • 3GS ama onu alacagın paraya daha farklı ve güçlü cihazlar var
  • ideos x5
  • 3GS alma derim iphone 5le beraber yazılım desteğinin kalkacağı söyleniyor
    Eğer 3GSin 0ını alacak kadar paran varsa yurtdışından falan Atrix gibi bir telefon getirtmeyi de düşünebilirsin belki.
  • iphone yakında 3gs'ten desteği kesecek diye düşünüyorum. daha doğrusu öyle düşünülüyor. ama yine de içlerinden biri olacaksa yine de içlerinden biri olacaksa iphone 3gs derim. ama şunu anlamadım 3 tane telefon yazmışsın 2 si 500 tl civarında iphone 1000 tl. fazla fark yok mu arada. eğer 1000 tl'ye kadar çıkabiliyorsan bir yanlışlık yoksa xperia neo ve optimus black tavsiye ederim ekstra olarak.
  • turkcell kampayasında düşünüyorum t20de 19.90 3gste 19.90 bi yanlışlık mı var acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: dominant123

turkcell kampayasında düşünüyorum t20de 19.90 3gste 19.90 bi yanlışlık mı var acaba

ay farkı vardır belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

quote:

Orijinalden alıntı: dominant123

turkcell kampayasında düşünüyorum t20de 19.90 3gste 19.90 bi yanlışlık mı var acaba

ay farkı vardır belki.

ıphone 3gs için gold pakete üye olmalısınız.
  • bencede diğerleriylede karşılaştırman mantıksız 3gs tabiki
  • 3gs daha iyi fakat fiyati oldukca artiyor sadece 20tl telefon fark ucreti birde tarifeye avuc dolusu para veriyorsun eger sana uyarsa al derim yoksa x5 guzel tercih t20 okadar iyi bir cihaz degil
  • 3gs varken diğerlerinin adını anman hata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 9 Eylül 2011; 23:48:07 >
  • ikinci el 3Gs al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.