Şimdi Ara

Iphone 4S Rehber Senkronizasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Microsim alınca rehberim eski telefonda kaldı, turkcell le gorustum appstore dan turkcell yedek dıye bir program indirdim ama cihaz desteklenmiyor uyarısı alıyorum. Ne yapabılırım arkadaslar iki cihazıda alıp turkcelle gitsem aktarılabilme sansı varmıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorunu anlamadim.
    Rehberin eski simde mi kaldi, yoksa eski telefonda mi?
    Eski telefon ne marka?
  • quote:

Orijinalden alıntı: greydewil

Selam arkadaslar,
    Microsim alınca rehberim eski telefonda kaldı, turkcell le gorustum appstore dan turkcell yedek dıye bir program indirdim ama cihaz desteklenmiyor uyarısı alıyorum. Ne yapabılırım arkadaslar iki cihazıda alıp turkcelle gitsem aktarılabilme sansı varmıdır ?

turkcellde bir cihaz vardı 2 telefonu bağlayıp birinden diğerine rehberini kopyalayabiliyordun onu dene bence
  • Rehberi outlook ile sekronize edebilirsiniz. Sonra tekrar yeni telefonunuz ile outlook arasında sekronize ederek, rehberi yeni telefona aktarabilirsiniz.

Tabiki bu işlemleri itunes'dan yapacaksınız.
  • Turkcell iletişim merkezinde 5 tl ye nokia 6233 telefonumun rehberini iphone 4 e aktarmışlardı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamyak -- 26 Eylül 2012; 11:09:43 >
  • Cok tesekkur ederim arkadaslar her zamanki gibi yardimci oldugunuz icin, turkcell'de cihaza baglayip 2 dakikada ucretsiz hallettiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.