Şimdi Ara

İPHONE 4 MÜ PS3 MÜ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu nereye açıcağımı bilemedim , derslerde vs cok sıkılıyorum (ders dinle demeyin lütfen :) ) elimin altında oyun oynamak müzik dinlemek vs için iphone almayı düşünüyorum . ama bir yanımda ps3 den vazgeçemiyor . siz neyi önerirsiniz ve sebepleri neler olur . ps3 için oyunu satın alma düşünüyorum online da oynayabilmek adına . Şimdiden fikirleriniz ve görüşleriniz için teşekkür ederim .

• biri telefon biri oyun konsolu karsılastırma biraz sacma olmus ama genede iphone ps3 un kafeleri var gidip oynayabilirsin ama iphone kafe duymadım.
  • Valla bu soruya nasıl cevap verilir bilemedim PS3 ayrı iPhone ayrı bir dünya çünkü. İkisini birbiri ile kıyaslarsan ikisine de haksızlık etmiş olursun.
    Saatlerce eve bağlı kalıp PS3 oynayıp kafa dağıtmak mı, yoksa elinin altında olan ama desteklediği oyun grafik vs PS3 ile kıyaslanamayacak olan bir cihazdan bahsediyorsun. İksine de sahibim çok şükür ama ikisinden birini seç desen seçmem ikisinde yeri ayrı. Artık birinden feragat edeceksin. İlk başta online oynadım oyunları sonra kuzenler felan geldi yazın cfw 3.55'e geçtim şu anda ama set oyunlarım mevcut Asssassin's Creed serisi gibi, yani demek istediğim birde oyun alacaksın onun da ayrı parası olacak PS3'e. Hesabını, kitâbını ona göre yap hocam, sonra pişman olma.
    Edit: Düzeltme ve ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_1907 -- 26 Kasım 2011; 19:27:44 >

• Birisi oyun konsali birisi cep telefonu. Oyun oynamak istiyosan evinde ps3 al. Telefonunu degistirmek istiyosan iphone al.
  • Dersaneye bu PS3'ü nasıl kuracaksınız ? Baya dikkat çekecektirde
  • sosyal biri isen,gündemi heryerden takip etmek istiyorsan,amaç oyunu kalitesine bakmam, eğlenmek için oynarım diyorsan küçük çaplı bir çok eğlenceli uygulamalar ile Iphone.
    Evde TV'nin karşısına geçip başından kalkamayacağın kadar saracak müthiş oyun oynarım diyorsan Ps3.
    Şahsen Iphone'u alıp o kadar para verenler de "o kadar para bayıldım bari sms alıp boş mesajlar atayım" kafası oluşuyor.Sırf telefon aldım da para boşuna gitmesin diye her uygulamayı kullanan ve sosyalleşen kardeşim var.
  • garip soru biri elma diğeri armut.

dikkat ettimde laf tam oturmuş biri hakkaten elma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycna -- 26 Kasım 2011; 20:23:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Killzone 3 mü Crysis 3 mü
    11 yıl önce açıldı
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    İPhone 13 mü 14 mü
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hönk... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

garip soru biri elma diğeri armut.

• öğrencisin, o kadar pahalı bi alet senin elinde uzun süre sağlam durmaz. hem sıkılırsın bi süre sonra. lcd tv'n de varsa PS3
  • Kardeşim evinde az çok oyunları lowda oynatan bir bilgisayarin varsa kalsın
    iPhone 4 al :)
    Fruit Ninja gibi oyunlarda çok zevkli oluyor
  • PS3 değil de PS Vita mı diye sor bence.Bu arada PS Vita'da PS3 oyunları da sorunsuz oynanabilecekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

biri telefon biri oyun konsolu karsılastırma biraz sacma olmus ama genede iphone ps3 un kafeleri var gidip oynayabilirsin ama iphone kafe duymadım.

Aslında aklımdan geçmedi desem yalan olur

iphone değilde ipad cafe fena iş götürür.Tabi milletin eline vermiyeceksin.Sadece kapalı bir yere montede edip sabitleyeceksin.Hani bankalarda işlem yapan akıllı monitörler gibi.
  • quote:

Aslında diğeri de oturmuş, ps3 bildiğin armut bence xbox ile karşılaştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperafsin

quote:

Aslında diğeri de oturmuş, ps3 bildiğin armut bence xbox ile karşılaştır

xbox bir papayadır.
    Böyle saçma sorulu bir başlık olunca saçmaladım pardon

• ibretlik baslik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok artık kıyaslama abzürd olsada Iphone diyorum
  • 3GS+psp
  • quote:

Orijinalden alıntı: kain061

ibretlik baslik

Dogru soze ne denilir
  • Astra J al, hem o fiyata bulabileceğin en dolusudur hemde Alman arabası sonuçta
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.