Şimdi Ara

İphone 3gs önerirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce İphone 3gs öylesine almak için idare edebilecek bir telefon mu ? Yorumlarınızı bekliyorum ^^

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabi alınır.Ve hala bir çok uygulamayı sorunsuz destekler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kac ay/yil kullanilmis cihaz?

Oylesineden fazla idare eder lakin 2. El ise yipranma payini hesaba katin. Sifiri ise bu saatten sonra zaten 700 TL civarina alinmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim arkadaşım ilk çıktığında amerikadan almıştı simlocklu olduğu için de güncelleme yapmadı hala stabil telefon ve birçok uygulamayı destekliyor ayrıca sağlam da telefon
  • Güncelleme desteği kesildi. Eğer sorun olmazsa alınır

• Ben hala kullanıyorum aslında param olmadığı için kullanıyorum ve telefonumdan gayet memnunum 6.1.3 yüklü sağlıklı çalışıyor ( home tuşu hariç ) uygulama sıkıntısı pek yok bütçen benim ki gibi düşükse tavsiye ederim

• Kaann26 Güncelleme desteğinin kesilmesi neleri etkiler. 550 TL ye sıfır alınırmı sizce.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

Kaann26 Güncelleme desteğinin kesilmesi neleri etkiler. 550 TL ye sıfır alınırmı sizce.

Dün bir sitede görmüştüm 500 civarıydı 550 olabilir. Dandik android telefonlar 400-500e satılıyor bence alınabilir. O paraya samsung galaxy zart zurt alacağına iphone 3 alınması mantıklı bence
  • iPhone 3GS fiyatlarındaki her telefondan iyidir iPhone 3GS
  • O fiyata gayette alınır ben hala kullanmaktayim.... Apple güncelleme destegini kesti ama programların bir cogunu hala desteklemekte tavsiye ederim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laxusx55 L kullanıcısına yanıt
    General Mobile Discovery göz atmanı öneririm
  • 450 tl civarında en iyi telefonlardan biri.iOS 5 ve jb ile harika olur

• iPhone 3GS kullanıcısıyım bundan 2 yıl önce almıştım. 6.1.3'te kaldı lakin ben memnunum şahsen diğer arkadaşların dediği gibi herhangi bir android alacağına iPhone al uygulamalar sorunsuz çalışmakta fiyatı düşük olsa bile yarı yolda bırakmaz ''bence''
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.