Şimdi Ara

İPHONE 4S SIMFREE ALMAMA RAGMEN SIKINTI VERDI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
14.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kelleee

BU ARADA SUNUDA EKLIYIM TURKCEL HATTI TAKIYORUM TELEFON FUL CKIYOR GOSTERIYOR 3G YAZIYOR USTTE AMA YINE ACMIYOR BURDAN DA BIR SONUC CIKARTABILIRMIYIZ ACABA ?

Gecen benım telefona arkadaşın avea hattını taktıgımızda da baya bi 3g yazıyla bekledi. Üstelik full cekyodu ama AVEA yazmadı uzun süre. Israrla bekledim yaklaşık 1 dk sonra geldi avea yazısı ve telefon acıldı sorunsuz.

Bu arada ios 5.0.1 in yeni güncellemesini kurabilirseniz bir de onu deneyin derim. No Sim ve No Service hatalarını gideriyormuş.
    Konu Burada : *ttp://forum.donanimhaber.com/m_55637506/mpage_1/f_/key_9A406//tm.htm#55653623
    buda güncelleme ile ilgili bilgi : *ttp://support.apple.com/kb/TS4148 (*yıldızları düzeltmeyi unutmayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOLL0 -- 21 Aralık 2011; 0:46:10 >
  • TELEFONU DAHA 1-2 SAAT ONCE RESETLEYIP GUNCELLEDIM YENI GUNCELLEMEYI KULLANMAMISMIDIR YINE COZULMEDI?
  • Eğer 800 küsür mb lık bir dosya indirmişse sanırım güncellenmiştir.
  • ınternetım bıraz yawas 3 saat felan surdu o 800mblık dosyadır aldıgım fırmaya maıl attım cevap beklıyorum cozuceklerse onlar cozer bu ısı
  • baska bir bilgisayarda dene aktive etmeyi
  • Cok üzüldük ne diyelim
  • Çok enteresan yaw...

Benim 64GB'da sıfırdan açılışta simcardı yaklaşık 45 saniyede falan görüyor, normal bir telefondan daha yavaş. Ama çalışıyor.

Bence sorun simcardın okuma hızı ile alakalı olabilir. Denedim dediğiniz AVEA micro sim 128K mı idi yoksa 64K mı?

128'lik bir card ile deneyin eğer denemediyseniz.

Ve itunes ile temiz bir reset attıktan sonra içinde 128lik kart varken yeni bir bilgisayardan itunes ile aktive etmeye çalışın.

Simlock bir cihaz olduğunu düşünmüyorum ısrarla...
  • bende dusunmuyorum sımlock dıye cunku ısrarla sım free dıyerek aldım arkasındakı kodlar ıme no ları hepsı sım free oldugunu gosterıyor ama 2 tane telım var 2 sıde aynı hatayı verıyor. bıraz arastırma yaptım sım free dıye alıpta yuzlerce ınsanın basına gelmıs bu olay. bazılarıda dıyorkı kesınlıkle sımkılıtlı cıhaz. ee ıcınden hat felan cıkmadı kodları sım free oldugunu soyluor ama ınvalıd sım sayfasında gecemıyorum. ıphonunuz etkınlesıyorr 3dk surebılır bu ıslem yazıyor sonra cat o sayfa cıkıyor. dahada ılerletmıyor.

awea 64bıttı 128bıt bır hat alayım ozaman dedıgınız gıbı baska bır bılgısayardan resetlıyım ole denıyım barı bı ıhtımal..

bırde yenı ios5 guncellemesı gelmıs bu sım kılıtlerı ıle ılgılı sadece 4s ler ıcın ben dun guncelleme yaptım bu guncellemeyı yapmısımdır dıye dusunuyorum olmadı. herhangıbı bır sıteden ındırsem bu dosyayı sonra ıphone un ıcıne nası atabılırım bırde o sekılde denesem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SWRT-

quote:

Orijinalden alıntı: PoW€R

quote:

Orijinalden alıntı: -SWRT-

Arkadaşım telefonunun part no'su MD235 B/A ise UK Factory unlocked cihazdır.

Buyur: http://www.applei.ph/one/component/option,com_kunena/Itemid,49/func,view/catid,73/id,1073832470/

Telefonun kutusundaki imei ile telefondaki imei aynı ise bu part numarası doğrudur.

Telefonu aktive etmeden imei numarasını vs. görebileceğin bir ekrana girebiliyor cihaz ama nasıl yapıldığını inan şu anda hatırlamıyorum. Ben kendi telefonumu pasaport kaydına götürdüğümde Turkcell'deki çocuk içinde sim kart yokken bir tuş kombinasyonu ile imei numarasını görebilmişti. Mutlaka bu kombinasyonu burada da bir bilen çıkar.

Bence sorunun simcard kaynaklı.. Al Turkcell'den veya hangi operatördeysen oradan bir 128K mikro simcard, problem hallolacaktır. Kesilmiş simcardlarda bu sorun oluyormuş.

mrb swrt Benim iphone 4s de MD235GB/A yazıyor locked cihaz mıdır yardımcı olabilme imkanın varmıdır?

MD235 B/A unlock 16GB ingiltere cihazı olduğunu gösteriyor ama GB/A diye birşey yok listede.

G harfinden emin misiniz?

Evet MB235GB/A yazıyor.Cihaz simfree

• aynısı bana da oldu arkadaş satıcı bu ingiltere malı kesinlikle simfree dedi. Fakat simkilitli çıktı. İngiltere apple store lar hariç bütün telefonlar simkilitlidir. yani anlayacagın oparatör kilitli. Bunlar Vodafone,O2, T mobile veya 3(three) oparatorlerinden birinden çıkışlı olabilir. Yapacagın iki şey var. Birincisi ürünü iade etmek ki bu zor gözüküyor satıcı bilerek satmıs geri almaz. İkincisi de forumdaki bir kaç unlock satıcı arkadaş var onlarla görüşüp yada allgsmunlock.com sitesinden telefonu 60 euro ile 120 euro arası degişen (oparatöre göre degişiyor) paralar verip açtıracaksın. Sana tavsiyem allgsmunlock oparator detector işlemini yapıp hangi oparatörden kilitli oldugunu ögrenmen..
  • PART NO'suna baktığın zaman sim free cihaz nasıl sim locked çıkar anlamadım.
  • bugun aplle ın yenı surumu no sım ler ıcın cıkardıgı guncellemeyi yukledım telı resetledım yenıden bırde gıttım 128bıt turkcel mıcro sım hat aldım denedım yıne aynı hatayı verdi artık tum umıtlerım tukendi. okadar sım free dıyıpte aldım arkasında kı kodda sım free oldugunu gozukuyor ama artık bende ınanmaya basladımkı sım kılıtlı bu telefon

srkn27 : Sana tavsiyem allgsmunlock oparator detector işlemini yapıp hangi oparatörden kilitli oldugunu ögrenmen..

suan denıyecem eger ogrenılebılıyosa cok ıyı olur operatoru arayıp actırmalarını saglıyabılırım bu sekılde actırtan arkadaslar var.
  • quote:

bugun aplle ın yenı surumu no sım ler ıcın cıkardıgı guncellemeyi yukledım telı resetledım yenıden bırde gıttım 128bıt turkcel mıcro sım hat aldım denedım yıne aynı hatayı verdi artık tum umıtlerım tukendi. okadar sım free dıyıpte aldım arkasında kı kodda sım free oldugunu gozukuyor ama artık bende ınanmaya basladımkı sım kılıtlı bu telefon

srkn27 : Sana tavsiyem allgsmunlock oparator detector işlemini yapıp hangi oparatörden kilitli oldugunu ögrenmen..

suan denıyecem eger ogrenılebılıyosa cok ıyı olur operatoru arayıp actırmalarını saglıyabılırım bu sekılde actırtan arkadaslar var.

Dostum bosuna ugrasma telefonun simkilitli. O yuzden su sekilde yapabilirsin telefonun alindigi oparatoru arayip alan kisinin adi soyadi telefon numarasi adresi dogum tarihi bilgilerini verip 15 sterline actirirsin. Ama bilgileri bulman zor oldugu icin 90 euro verip yaptirirsin. Gecmis olsun dostum. Aynilarini bende yasadim. Su an gevey ile kullaniyorum. Saticilar durust degil herkesi kendimiz zannediyoruz..

• haklısın dostum. goz gore gore kazık yemıs oldum. ama arkasındakı kod sım free kodu orda nasıl bır olay donmus weya forumlardakı kodlar gerceklerı yansıtmıyormu bılmıyorum. hangı hattan kılıtlı oldugunu bılsem telefonu alan benım bılgılerı verırımde . ama hangı hattan kıtlı onu bulmak lazım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inzu

Telefonun arka kutusunda approved in all eu countries gibi bir ibare var mı?

AYNEN BASSETTIGIN IBARE VAR O GARANTISI OLDUGUNU GOSTERIOR DIE BILIODUM AMA FARKLI BISEYMI ?

ne olmus o ibareye?
  • quote:

haklısın dostum. goz gore gore kazık yemıs oldum. ama arkasındakı kod sım free kodu orda nasıl bır olay donmus weya forumlardakı kodlar gerceklerı yansıtmıyormu bılmıyorum. hangı hattan kılıtlı oldugunu bılsem telefonu alan benım bılgılerı verırımde . ama hangı hattan kıtlı onu bulmak lazım

Dostun sen inanma öyle bilmeyen sallayan insanlara. MC603B/A kodlu iphone 4 var kime sorsan simfree der. Ama degil o kodlar her zaman gerçegi yanstımıyor. Çünkü oparatörler sattıgında da o kodla satıyorlar. Cihazın simkilitli. Ama çok üzülmene gerek yok bir yandan şanslısın ingiltere malı açtırabilirsin. amerika çıkışlı AT&t oparator osla hiç sansın yoktu.
  • Bu arada allgsmunlock.com sitesinden 2 euro ya ögrenebilirsin hangi oparator oldugunu 5 dakika da veriyorlar sonucu bazen. Bu arada eger aktivite edilmemişse telefon sonuç vermez. O zaman saglam bir telefoncuya gideceksin örnegin istanbul dogubank İngiltere oparatorlerinin tum hatları ellerinde var tek tek dener bulursun zaten toplamada 5 oparator var.
  • slm arkadasım sıfırdan 4s e 5.0.1 firm ware kurulumunu yap
    adımları ızlemeden once telefona vodofone sim kartını tak yanlız cıhaz bilgisayara usb kablısu ile bagli olsun
    sonra i tunesi ac kapatma
    telefona gec adımları teker teker yap bak goreceksin telefonun acılacak benimde basıma boyle gelmıstı dıger hatları denedim olmadi
    vodofonda oldu hocam...
    insallah olur
  • hocam dedıgını yaptım resetledım telefonu ı tunesten actım awea turkcell mıcro sım le denedım olmadı. resetlemeden once kesme wodofone hatlada denemıstım yıne olmamıstı

musakilic : istanbul dogubank İngiltere oparatorlerinin tum hatları ellerinde var tek tek dener bulursun zaten toplamada 5 oparator var.

bu bılgın dogruysa yarın gideyım dogu banka da bazı arkadaslar telefonu acsan bıle turkıyeden bır hat takınca yıne calısmaz dıyorlar
  • Evet calismaz. Su anda kullandiginiz versiyonu cozecek gevey aparati cikmadi 2 aya kadar da cikacagini ongormuyorum. Dogubank a gidip sim kart deneyerek hem telefonun hangi oparator den kitli oldugunu anlarsin hemde telefondaki o uyari yazisini gecer menuye girersin. telefonda da sonsuza kadar da o yazi bir daha cikmaz yani aktiflestireceksin teli. Sonra hangi oparator oldugunu ogrendigin icin actirip kullanirsin.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.