Şimdi Ara

İPHONE 4 16 GB TELEFON KAPANDI AÇILMIYOR.LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERABA.İPHONE 4 16 GB TELEFONUM VAR.İOS 7.0.4 SÜRÜMÜNÜ İOS 5.0.1 E DÜŞÜRMEK İÇİN İFAİTH İLE SHSH KAYDI ALMAK İÇİN DFU MODUNA ALMAK İSTEDİM.DFU MODUNA BİR TÜRLÜ ALAMADIM.BU İŞLEMİ YAKLAŞIK 6-7 DEFA DENEDİM.SONRA SON DENEMEMDE TELEFON KAPANDI VE BİR DAHA AÇILMADI.ARKADAŞINDA BAHSETTİĞİ GİBİ TELEFONU ŞARJA TAKIYORUM,USB İLE PC YE BAĞLIYORUM HİÇ BİR ŞEKİLDE CİHAZDA BİR BELİRME OLMUYOR.DFU MODUNA ALMAK İÇİN BİR ÇOK KEZ KAPANIP AÇILDI.BATARYASINA HERHANGİ BİR ZARAR MI VERDİM.YOKSA YAZILIMSAL MI BİR ZARAR VERDİM.YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLAR VARSA SEVİNİRİM

• muratseksen M kullanıcısına yanıt
    i tunes telefonu gördü mü birde a5 çip sonrası ios 7 den sürüm düşüremiyordu sanırım( biraz önce 7.1.0 dan ios 6.1.3 döndüm :)i4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendindenvazgeçenadam -- 4 Nisan 2014; 17:36:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratseksen

ARKADAŞLAR MERABA.İPHONE 4 16 GB TELEFONUM VAR.İOS 7.0.4 SÜRÜMÜNÜ İOS 5.0.1 E DÜŞÜRMEK İÇİN İFAİTH İLE SHSH KAYDI ALMAK İÇİN DFU MODUNA ALMAK İSTEDİM.DFU MODUNA BİR TÜRLÜ ALAMADIM.BU İŞLEMİ YAKLAŞIK 6-7 DEFA DENEDİM.SONRA SON DENEMEMDE TELEFON KAPANDI VE BİR DAHA AÇILMADI.ARKADAŞINDA BAHSETTİĞİ GİBİ TELEFONU ŞARJA TAKIYORUM,USB İLE PC YE BAĞLIYORUM HİÇ BİR ŞEKİLDE CİHAZDA BİR BELİRME OLMUYOR.DFU MODUNA ALMAK İÇİN BİR ÇOK KEZ KAPANIP AÇILDI.BATARYASINA HERHANGİ BİR ZARAR MI VERDİM.YOKSA YAZILIMSAL MI BİR ZARAR VERDİM.YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLAR VARSA SEVİNİRİM

itunes ile kurtarabilmen lazım.
  • İtunnes telefonu hiç görmüyor arkadaşlar.yani ne ışık ne elma logosu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş bugün öyle bi konu gördüm.galiba dönülebiliniyomuş.ama ben cihazı bir türlü dfu moduna alamadım.dfu moduna nasıl alınıyo.bide bu ios 6 ya dönüşte shsh kaydı gerekmiyomu.yani dönüş güvenilirmi.

• Birde a5çip nedir.

• quote:

Birde a5çip nedir.

İtunes bilgisayarı görmüyorsa sıkıntı vardır tavsiyem bunları uygula
    1) itunes kaldır bilgisayarı yeniden başlat en son sürüm yükle
    2)dfu ya alırken ireb-7 ile alırsan daha kolay olur (bende iphone 4 de alamıyordum ireb-7 aldım şuan ios 7 den ios 6.1.3 geçmeyi başardım)
    3)farklı bir data kablosu kullan
    4)başka bir bilgisayarda dene
    5) hemen umutsuzluğa kapılma bende ios 6 dönerken 1 hafta tel çalışmadı sonradan çalıştı ve şuan hiçbir sıkıntı yok:)
    driverları güncelledin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendindenvazgeçenadam -- 4 Nisan 2014; 20:41:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: skull_28

quote:

Birde a5çip nedir.

İtunes bilgisayarı görmüyorsa sıkıntı vardır tavsiyem bunları uygula
    1) itunes kaldır bilgisayarı yeniden başlat en son sürüm yükle
    2)dfu ya alırken ireb-7 ile alırsan daha kolay olur (bende iphone 4 de alamıyordum ireb-7 aldım şuan ios 7 den ios 6.1.3 geçmeyi başardım)
    3)farklı bir data kablosu kullan
    4)başka bir bilgisayarda dene
    5) hemen umutsuzluğa kapılma bende ios 6 dönerken 1 hafta tel çalışmadı sonradan çalıştı ve şuan hiçbir sıkıntı yok:)

birde özür dilerim telefon i4 ios 6 dönersin(8gb) ios 5 dönmek için ise 5.1.1 de dönebilirsin

• İos 6 ya dönmem için önce ios 7.0.4 ten ios 7.1 e güncelleyip daha sonra mı ios 6 ya dönmem lazım yoksa ios 7.0.4 ten direk ios 6 ya dönebilirmiyim.bu arada telefoncuya 30 lira ücret ödedim telefonu açtırmak için.

• quote:

İos 6 ya dönmem için önce ios 7.0.4 ten ios 7.1 e güncelleyip daha sonra mı ios 6 ya dönmem lazım yoksa ios 7.0.4 ten direk ios 6 ya dönebilirmiyim.bu arada telefoncuya 30 lira ücret ödedim telefonu açtırmak için.

Hocam sürüm ile ilgili bir şey olmamalı ben 7.0.4 geçtim bişi olmadı 7.1.0 geçtim yine bir şey olmadı bir tek uyarım var
    Eğer benim dediğim şekilde ios 6 dönücekseniz tethered jb hakkında bilgi alınve son olarak
    Telefonu 5-6 kere dfu moda almayın:) kolay gelsin

• Peki kardeşim ilgin için teşekkürler.uyarılarını dikkate alıcam.

• quote:

İtunnes telefonu hiç görmüyor arkadaşlar.yani ne ışık ne elma logosu.

Home Button ve Kapama tuşuna basılı tutsaydın , açılacaktı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim neler denemedim ki. :) hiç bir şekilde açılmadı.forumlarda ve kendi bilgilerimin çoğunu denedim.ama elbette bir yolu vardı ve bu yol 30 tl den geçti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.