Şimdi Ara

iphone 4s Gmail Problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdiye kadar sorunsuz olarak gmail'ime gelen bütün mailler anında telefonuma geliyordu.İki gün önce iphone u resetledim tekrar maillere ekledim gmail hesabımı ama artık mailler anında gelmiyor telefonuma? mailleri açtığımda indiriyo kendisi mailleri. Ayarlardaki anında ilet - al - elle seçenekleri hotmail ve microsoft exchange ayarlarında var ama gmailde sadece al ve elle seçenekleri mecvut. Bunun bir çözümü var mı acaba? gmail hesabımı microsoft exchange üzerinden kaydettiğimde sorunsuz kullanabiliyorum bu arada.

• Gmail push desteklemiyor bu yuzden anlik ileti alamazsin. Microsoft Exchange olarak kurmaniz lazim.

Ben kendi appini kullabiyorum gmail'in. O da gayet basarili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • appini kur gmailin
  • yeni mi değişti bu olay iki gün önce alabiliyodum çünkü?

birde exchange ile kullandığımda gelen mailleri silince arşive ekliyo.çöp kutusuna değil onu nasıl değiştirebilirim? silinen ögeleri arşivle seçeneği yok burda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkydrama -- 7 Aralık 2012; 18:45:29 >
  • Yeni degismedi hep boyle idi. Bundan once siz aninda geliyor sanmissinizdir, ya da ekran acikken mail gelmistir ve aninda iletilmistir. Bu da sizde yanilgiya neden olmus. Iphone mail app indeki gmail ayari hic bir sekilde push desteklemedi ve su an da desteklemiyor. Zaten bu yuzden gmail in kendi app i var ve tercih edenler onu kullniyor.
    Ben kendi mail appini kullaniyorum fetch yani al secenegi ile ve halimden memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır eminim anında geldiğine maillerin. Ama neyse artık böyle kullanıcaz heralde.Teşekkürler yardımlarınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.