Bildirim
İphone 3gs önerirmisiniz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Tabi alınır.Ve hala bir çok uygulamayı sorunsuz destekler.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kac ay/yil kullanilmis cihaz?
Oylesineden fazla idare eder lakin 2. El ise yipranma payini hesaba katin. Sifiri ise bu saatten sonra zaten 700 TL civarina alinmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim arkadaşım ilk çıktığında amerikadan almıştı simlocklu olduğu için de güncelleme yapmadı hala stabil telefon ve birçok uygulamayı destekliyor ayrıca sağlam da telefon -
Güncelleme desteği kesildi. Eğer sorun olmazsa alınır
Ben hala kullanıyorum aslında param olmadığı için kullanıyorum ve telefonumdan gayet memnunum 6.1.3 yüklü sağlıklı çalışıyor ( home tuşu hariç ) uygulama sıkıntısı pek yok bütçen benim ki gibi düşükse tavsiye ederim
Kaann26 Güncelleme desteğinin kesilmesi neleri etkiler. 550 TL ye sıfır alınırmı sizce. -
quote:
Orijinalden alıntı: muratoto
Kaann26 Güncelleme desteğinin kesilmesi neleri etkiler. 550 TL ye sıfır alınırmı sizce.
Dün bir sitede görmüştüm 500 civarıydı 550 olabilir. Dandik android telefonlar 400-500e satılıyor bence alınabilir. O paraya samsung galaxy zart zurt alacağına iphone 3 alınması mantıklı bence -
iPhone 3GS fiyatlarındaki her telefondan iyidir iPhone 3GS -
O fiyata gayette alınır ben hala kullanmaktayim.... Apple güncelleme destegini kesti ama programların bir cogunu hala desteklemekte tavsiye ederim :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
General Mobile Discovery göz atmanı öneririm -
450 tl civarında en iyi telefonlardan biri.iOS 5 ve jb ile harika olur
iPhone 3GS kullanıcısıyım bundan 2 yıl önce almıştım. 6.1.3'te kaldı lakin ben memnunum şahsen diğer arkadaşların dediği gibi herhangi bir android alacağına iPhone al uygulamalar sorunsuz çalışmakta fiyatı düşük olsa bile yarı yolda bırakmaz ''bence''
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon sessizde iken istediğiniz kişiler aradığında ses açılsın android
- telefonum titriyor ama bildirim yok
- iphone 15 kronik sorunları
- apple ödeme yöntemi reddedildi çözümü
- iphone klavye rengi değiştirme
- iphone 16 pro max dokunmatik sorunu
- iphone 16 pro max en çok tutulan renk
- 14 pro max ağırlık
- parolalar iphone
- hangi telefonu almalıyım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X