Şimdi Ara

İphone 5 Alınır Mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
5.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar forumun aklına uyarak geçen gün 5s aldım çok memnun kaldım hepinize teşekkürler

Arkadaşımda bendeki telefonu biraz inceledi oda iphone almak istiyor fakat bütçesi sadece iphone 5 e uygun. SiZce hala iphone 5 alınır mı 2.elden?
    Skype ve arayüzü kullanırken donmaması önemli geri şarj , kamera , ses vs. Önemsiz onun için

Lütfen bütçeyi zorlasn , 5s alsn , beklesn gibi yorumlar yapmayn parası 5 e yetiyor sadece

Herkese iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aox -- 15 Eylül 2015; 11:45:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alınabilir zaten şuan kasmıyor bile.
  • 5s e baktınktan sonra 5 e seri demez onu söyliyeyim şuan gayet iyi 1 sene kullanır rahat

• 5S' e özenip alması yanlışlık olur. Çünkü 5 ile 5S arasından çok önemli farklar var.
    5 alınabilir ve güncel olarak 2 sene kullanılır (bu iki senenin ikisinde de yavaşlamış olabilir)
  • 5 ile 5S arasında farklar var ancak öyle gözle görülür ciddi farklar yok. Sonuçta hayatımız saniyelerle ölçülmüyor. Facebook veya Instagram'a 1 saniye geç girince kimse ölmüyor.

Apple, 4S'e bile iOS 9 desteği veriyorsa, 5 ve 5S serisi için iOS 11'i çok rahat göreceğini söylüyorum. Buradaki boş yorumlara bakıp ölü muamelesi yapmayın. Şuan aktif sıfır-ikinci el 4S piyasası bile var.
  • Gayet alınabilir bir cihaz.

• Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    5 ve 5s serisi derken? 5le 5s aynı seridemi? ikiside 11i rahat görecek öylemi..

iphone politikasıdır s serilerine 1 güncelleme fazla verir. bkz iphone 3g ios 4 iphone 3gs ios 6.
    iphone 4 ios 7 iphone 4s ios 9
    iphone 5 ios 10
    iphone 5s ios 11 olacağını düşünüyorum. 5s 64 bit 5 32. aynı seri denmesi cok sacma keza 5s ile 6 arasındaki hız farkı 5 ile 5s in arasındaki hız farkından cok cok daha az.
    Benchmakrt testlerinde görebilmeniz mümkün.
    her apple cihazında bir önceki cihazdan 2 kat daha hızlı olurken 5s ile 6 arasında %20 lik bir fark var. 6 ile 6s arasındada 2 kat. 5 ile 5s arasındada 4 ile 4s arasındada. 5s gerçekten iphonelerin en istikrarlı ve en önplana cıkmıs telefonu en azından simdilik..
  • 5 bulursan alınabilir
  • alınır.
  • Uygun fiyata sıfırlanmış bir iPhone 5 bulursa alınabilir
  • Alınmaz. Bu saatten sonra alınacak en düşük cihaz 5S'tir.

• Iphone 5 alinmaz bence. Kasasi cabuk ciziliyor ve bataryasi berbat otesi.

• Herkese merhaba biraz konuyu hortlatmış gibi olacak ama bende 2.el bir iphone 5 almayı düşünüyorum bütçem o kadar 5s felan alın demeyin şu anda alınırmı kaç sene daha götürür birde ikinci el alacağım için neye dikkat etmem gerekir alacağım telefonun faturası yok sıkıntı olurmu?

• Bılal0006 B kullanıcısına yanıt
    benim kızarkadaşım şu an kullanıyor 3 senelik iphone 5. cihazın 2 ana problemi var. 1.si çok fazla ısınıyor 2.si bataryası yoğun kullanımda yarım saatte bitiyor oda değiştirilmiş hali ile.
    bunların dışında gayet hızlı ve gündelik işlerinizi çok rahat yapabileceginiz bir telefon. piyasadaki çoğu oyunu da rahat kaldırıyor tabi oynamak icin sarj aletine bağlı olmalı yoksa şarjı bitiyor :D
  • Öncelikle iyi günler ben bir iphone 5 almayı düşünüyorum sizce alınırmı oyunlarda vs kasma donma yapmaması önemli oyun olarak aspalt 8 mc 5 oynarım kasarmı sizce iyi günler dilerim

• Bılal0006 B kullanıcısına yanıt
    Çok az bir fps düşmesi olur ama o kadar ahım şahım değil

• Yedek kullandığım telefon iphone5 geçenlerde kullanmak zorunda kaldım.Ekranı küçük olması sıkıntı yarattı sadece , onun dışında gayet kullanılabilir bir telefon tabi şarj vs ölü durumda kaç senelik telefon ama yeni bir batarya takıp kullanırsanız dediğin işler için idare eder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.