Şimdi Ara

iPhone 4 kapatıp açınca servis yok sorunu lütfn yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iPhone 4 sahibiyim telefonu alalı 1 yılı geçti türkiyeden aldım turkcell den telefonda bu sorun 1 aydır var araştırmadığım yer kalmadı fakat çözüm bulamadım sorunum şu telefonu kapatıp açınca ''Servis Yok'' sorunu alıyorum uçak modu felan herşeyi denedim kesinlikle jb yok telefonumda sadece iTunesa bağlayınca tekrardan geliyo onun dışında bi çözüm bulamadım telefonu zaten kapatmam ama ister istemez insan bu kadar para verip alınca kafaya takıyo yaşayan varsa bu sorunu yardım istiyorum veya sorun nerde olabilir.

eğer sim kartta olsa servis hiç gelmezdi diye düşünüyorum itunes a bağlayınca geliyo halbuki

• Sürüm hakkında bilgi alabilirmiyim? en son sürüm yüklümü, restore ettinizmi? bunları yapıp sorununuz çözülmediyse garantiye verin. galiba garantili telefonunuz.
  • evet telefonum son sürüm ve garanti var hiç restore edip denemedim belki bi başka çözümü vardır diye servise vermeyede pek gönlüm razı olmuyo açıkcası ama bi çözüm elde edemezsem öyle yapıcam
  • gecenlerde kiz arkimin telefonuda ayni sekilde sapitmaya baslamisti.. restore yaptim duzeldi.. bende iOS 6 Beta 3'e geçtim fakat bugun iOS 5.1.1'e geri dönüş yaptim.. Bende de ayni sorunu 2 kere yapti bugun..

ozetle bu aralar iPhonelarda bu sorun ile ilgili olarak birkac sikayet duymus ve yasamis oldum ama bunun direk telefon ile ilgisi oldugunu sanmiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis yok yazarken arama yapılabiliyor mu? Yani şebeke oluyor mu o yazmasına rağmen.
  • yok hayır arama yaptığımda mesela telefonu üstten kitlediğimde arama yapıyo gibi yazı çıkıyo ama yapmıyo bildiğimiz servis olmazken ki gibi
  • yardımcı olabilecek birisi yokmu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.