Şimdi Ara

iPhone 5 Ana ekran şarj sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonumu Apple pil değiştirme kampanyasından değiştirdim. İlk günler çok iyiydi ama şimdi tam bir kabus. Telefon cebimdeyken şarj su gibi gidiyor. Hele telefonla uğraştığım zaman şarj gözümün önünde eriyor artık yıldım telefondan soğudum.
    Versiyonum 8.1.1 JB sizce ne yapmam lazım? Özellikle şu ana ekran olayı neden bu kadar yüksek bataryayı harcamış?

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blastium -- 16 Mart 2015; 19:55:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• %50 şarjınız kalmış ve 5 saat kullanmışsınız . Mükemmel bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bir yerde yarım yamalak şarj etmek zorunda kaldım yoksa %20 kalmıştı..

• Ana ekran olayi bende de safariden once geliyor muhtemelen kilit acik ve ekran isigi acikken olan zamani sayiyor orda,mesajla kisa yoldan cevaplamalarda dahil sanirsam,swap cihaz dan her zaman suphe duyman guzel cunku swap cihaz sifir cihaz degildir,4 saat kullanimla 15-13 saat arasi stand by alman pilinin bozuk olmadigi yonundedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Ana ekran olayi bende de safariden once geliyor muhtemelen kilit acik ve ekran isigi acikken olan zamani sayiyor orda,mesajla kisa yoldan cevaplamalarda dahil sanirsam,swap cihaz dan her zaman suphe duyman guzel cunku swap cihaz sifir cihaz degildir,4 saat kullanimla 15-13 saat arasi stand by alman pilinin bozuk olmadigi yonundedir.

8.2'ye geçsem bir faydası olur mu acaba?

• Blastium kullanıcısına yanıt
    Bence hiç güncelleme. JB'de varken hiç ama hiç güncelleme.

• Smile75 kullanıcısına yanıt
    Hocam JB'den bende vazgeçemiyorum fakat kullandığım tweaklerinde o kadar şarj yiyeceğini düşünmüyorum.. Bir öneri bir çözüm söylerseniz çok teşekkür ederim yoksa çekilecek dert değil yani..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 15 ısınma sorunu
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Tweaklerin şarjı çok fazla etkileyeceğini bende düşünmüyorum. Valla hocam aklıma gelen net bir şey olursa mutlaka yazarım buraya.

Ben gecmeni tavsiye ederim ama jb e karsiyim hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.