Şimdi Ara

iphone 4 32gb mı iphone 4s 16gb mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce hangisini almalıyım arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum

• Kullanıma göre değişir , gönül her zaman daha yenisini ister ancak şöyle bir durum var sadece apps için alacaksanız 4 yeterli olacaktır diye düşünüyorum tabi katılmayanlarda olabilir. Bence 4s 16 GB al rahatına bak. Oyunları bitirdikçe silersin zaten veya daha farklı şeyler yapacaksan artık sen bilirsin
  • 4S tabiki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 gün sonra yeni iphone tanıtılıyor onu beklemeni tavsiye ederim..2 seçenek arasında ise 4s 16 gb daha mantıklı
  • Yeni iPhone'un Tanıtılmasını Bekle 4 ve 4S'in Fiyatları Düsecektir.
  • Kesinlike 4s al. 16 GB kapasiteyi bence fazla önemseme çünkü 4s'in 4'e göre çok üstünlüğü var.İleriyi düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: murder78

sizce hangisini almalıyım arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum

Teorik olarak 4 ve 4s, aynı işlem frekansına farklı yapıda yongalar ile sahipler. 4Sde bulunan çift çekirdek yongası ile kullanım farkını pek anlamazsınız ama oyunların açılış süreleri biraz daha kısalır. Ayrıca 4S' de Siri var.. iPhone4 kullananlar için 4S pek bir şey değiştirmez ama yeni alacaksanız varsın 16gb olsun, tabiiki 4S
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

quote:

Orijinalden alıntı: murder78

sizce hangisini almalıyım arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum

Teorik olarak 4 ve 4s, aynı işlem frekansına farklı yapıda yongalar ile sahipler. 4Sde bulunan çift çekirdek yongası ile kullanım farkını pek anlamazsınız ama oyunların açılış süreleri biraz daha kısalır. Ayrıca 4S' de Siri var.. iPhone4 kullananlar için 4S pek bir şey değiştirmez ama yeni alacaksanız varsın 16gb olsun, tabiiki 4S

Sadece kamerası için bile 4s tercih ederdim
  • İleriye düşünerekten 4S in işlemci farkı nedeniye 4S almanı tavsiye ederim.
  • ben olsam 4s alırım
  • Pil konusuda var simdi tabi. Ama imkanin varsa 4s al tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 GB 4S
  • bak bence paran varsa 4s 32 gb al çünkü her nekadar telefonun hzda önemli olsada bu iphonlarda hafıza kartı yuvası yok ve hafıza arttıralmıyo yani n e kadar cok hafıza o kadar iyi kullanım demek ben su an 4 32 gb kullanıyorum ve süper bence arkadasım 4s 16 gb kullanıyo ve benim 167 uygulamam oldugunu öğrenince g*t oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycanua

Yeni iPhone'un Tanıtılmasını Bekle 4 ve 4S'in Fiyatları Düsecektir.

En az 5 ay var daha, ben olsam hayatta beklemem.
  • 8gb 4s olsa onu bile al derim :) Tabi kapasite azalması sevmediğimiz birşey ama onun telafisi uygun biçimde kullanarak oluyor. Ama performans düşüşü malesef telafisi olmayan birşey.
  • 7 Eylülde açılmış bir konu ve hala imzaya bakmayanlar birde öneri verenler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

7 Eylülde açılmış bir konu ve hala imzaya bakmayanlar birde öneri verenler...

aynen dostum

noktayı koymuşsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.