Şimdi Ara

iPhone 4S Sonunda geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaslar herkezin uzun süredir beklediği telefon iPhone 4S Aralık ayının son 2 haftasında geleceği kesinleşti. Ama size malesef kötü bir haberim olacak fiyatlar umduğumuz gibi değil. Biliyorsunuz 4S fiyatı Türkiyede 2000-2100 Tl olması bekleniyordu ancak artan vergi oranları ve doların artacak olması ile bu fiyat 2.400 Tl civarında olacak görünüyor. Ayrıca ABD de stokların bitmek üzere olduğunu belirtelim. Apple yıl sonuna kadar 70 adet ülkede olacağını söyledi ancak bize sıra gelirmi bilinmez...

Türkiyeden iPhone 4S alacakmısınız?

• Kaynak?
  • Tabii ki almayacağım. Apple problemli bir cihaz çıkarmış. En iyisi iPhone 5 çıkmasını beklemek. 3GSye devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Kaynak?

Herşey ortada ilka bir kaynak gerekli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senbenibanasor

quote:

Kaynak?

Nasıl her şey ortada? Sen bana Aralık 2. hafta kesin diyorsun. Bana kaynak göster ki inanayım. Ayrıca 2400 TL'den mümkün değil satamazlar. En fazla 2200 olur peşin fiyatı. O bile fazla da neyse hadi.
  • quote:

quote:

quote:

Kaynak?

Nasıl her şey ortada? Sen bana Aralık 2. hafta kesin diyorsun. Bana kaynak göster ki inanayım. Ayrıca 2400 TL'den mümkün değil satamazlar. En fazla 2200 olur peşin fiyatı. O bile fazla da neyse hadi.

İp4 bile 2000tl iken nasıl 4s o fiyata olacak? Suan teknosadayim cihaz önümde etiketi 3299 tl:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: panelci

quote:

quote:

quote:

Kaynak?

İp4 bile 2000tl iken nasıl 4s o fiyata olacak? Suan teknosadayim cihaz önümde etiketi 3299 tl:)

Evet fiyatlar böyleyken 2200 - 2400 nereden çıktı ki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    IPHONE 4S ' ten sonra
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VuslatTunc

quote:

quote:

quote:

quote:

Kaynak?

%100 vergi uygulanacak 3200 lira olacak diyorsunuz yani?

İphone 4 16 GB'ın fiyatı şuan 2058 lira. (bknz. Turkcellhttp://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/iphone4-Kampanyasi.aspx)

Amerika'da İphone 4 8 GB 550 dolar. (Apple Store Kanadahttp://store.apple.com/ca/browse/home/shop_iphone/family/iphone)

İphone 4S 16 GB ve İphone 4 8 GB arasında 100$ fark var. Ülkemizdeki fark ise 300 lira civarı olur. Aslında şimdi düşünüyorumda taş çatlasa en fazla 2400 olur buna katılıyorum şimdi; ama daha yüksek fiyata satamazlar.

• almayacağım

iphone5 beklemeye devam
  • 4S kesinlikle süper cihaz, görünüm olarak aynı olsa bile 4'ten çok daha üstün...

Ancak bu fiyatlara alınmaz..

Parası olana bile koyar bu fiyatlar Yurt dışı fiyatları gördükten sonra..
  • Iphone 5 e kadar iphone 4
  • Eşim ve ben ikimiz de 4S kullanıyoruz çok da memnunuz iyi ki iphone4'ten geçmişiz. Nesi problemli anlamadım, eskisine göre oldukça üstün ve sorunsuz.
    Bir kere iphone 4 ten daha iyi çekim kuvveti var, eskiden bazen hatta düşmeler oluyordu bu sorun ortadan kalkmış anten problemi aşılmış.
    Kamerası tek kelimeyle harika.
    Bataryası ip4'e göre %10-15 daha çabuk bitiyor diyebilirim bu da aynı bataryaya rağmen kat ve kat üstün işlem gücü ile kıyaslandığında gayet normaldir.
    Titreşim motoru değişmiş, farklı bir titreşim hissi var daha kaliteli ve tok.
    Hoparlör değişmiş, zil sesi daha kaliteli ve yüksek çalıyor.
  • Ne zaman iOS iPhone 4 ü desteklemez ozaman yeni bir iPhone.. O zamana ne Siriler gelir geçer...

• quote:

Orijinalden alıntı: King_Arthur

Eşim ve ben ikimiz de 4S kullanıyoruz çok da memnunuz iyi ki iphone4'ten geçmişiz. Nesi problemli anlamadım, eskisine göre oldukça üstün ve sorunsuz.
    Bir kere iphone 4 ten daha iyi çekim kuvveti var, eskiden bazen hatta düşmeler oluyordu bu sorun ortadan kalkmış anten problemi aşılmış.
    Kamerası tek kelimeyle harika.
    Bataryası ip4'e göre %10-15 daha çabuk bitiyor diyebilirim bu da aynı bataryaya rağmen kat ve kat üstün işlem gücü ile kıyaslandığında gayet normaldir.
    Titreşim motoru değişmiş, farklı bir titreşim hissi var daha kaliteli ve tok.
    Hoparlör değişmiş, zil sesi daha kaliteli ve yüksek çalıyor.

king_arthur nasil bir titresim hissiyati var acabilirmisin?
    Ben bir fark goremedimde.

• Yazık Paraya Gerçekten.
  • Dediğimiz çıktı 16 sında türkiyede..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VuslatTunc

quote:

quote:

quote:

quote:

Kaynak?

%100 vergi uygulanacak 3200 lira olacak diyorsunuz yani?

İphone 4 16 GB'ın fiyatı şuan 2058 lira. (bknz. Turkcellhttp://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/iphone4-Kampanyasi.aspx)

Amerika'da İphone 4 8 GB 550 dolar. (Apple Store Kanadahttp://store.apple.com/ca/browse/home/shop_iphone/family/iphone)

İphone 4S 16 GB ve İphone 4 8 GB arasında 100$ fark var. Ülkemizdeki fark ise 300 lira civarı olur. Aslında şimdi düşünüyorumda taş çatlasa en fazla 2400 olur buna katılıyorum şimdi; ama daha yüksek fiyata satamazlar.

Buyrunuz dediğimiz çıktı:)www.turkcell.com.tr

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.