Arkadaşlar Vodafoneİphone 4 kampanyasını inceledim ve şöyle bir sonuç çıkardım.
Bana uyan paket Avantajlı Paket (1) iphone 4 için 250 tl ön ödeme ve aylık 99 tl ödemem gerekiyormuş. 99*18+250 = 2032 tl ediyor.
Bu pakette 250 dk her yöne ve 150 sms + sınırsız internette diyor. Bu pakete bunlar dahil ve fiyat 2032 ise neden bu kadar ucuz? Kontratsız fiyatı bildigim kadarıyla 2000 tl olan bir telefon. Ben mi yanlış anlamışım yoksa doğru mu 2032 tl?
tarife bedeli de bence max 500 tl eder 18 ayda
cihaz bedeli 1500 olarak düşün
fiyat doğrudur
Hocam ama kontratsız 2000 tl diye biliyorum cihaz. Teşekkürler. Bu kampanyayla satın alan varsa yazarsa sevinirim.
bende vodadan aldım 65+39*24 ay cıhaz bedelı 1560 kusura gelıyo aylık 8 tl lık netı cıkar 1368 tl ye gelıyo 16gb lık model
Yani şimdi ben her yöne 250 dk 150 sms + sınırsız internet ve cihaz 18 ay ödemeli 2032 tlye alabiliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: alisanus Yani şimdi ben her yöne 250 dk 150 sms + sınırsız internet ve cihaz 18 ay ödemeli 2032 tlye alabiliyorum.
Cepnet 24 aylık paketlerinde var sınırsız internet 18 aylık paketlerinde mevcut . Bende yazılmıştım aynı tarifeye , sonra düşündüm yeni iphone çıkıcağı için 24 ay tahhahüte girmek ne kadar mantıklı ?
Ben hala beni tatmin eden bir cevap alamadım. Tarife ve fiyat doğru mu ?
hocam ben yurtdışından aldım 1200 lira okey ,ama internet için kıveranıyorum şimdi..türlü türlü saçma tarifeler ....Bahsettiğin paket baktığım zaman 4gb idi..oda sana ewde we telefonda doya doya yeter ..ah ah vodafone stok sıkıntısını yeni çözmese,her türlü tek geçerim
özür şimdi baktım 1 gb mış..O zaman aveada aşağı yukarı aynı fiyat ..Nerde daha iyi çekim gücü seçim orda olur o zaman...
benim bildiğim 99*18+250 tl deki sınırsız internette 100 mb den sonra hız düşmüyor ama 65*24 te düşüyor
Kampanya bana cazip geliyor ama keşke fiyatı benim için oldukça pahalı
quote:
Orijinalden alıntı: nokian73 benim bildiğim 99*18+250 tl deki sınırsız internette 100 mb den sonra hız düşmüyor ama 65*24 te düşüyor
kesin bilgisi olan var mi sınırsızsa iyiymiş
Abonelerin internete erişim hızı 7.2 Mbps'a kadar olup, ilgili hız için adil kullanım miktarı 1GB'tır. Abonelerin adil kullanım hakkını doldurmaları halinde internete dönem sonuna kadar 96 kbps'a kadar hızla bağlanılır. Mobil internet kullanımında alınan ve gönderilen (download+upload edilen) veri paket adil kullanım miktarından düşer.
Dun bir bayiide yalnizca cihaz 2000TL oldugunu soylediler ve hic bir sey yok. Vodafone On odeme 250 TL 99TL X18 aylik paketi cok iyi 250dk gorusme 150sms/mms 1GB internet ve cihaz taksidi dahil bu fiyata cok daha ucuza geliyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme