Şimdi Ara

iphone 3GS mi samsung galaxy w mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki telefondan birini alacağım görüş ve önerilerinizi bekliyorum. İkiside farklı segmentlerde telefonlar gerek işlemci hızları gerekse ram bakımından. Fakat iphone 3gs eski bir model olmasına rağmen ihtiyacımı karşılar diye düşünüyorum oyun vs oynamıyorum telefonda ama internet deneyimi önemli çünkü telefondan internete giriyorum, flash içerikli sitelere hızlı bir şekilde bağlanması benim için önemli samsungla kıyaslarsak aralarında nasıl bir fark mevcuttur ? ios ve android hiç kullanmadım ilk defa kullanacağım.. görüş ve önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

• Apple ürünü telefonlarda Flash desteği resmi olarak mevcut değildir fakat birçok sitenin artık mobil versiyonu olması veya HTML5 desteği vermesi sayesinde iPhone'lar artık bu konuda daha az eksiklik hissediyor.
    Browser hızı konusuna gelirsek, aralarında büyük farklar olacağını zannetmiyorum. Zaten Wi-Fi olmadığı sürece hücresel veri hızı, internet hızını aşırı etkiliyor.
    1sene 3GS kullandım gayet memnun kaldım. İphone kullanımı rahattır sorun çıkartmaz, pek samsung taraftarı değilim.
    İkinci el temizinden 500TL'ye 3GS bulursan kaçırma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gahst

Apple ürünü telefonlarda Flash desteği resmi olarak mevcut değildir fakat birçok sitenin artık mobil versiyonu olması veya HTML5 desteği vermesi sayesinde iPhone'lar artık bu konuda daha az eksiklik hissediyor.
    Browser hızı konusuna gelirsek, aralarında büyük farklar olacağını zannetmiyorum. Zaten Wi-Fi olmadığı sürece hücresel veri hızı, internet hızını aşırı etkiliyor.
    1sene 3GS kullandım gayet memnun kaldım. İphone kullanımı rahattır sorun çıkartmaz, pek samsung taraftarı değilim.
    İkinci el temizinden 500TL'ye 3GS bulursan kaçırma.

Yorumun için teşekkür ederim. Şimdi iPhone'larda adobe flash player desteği yok mu? ben var sanıyordum , örneğin telefonun kendi browser'ından facebook'a girdiğimizde oradaki videoları açmazmı ? veya ben topeleven oyununu oynuyorum buda flash içerikli bu oyunu açar mı? forumda bir arkadaştan 450 tl ye iPhone 3GS 32GB buldum onu alıyım ozaman fiyat makul geldi. Ayrıca kılıf şarj aleti ekstra şarj aparatı da veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manie -- 21 Ekim 2012; 14:06:16 >

• Facebook videoları .mp4 ve HTML5 formatına dönüşüyor diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gahst

Facebook videoları .mp4 ve HTML5 formatına dönüşüyor diye biliyorum

teşekkür ederim
  • i phohe 3gs 8gb ile motorola motoluxe arasında kaldım i phone 180 lira daha pahalı motoluxe donanım olarak daha iyi olmasına rağmen ne dersiniz ?Telefonun uzun ömürlü olması, internet ve dokunmatik olarak kullanışlı olması gerekiyor oyun ve film 2. planda.Farklı önerileriniz varsa açığım.
  • Bence V Çünkü 3GS eskide artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    LG G5 mi Note 5 mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Atrix i de seceneklerinize ekleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 3 serisi eskide kaldı artık.İphone kullancısı olarak tavsiye etmiyorum.
  • W al uygulama önemi yoksa
  • Stabil ve sorunsuz kullanım , uygulama fazlalığı ve sağlamlığı : iPhone 3Gs.
    Donanim ve performans : Galaxy W.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.