Şimdi Ara

Iphone 5 500 lira alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yeğenimden telefon alacağım telefon iphone 5 16 gb siyah kasa değişimi ve batarya değişimi yapılmış garantisi bîtmiş telefon gayet temiz sizce alınır mı arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabii alınır. Ben bulsam saniye düşünmem.

• Teşekkür ederim hocam bende alma niyetine girdim yarın alacağım ama bir danışayım dedim .

• Temizse alınır
  • İlerde sorun çıkarmayacaksa alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenool

İlerde sorun çıkarmayacaksa alınır.

Hocam herhangi bir sorun çıkartacağa benzemiyor telefon akıyor , zaten sıkıntı çıkarsa yeğenim olduğu için bir problem olmaz diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alynty: Fenool

Ylerde sorun çykarmayacaksa alynyr.

Hocam herhangi bir sorun çykartaca?a benzemiyor telefon akyyor , zaten sykynty çykarsa ye?enim oldu?u için bir problem olmaz diye dü?ünüyorum
  • O fiyata kesinlikle alınır piyasanın çok altında
  • güveniyorsan al derim
  • Temizse almayanı döverler

• Arkadaşlar bugün telefonu incelemek için eve aldım kurdum ettim . Kendim iphone 4 kullanıyorum amma velakin 5'in titreşim motoru farklı ses çıkartıyor bildiğimiz vızt sesi değil gibi biraz kaba bir titreşim sesi var sorun olur mu ?
    Bir diğer sorun kasada ki imei ile telefonun kendi imei farklı sanırım kasa değişiminden ötürü . Telefonun resimlerini paylaşıyorum yardımcı olun arkadaşlar .
     Iphone 5 500 lira alınır mı ? Iphone 5 500 lira alınır mı ? Iphone 5 500 lira alınır mı ? Iphone 5 500 lira alınır mı ? Iphone 5 500 lira alınır mı ? Iphone 5 500 lira alınır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mq8 F9Brute -- 26 Ocak 2016; 15:40:33 >

• Pazarlık yap. Bence 450 ye alabilirsin.
  • Arkadaşlar telefonun kasa değişimi yapılırken kamera ve flash mesafesi oturmamış biraz kasa içersinde kalıyor tamiri olur mu ?

• Up

• Arkadaşlar kafam karıştı bir yardım edin

• La tuhafsn ha al diyorlar daha neyi dusunuon 500₺ e bulmussin kacirma iste

• Yegenine harclik diye 500 versen be olacak sanki. Al gitsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam orjinalliğinden emin olur olmaz al bence.Fiyat anormal bir şekilde düşük.Altında bir şey olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakSZN

Hocam orjinalliğinden emin olur olmaz al bence.Fiyat anormal bir şekilde düşük.Altında bir şey olabilir.

Telefon alınmadı hocam kasa değişimi yaparken kasa tam oturmamış apple teknik serviste değişmemiş kasa ve batarya batarya çakma ve çin malı bitik bir durumda lg g4 alındı .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.