öYle bisey olmaz bn 3gyi trcellden almistim hic deismedi lakin 4 ü vodafondan aldm o ayrı.
urunu kontratli alip faturada abartili bir faturayla karsilasan bir arkadasima istinaden sormustum tesekkurler...
Ben de Turkcell'den almayı düşünüyorum. Ne kadar bir fatura geldi mesela? Fazla telefon görüşmesi yapan bir arkadaş mı?
Yok fazla bir görüşme yapan bir arkadas değil dakikalarını hep kontrol eder oldu kontratli alınca 125 tl faturası geldi 6 tl komik gelebilir ama 6 tl hizmetini almadığı birşeye ödemek garip bende kardesimin dogum gunü olmasıyla beraber o na kontratli bir iPhone 4 aldım haliyle icimde böyle bir şüphenin olması rahatsız etti acikcasi
bende türkcell den aldım ve hiç bir sorunla karşılaşmadım
ilk ay fazla gelmişti bişey vergisiymiş...
o ilk ay bildigim kadariyla paketi hemen acmiyorlar dolasiyla internete girdiyseniz on dan kaynakli olabilir...
İlk ay damga vergisi geliyor 18 küsür. İnternete gelince ister kontratlı ister kontratsız alın turkcell 100mb data paketi hediye ediyor.
Bu damga vergisi paket baslangicindaki farurayama yansıtılıyor yoksa ondan önceki faturayami
pakete geçtikten sonraki ilk faturaya yansıtılıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme