Şimdi Ara

IPHONE 4 MÜ 4S Mİ ALMALIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce 3 GS kullanmıştım. 3g ve tüm bildirimler kapalı kullandığımda 2 tam gün dayanıyordu pili. 4S almayı düşünüyorum fakat pil süresi soru işareti oluşturuyor. Pil süresi açısından 4 mü alsam diye düşünüyorum. 4 ile 4S arasında kamera, hız, siri gibi farklar varmış. Bunların dışında hangi farklar vardır?

• Hiz dersen 4s.
    Pil dersen 4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu vakitte alınacaksa tercihiniz bence daha yeni olan 4S 'ten yana olmalı.
  • Her aksam felan sarj edebilirsen 4s her turlu isini gorur.
    Ben 3g kapali diger hersey acik kullaniyorum.
    Dun gece yatarken sarjim %35di.
    Gun boyunca herseyi yapmistim.
    Bugunde 8 den beridir telefonu kullaniyorum iki saat oldu sarj %94.
    Sarji takma kafana bence.

• şarjı çok fazla kafana takıyorsan eski Bosch marka telefonlar vardı. çamaşır makinesinin yanında hediye veriliyordu. 10 gün gidiyordu ondan almayı dene bulabilirsen.
  • hıza önem veriyorsan 4s al
  • 4s
  • Bunu bir espri olarak algılıyorum. Pili kafama taktığım yok fakat şarjın 3g açık 1 tam gün rahat gitmesi gerekiyor. Gün içinde elimde şarj aleti ile doşalmak istemiyorum. Galaxy kullanıyorum 3g kapalı 2 gün 3g açık 1 gün gidiyor. O bahsettiğiniz Bosch marka telefonu çok kullandınız galiba şarjının ne kadar gittiğini iyi biliyorsunuz. ;))

quote:

Orijinalden alıntı: doktor x

şarjı çok fazla kafana takıyorsan eski Bosch marka telefonlar vardı. çamaşır makinesinin yanında hediye veriliyordu. 10 gün gidiyordu ondan almayı dene bulabilirsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senolakp

Bunu bir espri olarak algılıyorum. Pili kafama taktığım yok fakat şarjın 3g açık 1 tam gün rahat gitmesi gerekiyor. Gün içinde elimde şarj aleti ile doşalmak istemiyorum. Galaxy kullanıyorum 3g kapalı 2 gün 3g açık 1 gün gidiyor. O bahsettiğiniz Bosch marka telefonu çok kullandınız galiba şarjının ne kadar gittiğini iyi biliyorsunuz. ;))

quote:

Orijinalden alıntı: doktor x

şarjı çok fazla kafana takıyorsan eski Bosch marka telefonlar vardı. çamaşır makinesinin yanında hediye veriliyordu. 10 gün gidiyordu ondan almayı dene bulabilirsen.

hocam zaten espri yapiyorum. demek istediğim bu telefonun özellikleri ve boyut itibari ile şarjı zaten size 1 gün yetecek kadar var. hani bu telefonu şarjı az gidiyor diye almazsanız kendisinde olan bir çok özelliği olmayan ama şarjı çok giden ( özellikler olmadığı için şarjı az gidiyor ) telefonu alırsınız. uzun lafın kısası 4s alınır şarj için batarya kılıf alınır kullanılır. günlük şarja takan biri olarak kılıfı bile unuttum.

• hep 4 alıcam diyordum bende ama aklıma girdiler.Zaten fiyatlarda aynı.Kısmetse bende 4s alıcam.
    Bencede 4s al.Zaten akıllı telefonların çoğunda gün sonu şarj istiyor.
  • Hız istiyorsan 4s kesinlikle...
  • gereksız yere konu acıp durmayın be !
  • Ben İPhone 5 i bekleyin derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4S

• Eger telefonu sabah 9 da kullanmaya basliyorsaniz,aksam 9 gibi bir mekana gitmek,arkadaslari aramak,muhabbet sohet e vs pil kalmiyor...yolda kalirsiniz anlayacaginiz...

Sosyal bir hayatiniz varsa bu telefonu gun icinde tekrar sarja takmak sart...
    Ama memur gibi sabah ise aksam evde derseniz Zaten sarj skintisi cekmezsiniz...

• 4s tabikide
    .Şarj sorunu çok düzelmesede güncellemelerle düzelir.(bence)
  • 4s derim ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.