Şimdi Ara

İPHONE 4S SIMFREE ALMAMA RAGMEN SIKINTI VERDI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
14.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ANLADIM EN AZINDAN DEDIGIN GIBI BULURSAM MAILLE VEYA ARIYARAK FELAN RICA ETSEM ZORLASAM ACTIRIRIM BIR SEKILDE HERHALDE. INS BASSETTIGIN GIBI O HATLARI BULABILIRIM DOGU BANKTA
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelleee

ANLADIM EN AZINDAN DEDIGIN GIBI BULURSAM MAILLE VEYA ARIYARAK FELAN RICA ETSEM ZORLASAM ACTIRIRIM BIR SEKILDE HERHALDE. INS BASSETTIGIN GIBI O HATLARI BULABILIRIM DOGU BANKTA

Dostum dogubank ın üst katlarında yüzde yüz bulursun her yere sor kesin vardır. Aktivasyon için sim kart var mı de ingiltere oparatoru yardımcı olurlar? Bu arada aktivite edip telefonu açınca hem oparatorude ögrenirsin. ona göre burada durumu bildir sana yapacaklarını anlatırım dogubankdan gelince.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Republic.

quote:

Orijinalden alıntı: cengizom

Simfree olan telefonları da ilk defa daha önceden iphone aktive etmiş bi hat ile aktive etmeniz lazım. Sizin hatanız bundan kaynaklıdır. Yani ilk açtığınızda daha önce iphone aktive etmiş bir hat ile sorununuz çözülecektir.

İngiltereden ve Almanya dan arkadaşlarım için iphone getirdim daha önce ve onların da başına kendi hatları ile bu şekilde bir sorun geldi. Kendi hattımı takıp telefonu bir kere açtıktan sonra kendi hatlarını tanıyor.

Umarım yardımı dokunur

Arkadaslariniz pin kodunu devre disi birakmamis bence
    daha onceden aktive edilen iphone sim karti vs diye bir sey yok

Telefonu yurtdısından aldıgığınız zaman onu önce aktive ettirip itunes ile apple a tanıtmanız lazım diye biliyorum. Nasıl AMerikadan alınan telefonların cogunda AT&T vb sim kart takıp önce aktive etmeniz lazımsa diğerlerini de aktive etmeniz lazım değil mi? Sonuçta yurtdısında tel alınca apple store elemanları telefonu aktive edelim mi yoksa siz edermisiniz diye sormaktalar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Republic.

quote:

Simfree olan telefonları da ilk defa daha önceden iphone aktive etmiş bi hat ile aktive etmeniz lazım. Sizin hatanız bundan kaynaklıdır. Yani ilk açtığınızda daha önce iphone aktive etmiş bir hat ile sorununuz çözülecektir.

İngiltereden ve Almanya dan arkadaşlarım için iphone getirdim daha önce ve onların da başına kendi hatları ile bu şekilde bir sorun geldi. Kendi hattımı takıp telefonu bir kere açtıktan sonra kendi hatlarını tanıyor.

Umarım yardımı dokunur

Arkadaslariniz pin kodunu devre disi birakmamis bence
    daha onceden aktive edilen iphone sim karti vs diye bir sey yok

Telefonu yurtdısından aldıgığınız zaman onu önce aktive ettirip itunes ile apple a tanıtmanız lazım diye biliyorum. Nasıl AMerikadan alınan telefonların cogunda AT&T vb sim kart takıp önce aktive etmeniz lazımsa diğerlerini de aktive etmeniz lazım değil mi? Sonuçta yurtdısında tel alınca apple store elemanları telefonu aktive edelim mi yoksa siz edermisiniz diye sormaktalar.

Adamın koydugu ss de uyarı mesajını okudun mu?? Aktivite ile alakalaı bir şey söylemiyor telefon.

• dostum ben gıttım dogubank a taktık ılgıltere hatlarını telefonu aktıve ettık. turkcel hat felan takınca kabul etmıyor yıne kılıtlenıyor. fakat soyle bır sorun var orange de taktık calıstı telefon o2 taktıgımızda da calıstı acaba bu telefon ıngıltere sım free gıbı bıseymı ? ben telefonu actırmak ıcın hangı operatoru aramalıyım veya ne yapmam gerekir
  • quote:

dostum ben gıttım dogubank a taktık ılgıltere hatlarını telefonu aktıve ettık. turkcel hat felan takınca kabul etmıyor yıne kılıtlenıyor. fakat soyle bır sorun var orange de taktık calıstı telefon o2 taktıgımızda da calıstı acaba bu telefon ıngıltere sım free gıbı bıseymı ? ben telefonu actırmak ıcın hangı operatoru aramalıyım veya ne yapmam gerekir

Seni kandırmışlar galiba hocam ya simkilitli cihazı simkilitsiz diye satmışlar sanırım.
  • quote:

dostum ben gıttım dogubank a taktık ılgıltere hatlarını telefonu aktıve ettık. turkcel hat felan takınca kabul etmıyor yıne kılıtlenıyor. fakat soyle bır sorun var orange de taktık calıstı telefon o2 taktıgımızda da calıstı acaba bu telefon ıngıltere sım free gıbı bıseymı ? ben telefonu actırmak ıcın hangı operatoru aramalıyım veya ne yapmam gerekir

Dediğim gibi dostum aktive edersin ama TR hattını taktıgın gibi yine kitlenir neyse gözünle görmüş oldun.
    senın hangi operatör oldugunu bir sekilde ögrenmen lazım onda göre bu allgsmunlock istesi var ordan actırırsın belki
    yoksa unlock bekleyeceksin ille kullanıcam dersen
  • quote:

dostum hangi hatla aktivite oldugunu yazarsan açtırabiliriz??
  • quote:

dostum hangi hatla aktivite oldugunu yazarsan açtırabiliriz??
  • ORANGE DE TAKTIK ACILDI O2 TAKTIGIMIZDADA ACILDI AMA SUAN TELEFON DAN HAKKINDA YA GIRIYOSUN ORDA OPERATOR ORANGE YAZIYOR
  • Geçmiş olsun hocam inşallah sorununa çözüm bulabilirsin
  • quote:

ORANGE DE TAKTIK ACILDI O2 TAKTIGIMIZDADA ACILDI AMA SUAN TELEFON DAN HAKKINDA YA GIRIYOSUN ORDA OPERATOR ORANGE YAZIYOR

45 kredi yani 45 euro ya açtırıp telefonu kullanabilirsin veya ugraşmak istemiyorsan forumda unlock satıcı arkadaşlar var onlardan yardım isteyebilirsin. Telefonu kullanabilirsin sıkıntı olmaz hemen açılır.
  • benım derdım elımden gelenı yapmak en son iş gıdıp actırmak aldıgım fırmaya maıl attım hangı operatorden kıtlıyse arıyacam durumu bıldırıp acmalarını ıstıyecem hıc olmadı verıcem artık 50-55 euro neyse 2 tane aldım 3200tl para verdım 50 euro da verırız de bı tum yolu denıyım en son ole yapcam artık
  • birde diger hatlar ile dene avea vodafone gibi cunki 1 telefon tek bir operator icin kilitli oluyor yani hem o² hemde orange ile calismasi simfree oldugunu gosterir
  • ben london apple store'dan aldım sorunsuz kullanıoyrum sim-free telefonu .
    Umarım sourunun çözülür...Sorun sim kartından değil bence direk iphonunla ilgili bir problem gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srkn27

quote:

ORANGE DE TAKTIK ACILDI O2 TAKTIGIMIZDADA ACILDI AMA SUAN TELEFON DAN HAKKINDA YA GIRIYOSUN ORDA OPERATOR ORANGE YAZIYOR

45 kredi yani 45 euro ya açtırıp telefonu kullanabilirsin veya ugraşmak istemiyorsan forumda unlock satıcı arkadaşlar var onlardan yardım isteyebilirsin. Telefonu kullanabilirsin sıkıntı olmaz hemen açılır.

Bisey sorucam simdi bu arkadasin cihaz simkilitli ya kirdirip kullanamaz mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

benım derdım elımden gelenı yapmak en son iş gıdıp actırmak aldıgım fırmaya maıl attım hangı operatorden kıtlıyse arıyacam durumu bıldırıp acmalarını ıstıyecem hıc olmadı verıcem artık 50-55 euro neyse 2 tane aldım 3200tl para verdım 50 euro da verırız de bı tum yolu denıyım en son ole yapcam artık

Telefonu oparatorden alan adamın bilgilerini biliyormusun ki öyle mail ile açmazlar o bilgileri bilmedigin için olumsuz olur o işlem boşuna ugraşma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SametArat

quote:

quote:

Bisey sorucam simdi bu arkadasin cihaz simkilitli ya kirdirip kullanamaz mi ?

Verdigim cevabı okumadın galiba! Açılacagını yazmıstım. Orange oparatoru için unlock yapıp açtırır istedigin hat ilede kullanabilir.

• bu telefonun hem O² hemde orange hat ile calismamasi lazim ama ikisiylede calisiyor deniliyor bu normal degil. gercek operatoru O² mi orangemi? bu bile belli degil daha. bence telefon simfree su anlatilanlar isiginda.
  • quote:

quote:

benım derdım elımden gelenı yapmak en son iş gıdıp actırmak aldıgım fırmaya maıl attım hangı operatorden kıtlıyse arıyacam durumu bıldırıp acmalarını ıstıyecem hıc olmadı verıcem artık 50-55 euro neyse 2 tane aldım 3200tl para verdım 50 euro da verırız de bı tum yolu denıyım en son ole yapcam artık

Telefonu oparatorden alan adamın bilgilerini biliyormusun ki öyle mail ile açmazlar o bilgileri bilmedigin için olumsuz olur o işlem boşuna ugraşma.

TELEFONU ALAN BENIM DOSTUM. BILGI ILE ILGILI SIKINTI YOK KI ZATEN ? GITTIM FIRMANIN ADINI UNUTTUM INGILTERENIN BUYUK TELEFON FIRMALARINDAN BIRI ORDAN ALDIM CUNKU TEK ORDA VARDI APPLE STORE LERDE BULAMADIM ALIRKENDE KESINLIKLE SIM FREE ISTEDIGIMI BELIRTTIM YURT DISINDA KULLANICAM DEDIM O SEKILDE ALDIM. BIRDE DOGU BANKA GITTIGIMDE HEM ORANGE ILE CALISTI HEMDE O2 ILE BENDE TELEFONCUDA BAYA SASIRDIK BU ACABA INGILTERE SIM FREE MIDIR DIE BIR DUSUNCEYE KAPILDIK. BU TELEFON KILITLI ISE BILE HANGI HATLA KILITLI OLDUGU BILE BELLI DEIL ALDIGIM FIRMADAN HALA MAIL GELMEDI ONU BEKLIYORUM HIC OLMADI ORANGE YI FELAN ARAYIP DURUMU BILDIRECEM SANSIMI BI DENIYECEM ODA OLMADI APPLE I ARAYIP DURUMU ANLATICAM HIC COZEMEDIM 55 EURO VERIP ACTIRACAM TELEFONU

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.