Şimdi Ara

iPhone 4 ios 4.3 jailbreak cikti 'unlock degil'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
10.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim bildigim hacker in istegi zor olanı basarmaktir.
    Fakat hepsi jailbreak pesinde...
    2tane ne olduğu belirsiz kisilerde unlock yapmaya çalışıyor...
    Durum vahim
  • quote:

Orijinalden alıntı: huxi

http://www.redmondpie.com/jailbreak-4.3-on-windows-iphone-4-3gs-ipad-ipod-touch-using-sn0wbreeze-how-to-guide/

Tethered jb bu zaten biliniyor piyasadaki iphone 3-4 ipod touch ve ipad1 ler için şuan ios 4.9 çıksada jb yapılabilir geohot limera1n donanımsal açıktan girdiği için her sürümde jb var sadece untethered sıkıntısı olucak her sürümde. iPad2 de limera1n açığı mevcut değil.

• Zannedersem unlock cikmasi yakindir jailbreak cikti ya umit ediyoruz umit fakiri ekmegi dimii
  • quote:

Orijinalden alıntı: huxi
    Zannedersem unlock cikmasi yakindir jailbreak cikti ya umit ediyoruz umit fakiri ekmegi dimii

2si apayrı seyler...
    Bosa ümitlenmeyin.
    Yasal yollar arayın ben ile yapıyorum artık...
    Tabi at&t degilse cihaz
  • 3GS icin 4.3 JB linkleri var mi peki?
  • JB yapan oldu mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • deneyen yokmu
  • Herkes 4.3 sabırsızlıkla bekliyordu. JB çıkmış kimse ortalarda yok :)
  • hep böyle oldu.. Unlock beklendi jailbreak çıktı.. Sonra unlock... Herşeyin zamanı var. Herşey sırayla. Alman kripto kodlarıyla korunan, üretilen infineon baseband ı, mutlaka çözülecektir. iPhone 5 veya yeni version iPhone çıkmasına az kala mutlaka unlock çıkacak... Başka çareleri yok. iOS 5.0 olsa bile kırılacak.. Dedi dersiniz.
  • 3gs için sorunsuz jbli eski basebandi koruyon ios 4.3 çıktıysa bi yükseltme yapayım.ios5i beklemek istemiyorum
  • biri aydınlatsa bu konuda bizide bizde yuklesek 4.3 ü keşke = )
  • tam sağlıklı jb daha çıkmadı. cydia nın birçok programı bu jb de hata veriyor. iyi derecede iphone bilginiz yoksa bu jb yüklemeyin sonra tel siyah ekranda kaldı diye konu açarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

tam sağlıklı jb daha çıkmadı. cydia nın birçok programı bu jb de hata veriyor. iyi derecede iphone bilginiz yoksa bu jb yüklemeyin sonra tel siyah ekranda kaldı diye konu açarsınız

aynen
  • Daha tetrehad. Oldugundan sağlıklı degil untetrehad ypildi ama daha bütün karnelde calismiyo birazda 4.3.1 bkleyecek yani var su an 4.3 jb sağlıklı degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

3GS icin 4.3 JB linkleri var mi peki?

aynen türkçe olarak bu sitede anlatıldığı gibi anlatan biri olursa çok memnun olurumhttp://www.redmondpie.com/jailbreak-4.3-on-windows-iphone-4-3gs-ipad-ipod-touch-using-sn0wbreeze-how-to-guide/
  • Evet bunun Türkçe mealini bekliyoruz :)
  • Türkçe meali için hiç uğraşmayın. Henüz stabil bir jb değil. Stabilite sorunu yaşamak istemiyorsanız biraz daha bekleyin.
  • Biraz araştırınca bende öyle oludğunu anladım. Konuyu açan arkadaş bunu yapmışmı acaba ben onu merak ettim
  • Stabilinin cikmasini 4 gozle bekliyorum :))
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.