Şimdi Ara

İPHONE 4S SIMFREE ALMAMA RAGMEN SIKINTI VERDI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
14.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: zetungen

benim de factory unlocked görünüyordu ama çalışmıyordu benim sim kart ile. ingilereden aldığım yerin sitesinde şöyle bir şey yazıyor. ilk taktığınız simkartın networkune kilitlenir ve sadece UK-network simkartlar ile çalışır. burda biryere götürdüm, adama da bunları anlattım aynen. adam olmaz öyle şey simfree ise simfree'dir dedi. three dye bir operatörün kartını taktı ve aktive oldu. benimkini yine kabul etmedi, bu kilitli deyip verdi geri. daha sonra imei'den search ettiğimde three'ye lock olmuş görünüyor. yani ingiliz sitesinde yazan şey aynen oldu. ama kimseye mantıklı gelmiyor.

evet öyle bişey var, simfree ama sadece ingiltere içi free
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakimbilgisayar

Peki Soyle birsey OLmus OLabilir mi.. Abim Bana yollarken Komsu ile yolladi Malum KargoLar Getiremiyor.. XL gecmiormus..
    Acaba O Arkadasi Turkiyedeki Baska Hatti mi Taktik Ave a Turkcell .. simdi Benimki Vodefon Takiyom OLmiyor ? Sizce kafam allak bulak ya morelimi cok bozdu

o teli türkiyede ancak geveyle kullanabilirsin
  • Ingiltereden gelen telefonlarin sorunu cozuldu mu yoksa devam mi ediyor.
  • Bu telefonlar sanırım Apple Store'dan değil de operatörlerden kontratsız olarak alınmış.
    İngiltere Apple Store'dan aldım orda 2 hatla Türkiyede de 2 hatla kullandım sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş bence bi restore yapıp yeni aldığın simle dene. Yine olmazsa forumdan birine imeiden factory unlock yaptırdım geçen. Onlara yaptır 20-30 tlye. Geveyle at&t kartla fln uğraşma bence.

Edit: Konu baya eskiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuqollo -- 22 Şubat 2013; 3:10:35 >
  • Konuyu hortlatmış olacağım fakat merak ettim ben de. 2.el olarak aldığım iphone 4s e ait kod da bu şekilde. MD235B/A . Fakat telefon Türkiye den alınmış bir cihaz. Metro avm den alınmış İzmir den. Yurtdışı falan değil. Garantisi falan bitmiş haliyle. Apple dan baktığımda garanti bitmiş. İmei sorgulamasında ithalat yolu ile diyor. Pazar adı Apple inc. Bende bir şüphe oluşmadı ama şüphelenmeli miyim? İleride sorun olur mu diyeceğim ama b2nden önceki kişi de 2 senedir kullanmış cihazı bir problem olmadıysa onda ben de niye olsun diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 6 Şubat 2015; 4:54:14 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.