Şimdi Ara

Iphone 4S Şarj Sorunu (Lütfen Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İos 5.1 yükleyince oldu sanırım tam bilmiyorum ama prize takılıyken bile PC ye bağlıymış gibi şarj oluyor, hızlı dolmuyor hatta öyle ki telefon şarjda oyun oynuyorum şarjı azalıyor
    Önceden prize takılıyken priz işareti olurdu ve hızlı dolardı.
    Fotoğraflarda da olduğu gibi prize takılıyken priz işareti olm
    uyor ve hızlı dolmuyor.

• Bataryan arızalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcMn

Bataryan arızalı

İos 5.1 den sonra oldu fakat dunden beri boyle
    Daha once hic bi sıkıntım yoktu...
    Bununla ilgisi var midir bilmiyorum ama 5.1 den once yoktu eminim
  • Restore yap .)
  • Sarj olmamasina ragmen sarja taktiginda şarj full olarak görünüyorsa %70 bataryadir hocam
    Sen yinede bi restore yap
  • Sanirim tam anlatamamisim ben :)
    Sorun su;
    Telefonu sarj etmek icin prize takiyorum fakat onceki gibi yukarida batarya simgesinin uzerinde priz isareti degilde normal usb den sarj edermis gibi ilk fotodaki gibi sekil cikiyor.
    Kabloyu telefona taktigim zaman prizdeydi sonradan degisiyor iste.
    Adaptorde falan problem olabilir mi
    Bir de restore yapinca neyim var neyim yok gidecek mi yoksa???

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan UÇAR

Sanirim tam anlatamamisim ben :)
    Sorun su;
    Telefonu sarj etmek icin prize takiyorum fakat onceki gibi yukarida batarya simgesinin uzerinde priz isareti degilde normal usb den sarj edermis gibi ilk fotodaki gibi sekil cikiyor.

O priz isareti senin prizden sarj ettigin anlamina gelmiyor prizdende etsen Usb dende etsen o elektrik isareti cikar priz isareti sarj islemnn bittigini gosterir senin telefonun da %17 de doluymus gii gosteriyo bi restore yap gene olmassa %100 bataryadandir
  • quote:

Orijinalden alıntı: prank31

quote:

Sanirim tam anlatamamisim ben :)
    Sorun su;

O priz isareti senin prizden sarj ettigin anlamina gelmiyor prizdende etsen Usb dende etsen o elektrik isareti cikar priz isareti sarj islemnn bittigini gosterir senin telefonun da %17 de doluymus gii gosteriyo bi restore yap gene olmassa %100 bataryadandir

Dune kadar prizde sarj ettigimde priz isaret cikiyordu ama.
    Restore yapinca icindekiler gidiyor mu peki?
    Surumu tekrar yukleme gibi mi yoksa tamamen format gibi bir sey mi?

• usta ben gecenlerde şarj aleti almak için bi dukkana girdim yansanayı üründü denemek için prıze taktım doluyordu tlf 66 67 68 ama fiş logosu vardı. aslında bu logo batarya tamamen dolunca cıkıyor bunuda biliyorum. bu sorunlu dedim adama baska şarj aleti aldım. o bu sorunu yasatmadı. baska bi şarj aleti ile deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gktgknk

usta ben gecenlerde şarj aleti almak için bi dukkana girdim yansanayı üründü denemek için prıze taktım doluyordu tlf 66 67 68 ama fiş logosu vardı. aslında bu logo batarya tamamen dolunca cıkıyor bunuda biliyorum. bu sorunlu dedim adama baska şarj aleti aldım. o bu sorunu yasatmadı. baska bi şarj aleti ile deneyin

Ayni durumu ben de yasiyorum. Arada bir sarja takinca o fully charged ikonu cikiyor. Usb portunu degistirince sorun ortadan kalkiyor....

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_Allen

quote:

usta ben gecenlerde şarj aleti almak için bi dukkana girdim yansanayı üründü denemek için prıze taktım doluyordu tlf 66 67 68 ama fiş logosu vardı. aslında bu logo batarya tamamen dolunca cıkıyor bunuda biliyorum. bu sorunlu dedim adama baska şarj aleti aldım. o bu sorunu yasatmadı. baska bi şarj aleti ile deneyin

Ayni durumu ben de yasiyorum. Arada bir sarja takinca o fully charged ikonu cikiyor. Usb portunu degistirince sorun ortadan kalkiyor....

Telefonu alali 1 ay kadar oluyor ve orijinal sarj aletini kullaniyorum
    Apple beni kaziklamis olamaz demi :))
    Restore dan once yarin baska bir sarj aletini deneyeyim ben en iyisi.

• quote:

quote:

quote:

Telefonu alali 1 ay kadar oluyor ve orijinal sarj aletini kullaniyorum
    Apple beni kaziklamis olamaz demi :))
    Restore dan once yarin baska bir sarj aletini deneyeyim ben en iyisi.

Hocam sen telefonu kapat-aç. Daha sonra da direk ana prize bağlayarak dene (3 lu prize falan baglamadan). Ayni sorun olursa en son care olarak restore et cihazi...

• benim anlamadığım cihazın neden orjinal şarj aletini kullanmazsınız forumun yarısı başka şarj cihazıyla şarj ediyor bilmediğim ne var arkadaşlar benim?
  • ben orjinal şarj aleti kullanıyorum.fakat şu an deneyim dedim.prize takınca şimşek işareti çıktı priz çıkmadı.4s 5.0.1
  • Aldigima pisman oldum yaa!!!
    Ne telefonmus arkadas yaa
    Yarin sonucu yazarim
    Bir de benimki 5.1 oyle oluyor
    Onceden priz cikardi bende onun da screen i var yarin atarim..
  • Hocam sen benim son mesajda yazdiklarimi yap. Eger duzelmesse garantiye verirsin olur biter :)

• quote:

Hocam sen benim son mesajda yazdiklarimi yap. Eger duzelmesse garantiye verirsin olur biter :)

Garanti demeyin bana :))
    Daha tadina doyamadan garantiye yollamak yikar beni :))
    Dedigini denicem simdi olmadi restore yaparim.
    Fakat diger bilgisayarima itunes kurup onda bi yedeklesem, suan kullandigimla restore yaptiktan sonra o yedegi yuklesem olur mu?
    Hem bi tane oyunum var hem de bu haliyle kullanirim tekrar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.