Şimdi Ara

İPHONE 4S SIMFREE ALMAMA RAGMEN SIKINTI VERDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
14.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar çözüm üretmişler ama hiç biri senin sorununu çözmez. cihazın simkilitli. aldığın yere gidip durumu bildireceksin başka çaren yok
  • aldıgım yerle gorusuyorum telefonlar kesınlıkle sımfree dır dıyorlar

googleyede yazıp baktım benım gıbı aynı hatayı alan birsuru ınsan var ama kesın bır cözum yolu yok malesef

benım bu telefonları ıngıltereye gondermem lazım da nası olcak o ıs bılmıyorum
  • cihazınız simkilitli...simfree olsa bütün simkartlarla aktivasyonu yapardı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelleee

aldıgım yerle gorusuyorum telefonlar kesınlıkle sımfree dır dıyorlar

googleyede yazıp baktım benım gıbı aynı hatayı alan birsuru ınsan var ama kesın bır cözum yolu yok malesef

yani bir çözümü olsa sim kilitsiz veya unlock olabilirdi cihaz.
    sim kilitsiz o tip bir hata vermesi imkansız, sim kilitsizin vereceği hata sim kilidi olmayan bir sim kart takın falandır o kadar.
    valla o sana kalmıs, allah yardımcın olsun hiç yok mu tanıdık
  • Hocam 128 kb'lık micro sim kartla denediniz mi ?
  • quote:

aldıgım yerle gorusuyorum telefonlar kesınlıkle sımfree dır dıyorlar

firma demişsiniz, nerden aldığınızı söyler misiniz? bu sayede alacak arkadaşlar varsa dikkatli davranırlar
  • evet denedık dostum yıne aynı hatayı verdi

bazı arkadaslar kılıtlı oldugu gsm fırmasını arayıp kılıtı actırmıslar bıde o yolu deneyeyım en azından
  • quote:

arkadaslar ıngıltereden sım free dıyerekten bı fırmadan ıphone 4s 16gb aldım geldıkten sonra turkcel gıttım pasaport kaydınıda yaptım sımdı bu sekılde bır hata verıyor

"The SIM card inserted in this İPhone does not appear to be supported.

Only compatible SIM cards from a supported Carrier may be used to activate İPhone.

Please insert the SIM card that came with your İPhone or visit a supported Carrier's store to receive a replacement SIM card."

telefonu simkilitlimi napıcam lütfen bi yardım edin ?

telefon sımdı sımkılıt lımı ? ne yapmam gerekır ozellıkle sım free ıstıyorum demıstım ?

İPHONE 4S SIMFREE ALMAMA RAGMEN SIKINTI VERDI

Önce cihazı itunes'a bagla ufak bir güncelleme yapar hattın aktif olur (bu işlem için internet gereklidir)
    iTunes'a zaten bağladım diyorsan o zaman hattını kesilmemiş orjinal micro sim ile değiştir
    Buda'mı olmadı? o zaman geçmiş olsun hattın "Orange / Tmobile UK" operatörlerinden birine kilitli
    Açtırmak için satıcı ile irtibata geçin, satıcı ilgilenmiyor ve iade bile almıyor ise (bu daha vahim) kilidi açtırma işlemleri için Google kullan

• Alınan telefon 4s ios5 yüklü basebandını kırabilen unlock suanda yoktur.
  • ya bunlarla ılgılenırken hattım bırde telefonun ıcınde kaldı cıkmıor telefoncuya goturdum telefonu sokmek lazım dıyor onu cıkarmak ıcın hıc kullanmadıgım ıphone4s ı kı satmayı dusunuorum hattım ıcınde kaldı dıe sokturmek zorunda kalıcam terslıkler ust ust e gelıor

yarın sızın bahsettıgınız ıtune e baglanma olayını yapıcam mıcro sımle denedım olmadı bırde satıcıyla ırtıbata gecıcem ıns olur artık
  • bunu oraya yazan benım zaten =) ama verdıklerı cevaplardan yıne bıse anlamadım ıngılızcem pek ıyı deıl googlde cok sacma cevırıyor
  • quote:

bunu oraya yazan benım zaten =) ama verdıklerı cevaplardan yıne bıse anlamadım ıngılızcem pek ıyı deıl googlde cok sacma cevırıyor

çok fena ingilizce kullanmışın kimse bişey anlamamış, ne dediğini anlamıyoruz diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: idinc

quote:

bunu oraya yazan benım zaten =) ama verdıklerı cevaplardan yıne bıse anlamadım ıngılızcem pek ıyı deıl googlde cok sacma cevırıyor

çok fena ingilizce kullanmışın kimse bişey anlamamış, ne dediğini anlamıyoruz diyorlar

evet ne dediğini anlamamışlar 2 sayfayı da okudum ama ordan anlaman gerekenleri burdan anlayabilirsin, burada ne yazıldıysa aynıları yazılmış. ayrıca baya baya sürüklemişsiniz adamları peşinizden ve apple storedan aldığınızı söylemişsiniz, onlar da apple store olsa simfree olurdu demişler siz apple retail storedan almışsınız. aldığınız yerin adını tam söyler misiniz.

• quote:

Hocam oradaki adamlardan biri diyor ki eğer telefonu apple store'dan aldıysanız simkilitsiz olması gerekiyor. 2 seçeneğiniz var birincisi telefonu simkilitsiz almak ikincisi ingiltere vatandaşı iseniz kontratlı almak. Bu durumda telefonun içinden mikro sim çıkar ve bu yüzden de simkilitli olur diyor. Sizinkinden sim kart çıkmadıysa eğer kesinlikle kullandığınız turkcell mikro sim kaynaklı bir sorun var demiş. Durum bundan ibaret. Translation cümleleriyle cevap yazmaya çalışmışsınız ancak pek anlayamamışlar. Siz tam olarak telefonu bu durumda UK Apple Store'dan aldınız ve içinden sim kart çıkmadı mı? Eğer böyleyse oraya en azından şunu yazın: I bought it from UK Apple Store with no contract and there was no sim card in it when I bought it. Then I came to Turkey and put my Turkcell sim card and try to activate iphone via Itunes. And then itunes saying this ''Only compatible sim cards bla bla..''

• aldıgım yerın adını unuttum dıye zaten apple store demek zorunda kaldım=) ama ısrarla sormustum sım free mı dıye sımdı ıste ne yapmak gerek ılla bıdaha ıngıltereyem gıtmek gerek ben telı gondersem onlar bana tel gonderemez zaten herhalde gumruktu vs ne yapcam bılmıyorum okdrada para verdık boyle kıtlı olcagını bılsem ucuza amerıkadan getırtırdım
  • apple storeden almadım ama kutunun ıcınden hat cıkmadı kutunun hıc bı yerınde hat yok ozaman simfree ise turkcelden ozellıkle gıdıp mıcro sım aldım 120kb taktım oda olmadı
  • Hocam aldığınız yerdeki adamlar simfree diyorlarsa nasıl iş anlaşılır gibi değil. Aldığınızda içinden sim kart falan da çıkmamış bence siz turkcell'den micro sim alıp deneyin olmazsa da bir restore edin cihazı ondan sonra aktifleştirmeye çalışın.
    Edit: sim kart da almışsınız ben onu gözden kaçırmışım bence restoreden sonra bir ihtimal düzelebilir. Restore edip kartı takın ve o şekilde bir bağlayın itunes'a. Nasıl olsa kaybedecek bir şey yok o da olmazsa durum vahim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isosem19 -- 20 Aralık 2011; 0:15:41 >
  • quote:

aldıgım yerın adını unuttum dıye zaten apple store demek zorunda kaldım=) ama ısrarla sormustum sım free mı dıye sımdı ıste ne yapmak gerek ılla bıdaha ıngıltereyem gıtmek gerek ben telı gondersem onlar bana tel gonderemez zaten herhalde gumruktu vs ne yapcam bılmıyorum okdrada para verdık boyle kıtlı olcagını bılsem ucuza amerıkadan getırtırdım

valla ya sen gidip geleceksin veya baskası.ordan yollayamaz maalesef.
    en olmadı ne yapacaksın pekı bekleyecek mısın satacak mısın telefonu
  • zaten satmak ıcın getırmıstım satıcam telefonu ama problemı cozupte satsam cok daha ıyı olcak tabı. ki zaten ben teleı satmıstım sattıgım arkadas gerı getırdı bu sekılde bende parasını ıade ettım sımdıde sorunu cozmeye calısıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.