Şimdi Ara

İPHONE 4S SIMFREE ALMAMA RAGMEN SIKINTI VERDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
14.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ıngıltereden sım free dıyerekten bı fırmadan ıphone 4s 16gb aldım geldıkten sonra turkcel gıttım pasaport kaydınıda yaptım sımdı bu sekılde bır hata verıyor

"The SIM card inserted in this İPhone does not appear to be supported.

Only compatible SIM cards from a supported Carrier may be used to activate İPhone.

Please insert the SIM card that came with your İPhone or visit a supported Carrier's store to receive a replacement SIM card."

telefonu simkilitlimi napıcam lütfen bi yardım edin ?

telefon sımdı sımkılıt lımı ? ne yapmam gerekır ozellıkle sım free ıstıyorum demıstım ?

İPHONE 4S SIMFREE ALMAMA RAGMEN SIKINTI VERDI

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydemirci -- 19 Aralık 2011; 20:04:14 >
  • Karti desteklemiyor sanirim kartin dogru kesilip kesilmedigine bakin hatta cikartip silip takin veya sim kilitsiz farkli kart takin dicem karti kesmek lazim
  • Sim free alipda böyle bı olayla karşılaşmak çok tuaf...gecmis olsun inşallah hattinizda sorun vardır...bide forumda sim free olmayan telefonları çözen bir arkadas vardı...
  • telefonunuzun kutusunun arka tarafında imei gibi kodların bulunduğu kısımda part no alanında ne yazıyor? bu part no bilgisiyle unlock mu lock mu anlaşılabiliyor.
  • (1)part no :MD235B/A YAZIOR ??
  • UK simfree olması lazım cihazın verdigin koda göre, sıkıntı büyük ihtimal simkart ta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 4s ön kamera sorunu
    12 yıl önce açıldı
    iPhone 4s servis yok sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende sımdı yabancı bır ınternet sıtesınden baktıgımda bu kodun sım free oldugunu soyluyor suan tel elımde kesınlıkle bu kod yazıor ordakı bılgılerın yanlıs olma ıhtımalı varmı acaba ? yoksa eger tek sorun sım kartı ise ne gıbı bır ıslem yapmam gerekır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelleee

bende sımdı yabancı bır ınternet sıtesınden baktıgımda bu kodun sım free oldugunu soyluyor suan tel elımde kesınlıkle bu kod yazıor ordakı bılgılerın yanlıs olma ıhtımalı varmı acaba ? yoksa eger tek sorun sım kartı ise ne gıbı bır ıslem yapmam gerekır

başka bir sim kart yokmu deneyebileceğin?
  • bu olayin sim kartinizla alakasi yok
    telefon uyari vermis carrier sim karti takarak aktive edin diye yani att karti lazim aktive icin ama burda kullanamazsin unlock cikana kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadasım sım kartla denemıstık olmadı benım ıphone 4 de kullandıgım kendı kestıgım hattım vardı suan onu taktım yıne olmadı bu sefer sorunun en buyuk yanı hattım ıcınde kaldı cıkmıor hat gırıp cıkma yerı sıkıstı cıkmıyor yerınden hat ıcınde kaldı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Republic.

bu olayin sim kartinizla alakasi yok
    telefon uyari vermis carrier sim karti takarak aktive edin diye yani att karti lazim aktive icin ama burda kullanamazsin unlock cikana kadar

att kartı nası bulabılırım ? jaıl mı yapmak zorundayım sım free dıe aldıgım tele ? gerı gondersem acaba yenısını yollarlarmı sonucta sım free dıe ısteyerek aldım
  • arkadaşlar cıhazın sımfree olup olmadıgına nereden bakıyorsunuz bı lınk felan varmı
  • googleye sorabilirsin
  • Aktive etmesi lazimdi, carrier update yaptiniz mi? Telefonu sifirlayip bastan kurun carrier update yapmasi gerekiyor.
  • telefonu acınca o ekran gelıor nası sıfırlıyacam pekı ?
  • quote:

telefonu acınca o ekran gelıor nası sıfırlıyacam pekı ?

itunesa bagla restore de
    geri yükle dger adı
  • 4s kullanıcıları bu hatadan şikayetçi.
  • Herkez farklı bır sey dedı hepsını denedım yıne olmuyor bu nası bır problemdır yaa ıns aldıgım fırma telefonu gerı almayı kabul eder veya yenısını gonderır
  • quote:

Herkez farklı bır sey dedı hepsını denedım yıne olmuyor bu nası bır problemdır yaa ıns aldıgım fırma telefonu gerı almayı kabul eder veya yenısını gonderır

dostum o telefon maalesef sim kilitli
    o uyarıyı google a yazıp sonuclarına baktın mı hiç en azından
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.