Şimdi Ara

İPHONE 4S SIMFREE ALMAMA RAGMEN SIKINTI VERDI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
14.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam acaba hattı ters falan mı taktın gerçi öyle girmesi imkansız ama belki zorlayıp o şekilde taktıysan okumamıştır hattı.
  • sım free dıye ıstedıgıme emınım ( arkasında sım free ler ıcın olan kod yazıor ) icınden hat cıkmadıgınada emınım turkcel mıcro sımle denedımde olmadı tek care restore etmek herhalde fakat suan edemıyorum bahsettıgım gıbı hattım telefonun ıcınde kaldı cıkmıor takıldı o hat gıren cıkan yer telefoncuya getırdım yapamadı suan telefonda hıc acılmıyor yarın gel dedı sokmemız lazım felan dedı yarın ona actırtıyım telefonu her ne yaptıysa yarın denıyecem olur ıns
  • bi att takıp aktive etmeyı denedinmi hocam bence çok buyuk bi problem değil
  • hiç mi cıkmıyor o kısım igneyi batırınca?
    telefoncu iyice berbat etmesin de
  • ıgneyı basınca bıraz cıkıorya normalde ordan gerısı gelmıor tırnaklarım kırıldı nerdeyse cekıyorum gelmıyor telefoncuda baya ugrastı cımbızlı felan oda denedı olmadı cıkarmak ıcın telefonu acmak gerekıyor dıyor bende onu ıstemıyorum hıc kullanılmadı daha telefon nıye acılsın dıe ama baska secenegım yok galıba ne yaptıysam cıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joker17Back

bi att takıp aktive etmeyı denedinmi hocam bence çok buyuk bi problem değil

att hat nerden bulabılırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelleee

quote:

Orijinalden alıntı: Joker17Back

bi att takıp aktive etmeyı denedinmi hocam bence çok buyuk bi problem değil

att hat nerden bulabılırım ?

vardır sahıbınden gg
    burdan da vardır ıkıncı el bölümünde
    sen aktive etsen bile tr hattı takınca yine gidecek
    sen bilirsin yinede
  • ozaman hıc ugrasmaya gerek yokkı onemlı olan tr hattı ıle calısması zaten arkadakı koda bakılırsa sım free olarak gozukuyor e bu telefon sım free ıse elbet bı yontemı vardır acılması ıcın ama ne ? ( sadece resetlemeyi denemedım onuda yarın denıyecem )
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelleee

ozaman hıc ugrasmaya gerek yokkı onemlı olan tr hattı ıle calısması zaten arkadakı koda bakılırsa sım free olarak gozukuyor e bu telefon sım free ıse elbet bı yontemı vardır acılması ıcın ama ne ? ( sadece resetlemeyi denemedım onuda yarın denıyecem )

dostum telefon sım kılıtsız ıse baska bir yöntemi olmuyor
    sen hattı takıyorsun itunesa baglayıp aktive oluyor o kadar
    ios5te pc ye bile gerek yok galiba hatta
  • dostum okadar karısık bı durumkı kımıne gore kılıtlı kımıne gore deıl bana sorsan bende bı okadar kararsızım ne yapcam bellı degıl ya ben yıne tum ıhtımallerı denıyecem olmazsa artık bılmıyorum ne yaparız
  • ingiltereden alinan bir cihazi neden AT&T kartla aktive etmek gerektigini birisi bana anlatabilirmi? universal sim kart felan herhalde buda ben bilmiyorum

sim kartin telin icinde kalsin telefonu pc'ye baglayip itunes uzerinden restore yap restore secenegi cikmazsa telefonu DFU moda al. bu moda nasil alabilecegini gogildan bulabilirsin. zaten moda aldiktan sonra pcye geri baglayinca itunes uyari verir uyari ile birlikte yonergeleri takip et

birde avea vodafone gibi diger hatlar ile dene yine olmazsa simkilitlidir malesef. aldigin yer ile iletisime gecebilirsin.
  • Simfree olan telefonları da ilk defa daha önceden iphone aktive etmiş bi hat ile aktive etmeniz lazım. Sizin hatanız bundan kaynaklıdır. Yani ilk açtığınızda daha önce iphone aktive etmiş bir hat ile sorununuz çözülecektir.

İngiltereden ve Almanya dan arkadaşlarım için iphone getirdim daha önce ve onların da başına kendi hatları ile bu şekilde bir sorun geldi. Kendi hattımı takıp telefonu bir kere açtıktan sonra kendi hatlarını tanıyor.

Umarım yardımı dokunur
  • Telefonun arka kutusunda approved in all eu countries gibi bir ibare var mı?
  • hep apple lın işgüzarlığı şunu diğer telefonlar gibi çıkarsa ya
  • arkadaşım benimde okuduğum kadarıyla cihaz kilitli gözüküyor. eğer hiç çözüm bulamazsan ebay üzerinden satmayı deneyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: inzu

Telefonun arka kutusunda approved in all eu countries gibi bir ibare var mı?

AYNEN BASSETTIGIN IBARE VAR O GARANTISI OLDUGUNU GOSTERIOR DIE BILIODUM AMA FARKLI BISEYMI ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizom

Simfree olan telefonları da ilk defa daha önceden iphone aktive etmiş bi hat ile aktive etmeniz lazım. Sizin hatanız bundan kaynaklıdır. Yani ilk açtığınızda daha önce iphone aktive etmiş bir hat ile sorununuz çözülecektir.

İngiltereden ve Almanya dan arkadaşlarım için iphone getirdim daha önce ve onların da başına kendi hatları ile bu şekilde bir sorun geldi. Kendi hattımı takıp telefonu bir kere açtıktan sonra kendi hatlarını tanıyor.

Umarım yardımı dokunur

Arkadaslariniz pin kodunu devre disi birakmamis bence
    daha onceden aktive edilen iphone sim karti vs diye bir sey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu satıpta iade eden arkadaş telefonu değiştirmiş olabilir mi?
  • hattında pin kodu olmadığına emin misin?biraz alakasız oldu ama aklıma bu geldi yoksa neden açılmasın?
  • Bunu yapmışsa helal olsun çok zekice bir sahtekarlık :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.