Şimdi Ara

İPHONE 4S SIMFREE ALMAMA RAGMEN SIKINTI VERDI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
14.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enjoy_76

telefonu satıpta iade eden arkadaş telefonu değiştirmiş olabilir mi?

yok canım o kadarda değil
    imei falan kontrolünü yapmıştır arkadas
  • YOK YA SANMIYORUM HACI MACI BIR ADAMDI CUBBELI AHMET GIBI TIPI VARDI SAKALLAR FELAN DEMIR USTASIYDI BEZIMDE MESLEK MUTEHAITLIK BIZIM ESKI BINALARIN BIRINDE CALISMIS FELAN VS YANI O ADAM SANMIYORUM OLE BISE YAPSIN KI JELETINLERI FELAN DEGISTIRMIS OLSA BILE BASKA BIR 0 TELEFONLA DEGISTIRMIS OLMALI AMA SANMIYORUM YINEDE
  • TELEFON ACILMIYORKI IMEI NOSU TUTUYORMU DIE NASIL BAKICAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelleee

YOK YA SANMIYORUM HACI MACI BIR ADAMDI CUBBELI AHMET GIBI TIPI VARDI SAKALLAR FELAN DEMIR USTASIYDI BEZIMDE MESLEK MUTEHAITLIK BIZIM ESKI BINALARIN BIRINDE CALISMIS FELAN VS YANI O ADAM SANMIYORUM OLE BISE YAPSIN KI JELETINLERI FELAN DEGISTIRMIS OLSA BILE BASKA BIR 0 TELEFONLA DEGISTIRMIS OLMALI AMA SANMIYORUM YINEDE

cübbeli ahmet gibiyse geçmiş olsun dostum.her sakallıyı hacı sanıyorsun sanırım. umarım öyle bir sey olmamıstır.
  • inanmaktan baska carede yokki dostum telefon acılmıyor ımel kontrol yapamıyorum adamda sım free dıye sattın sım kılıtlı bu kardes dıyınce mecbur parasını verıp aldım cıhazı
  • emrefromlos angeles
    Level 1 (0 points)
    Re: İPHONE 4S FAİLED
    Dec 19, 2011 1:09 PM (in response to emrefromlos angeles)
    I bought the Apple Store

https://discussions.apple.com/message/17044751#17044751

• vodafone tr bir hat alsan öylesine pin kodunu vodafone hattı aldığın yerden kaldırt, eve geldiğinde zorla vs. yap o sim yerine ulaş ve bunu tak ve sonra restore yap, belki düzelir birde ,

mesela vodafone tr hattı telefona vodafone uk diye hiçbir türlü gösteremezmi bu arkadaş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelleee

inanmaktan baska carede yokki dostum telefon acılmıyor ımel kontrol yapamıyorum adamda sım free dıye sattın sım kılıtlı bu kardes dıyınce mecbur parasını verıp aldım cıhazı

İPHONE 4S SIMFREE ALMAMA RAGMEN SIKINTI VERDI

valla ne yap et sım kart kısmını cıkar ordan bak, yoksa adam sana sım kart girişi o halde mi verdi ?

• Arkadaşım telefonunun part no'su MD235 B/A ise UK Factory unlocked cihazdır.

Buyur: http://www.applei.ph/one/component/option,com_kunena/Itemid,49/func,view/catid,73/id,1073832470/

Telefonun kutusundaki imei ile telefondaki imei aynı ise bu part numarası doğrudur.

Telefonu aktive etmeden imei numarasını vs. görebileceğin bir ekrana girebiliyor cihaz ama nasıl yapıldığını inan şu anda hatırlamıyorum. Ben kendi telefonumu pasaport kaydına götürdüğümde Turkcell'deki çocuk içinde sim kart yokken bir tuş kombinasyonu ile imei numarasını görebilmişti. Mutlaka bu kombinasyonu burada da bir bilen çıkar.

Bence sorunun simcard kaynaklı.. Al Turkcell'den veya hangi operatördeysen oradan bir 128K mikro simcard, problem hallolacaktır. Kesilmiş simcardlarda bu sorun oluyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: -SWRT-

Arkadaşım telefonunun part no'su MD235 B/A ise UK Factory unlocked cihazdır.

Buyur: http://www.applei.ph/one/component/option,com_kunena/Itemid,49/func,view/catid,73/id,1073832470/

Telefonun kutusundaki imei ile telefondaki imei aynı ise bu part numarası doğrudur.

Telefonu aktive etmeden imei numarasını vs. görebileceğin bir ekrana girebiliyor cihaz ama nasıl yapıldığını inan şu anda hatırlamıyorum. Ben kendi telefonumu pasaport kaydına götürdüğümde Turkcell'deki çocuk içinde sim kart yokken bir tuş kombinasyonu ile imei numarasını görebilmişti. Mutlaka bu kombinasyonu burada da bir bilen çıkar.

Bence sorunun simcard kaynaklı.. Al Turkcell'den veya hangi operatördeysen oradan bir 128K mikro simcard, problem hallolacaktır. Kesilmiş simcardlarda bu sorun oluyormuş.

mrb swrt Benim iphone 4s de MD235GB/A yazıyor locked cihaz mıdır yardımcı olabilme imkanın varmıdır?

• *#06# o kombinasyon ama sim kart istiyor yine de
  • quote:

TELEFONUM AYNI DEDIGINIZ GIBI PART KODU AYNI AVEA MICRO SIMLE DE DENEDIM OLMADI İTUNESDEN TELI RESETLEDIM YINE AYNI HATAYI VERDI TUM KODLAR IMEI LER SIM FREE OLDUGUNU GOSTERIYOR AMA ACILMIYOR HIC BIR SEKILDE

• itunes de DE AYNI HATAYI VERDİ. TELEFONU RESETLEDIM DUF MODLA YENIDEN GUNCELLEDI YUKLEMEYE YAPTIM DENEDIM YINE OLMADI. AVEA MICRO SIM TAKTIM OLMADI. KESILMIS TURKCELL HAT TAKTIM TELEFON FULL CEKIYOR 3G YAZIYOR YUKARDA AMA YINE ACMIYOR AYNI HATAYI VERIYOR

İPHONE 4S SIMFREE ALMAMA RAGMEN SIKINTI VERDI
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağdaş84

*#06# o kombinasyon ama sim kart istiyor yine de

Acil arama ekranında olması lazım diye biliyorum
  • Kardeşim sim kilitli bu cihaz anlaşılan. Ancak sen bu IMEI numarasını bir karşılaştır çünkü part no'ya göre sim free cihaz verdiği hata locked olduğunu gösteriyor. Hakikaten IMEI numarasına bak farklı bir cihaz ile değiştirilmiş olabilir insanların günahını almayayım ama başka birşey gelmiyor aklıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoW€R

quote:

mrb swrt Benim iphone 4s de MD235GB/A yazıyor locked cihaz mıdır yardımcı olabilme imkanın varmıdır?

MD235 B/A unlock 16GB ingiltere cihazı olduğunu gösteriyor ama GB/A diye birşey yok listede.

G harfinden emin misiniz?

• IMEI numarası kutuda yazan ile aynıysa ve kutudaki part no MD235 B/A ise sim kilitli olması mümkün değil..

Ya da bizim bildiğimizin ötesinde dolandırıcılık yöntemleri var.

Simcard olmadan da o tuş kombinasyonu ile telefonun IMEI numarası görülebiliyor bu arada..

Son olarak da telefonun simcard yuvasının arızalı olabileceği geliyor aklıma.

Aldığınız yere götürün, onlar halletsin bence.
  • md235b/a nın arkadaşların da dediği gibi simlock olması mümkün değil. bu işte gerçekten başka bir iş var, bu işi gerçekten bilenler var onlara danışın onlardan birini bulun bence.
  • KESİNLİKLE EMINIM KUTUDA MD235 B/A YAZIYOR. ELİMDE HIC ACILMAMIS JILETININDE TELEFON DA VARDI AYNI YERDEN ALDIGIM ONUDA SIMDI ACTIM ICINDEN KESINLIKLE HAT CIKMADI KUTUNUN ARKASINDA PART NO : MD235 B/A YAZIYOR SIM KARTI GIRIS APARATINDA YAZAN IMEAL NO KUTUDAKI ILE AYNI TELEFONDA SADECE ACIL ARAMA DIYEBILIORUM ORDAN *#06# YAPIYORUM IME NOYU GOSTERMIYOR O SEKILDE AMA SIM YUVASINDA YAZANLA KUTUDAKI AYNI JILETININDE HIC ACILMAMIS TELEFON YANI NASIL BIR PROBLEMDIR ANLAMADIM GETIRDIGIM 2 TELEFONDA BU SEKILDE CIKTI ALIRKENDE KESINLIKLE SIM FREE DEDIMDE ALDIM SUAN ALDIGIM FIRMAYA MAIL ATTIM CEVAP BEKLIYORUM
  • BU ARADA SUNUDA EKLIYIM TURKCEL HATTI TAKIYORUM TELEFON FUL CKIYOR GOSTERIYOR 3G YAZIYOR USTTE AMA YINE ACMIYOR BURDAN DA BIR SONUC CIKARTABILIRMIYIZ ACABA ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.