Şimdi Ara

iphone 4 - hoparlörden ses gelip gidiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    iphone 4 üm var. alalı 1 ay oldu ve şu an ara ara hoparlörden ses gelmemeye başladı. acaba neden? bir proğram bu soruna neden oluyor olabilir mi? ya da hoparlör değiştirmeye kalksam ne kadara patlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe yaren -- 19 Ekim 2011; 23:19:55 >

• yok mu bilgisi olan????
  • aynı problem bendede başladı efeyaren yaptırdınmı cihazı kaça patladı, nerede yaptırdın gibi bilgileri paylaşırsan sevinirim.
  • Kayseri'de iPhone servisi buldum. Gittim servise. Şansa bakın ki 5 saniyede kapanan hoparlör, 5 dakika boyunca müzik dinledik kesintisiz çalıştı.

Telefonun içinde (sanırım hoparlörde) bir parça arasıra ısınma yapabilir dedi usta. Şimdilik gerek yok ama gene yaparsa getir telefonu 50 TL'ye sıfır, orjinal hoparlörle değiştiririm dedi. Şu sıralar gene yapmaya başladı. Bayramdan sonra param olunca bir götürücem servise. Değişsin bakalım. Bir de ondan sonra dinleyelim. Sonra değişince gene yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe yaren -- 30 Ekim 2011; 11:34:37 >
  • Telefonumun hoparlörü değişti fakat aynı sorun devam ediyor. Arada hoparlör gidiyor ancak şunları farkettim.

- Müzik çalardaki ses ayar butonunu ekranda hızlıca sağ sol yapınca ses geri geliyor.
    - Derse girince sessize alıyorum fakat 1 - 1,5 saat sonra telefonu sessizden normal moda alınca ses gelmiyor. Ondan sonra beklemek gerek. Bazen 5 dakika bazen 5 saat.
    - Telefonu tamir eden usta hoparlördür dedi ama bu sorun belli ki hoparlör değil. Acaba sesi etkileyen başka hangi parçalar var?

İLK YAZDIĞIM MADDE ÇOK ENTERESAN AMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe yaren -- 18 Kasım 2011; 20:56:26 >
  • arkadaşlar bende aynı problemi yaşadım problemi hemen söylim. servisin 5 dk lık müdahalesi hallede biliyor. Problem tamamen firmanın mekanik montaj hatasından kaynaklanıyor. Anakart ve hoperlöre temas eden 2 adet pin var. bu pinler temas etmediğinde bu şekilde bir probllem yaşanıyor. servisin bu pinleri biraz havaya alması ile hemen halledile biliyor. korkulacak bir problem değil bizim için ama firma için oldkça büyük bir fedback.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.