Bildirim
iphone 4S RAM i ne kadar 512 mi 1gb mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Wikipedia dan a5 chip e bakınca 512 mb ram yazıyor.http://en.wikipedia.org/wiki/Apple_A5 -
Ben 1 GB diye biliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: themagnificent
Ben 1 GB diye biliyorum.
Ben de öyle biliyorum ki iPhone 4S'in 1 GB ram iPad2'nin 512 MB... -
en kesin bilgi 4s çıktığında memory bosster adlı itunes resmi uygulamasını yüklemek ile olur orada direkt yazıyor toplam ram -
insallah 1gb dir -
quote:
Orijinalden alıntı: themagnificent
Ben 1 GB diye biliyorum.
+1907 bende oyle biliyorum. -
1 gb -
Valla ben de 1 gb olmasını istiyorum ama şu an 512 mb gibi bir fikir var ortalıkta. Yani iPad 1 ve iPhone 4 arasındaki ilişkiye bakarsak, ikisinde de apple a4 chip var ama iPad 1'de 2*128 mb lpddr ram varken, iPhone 4'te 2*256 mb lpddr ram var. Umarım iPhone 4s'te de aynı şekilde bi ilişki olur ama şu an için ortada bilgi yok. Şu an için en kötü 512 mb lpddr2 ram olacak.
Eldeki tek bilgi Chair Entertainment'tan Donald Mustard'ın açıklaması (ki kendisi Infinity Blade 2'nin geliştiricilerinden biri):
I’m still shocked that, with the iPhone 4S, I’m literally running around with a 1080p video camera in my pocket, with an eight megapixel camera, 64GB of hard drive space and an A5 chip with 512MB of memory. This is a really powerful computer, right? -
bence ram yeterince fazla zaten yükseltilmesi zor gibi -
512 MB DRAM
Kaynak:http://en.wikipedia.org/wiki/IPhone -
bence 512mb dır. -
512 mb galiba 1 gb olsa tanıtım videosunda söylerlerdi -
512 cok az yaa -
Dogruymus arkadaslar 512 MB Ram mis malesef, bu bilgiyi wikipedia' dan daha ciddi bir kaynaktan edindim. Bu Adreste Butun Detaylar Var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 9 Ekim 2011; 21:58:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: suvarsahayatvar
512 mb galiba 1 gb olsa tanıtım videosunda söylerlerdi
bunu yazacaktım. -
şu an için appstore' de ip4 u bile kasıcak bir uygulama yok ram olayi bence o kadar önemli değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayshot -- 10 Ekim 2011; 1:04:36 > -
256 bile ios5 icin yeterken ne yapayim ben 1gb ram'i.Sorun yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: slayshot
şu an için appstore' de ip4 u bile kasıcak bir uygulama yok ram olayi bence o kadar önemli değil
Olur mu hiç, RAM'in her zaman yükseği makbüldür. iPad 2'de safaride 9 tane tab aç, aralarında geçiş yapınca sayfayı tekrar yüklüyor çünkü hafızada tutamıyor. iPad 1'de durum daha da vahim, onda 256 mb RAM var. -
quote:
Orijinalden alıntı: alperkbb
quote:
Orijinalden alıntı: slayshot
Olur mu hiç, RAM'in her zaman yükseği makbüldür. iPad 2'de safaride 9 tane tab aç, aralarında geçiş yapınca sayfayı tekrar yüklüyor çünkü hafızada tutamıyor. iPad 1'de durum daha da vahim, onda 256 mb RAM var.
ipad değilde iphone olarak bahsetmiştim
Benzer içerikler
- airpods bağlanıyor ama ses gelmiyor
- airpods makinede yıkandı ne yapmalıyım
- apple pil değişimi kaç gün sürer
- swap cihaz nedir
- iki iphone birbirine aktarma
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- apple watch 7 özellikleri
- en iyi powerbank markaları
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- apple watch 9 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X