Şimdi Ara

iPhone 5 BULUNMUŞTUR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Kadıköy , Caddebostan civarında bir adet iPhone 5 bulunmuştur. Sahibine sesleniyorum. IMEI numarasını doğru şekilde bana ulaştırabilirsen telefonu teslim etmek için elimden geleni yaparım. Polis'e niye vermiyorsun diyen arkadaşlar olursada , bir bilidğim var diyelim... gereksiz mesajlar atmayınız lütfen , teşekkürler...

Not : Telefon'un operatör'ünü , rengini , tam olarak nerde kaybetmiş olabileceğini , hangi gün olduğunu vb. konularıda yazarsan işimiz garanti olur.

RiomaR@windowslive.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HessH -- 13 Eylül 2013; 0:09:05 >

• yaptığın gerçekten güzel ama telefonu düşüren kişi bu forumda takılmıyorsa napacaksın ?
  • Rehberde kimse yok mu moruk anne falan diye arayiver madem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL'zz..

Rehberde kimse yok mu moruk anne falan diye arayiver madem.

bu daha mantıklı. hatta appstore mailine posta bile atabilirsin

• Telefon kapalı ayrıca pin kodu var arkadaşlar , bende biliyorum nasıl ulaşılır. Bu forumda takılmıyorsa başka forumlarada açıcam oralardan bi şekil bulabilirsem bulucam bulana kadar devam :)
  • Kullanan kisi forumlarda takilmayan bir bayan da olabilir tabi ama siz bilirsiniz , elinizde iphone a uyumlu kucuk simlerden varsa bence telefonu bir acip bakin belki rehber telefonda kayitli kalmistir tam olarak bilmiyorum acikcasi , umarim sahibi bulur. Iyi forumlar

• Telefonum kaybolursa valla bakmam foruma , ama şans işte :D

Bence 1 hafta içinde olmazsa gazeteye ilan veya polise ver , şuçlu konuma düşebilirsin :D

Sadece sim klidi varsa simi çıkar öyle gir birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoktorJames -- 13 Eylül 2013; 0:30:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kabloyla pc ye bağlayıp itunesdan rehbere ulasılamıyor mu ?
  • kardeşim yeni sim tak zaten rehberde eski numaralar vardır oradan ulaşabilirsin yaptığın gerçekten harika bir davranış tebrik ederim
  • Başka tanıdığının nano sim kartını takıp telefonu aç. Oradan rehbere ulaşabilirsin. Sonrası kolay zaten
  • telefonu bilgisayarınıza sonra da itunesa bağlayın, backupını alın. aldığınız backup dosyasını "iBackupBot for iTunes" ile görüntüleyin, telefon numaralarına ulaşabilecek kişiyi arayabileceksiniz.
  • Kvk da çalışan komşunun test için kullandığı müşteri telefonu çalıntıymış, polis evini basmıştı.

• Konuyu yukarıda tutalım, belki dolaylı olarak bir yardımımız dokunur.
  • iyi niyetli olduğunuz açık, çaba sarf ediyorsunuz kendinizce fakat ne yazık ki kaybeden talihsiz arkadaşın forumlarda bu konuyu arayacağını zannetmiyorum.

polise gitmek/gitmemek ise tam iki ucu pis değnek. her kurumda olduğu gibi orada da kötü niyetli şahıslar bu durumu suistimal edebilirler, çok defa yaşanmışlıklarımız var bu konuda ne yazık ki.

şimdi denedim, sim vardı telefonumda açıp kapattım sim kilidini aç kısmını geçip tamama bastım şifreyi girmedim haliyle, ayarlarda appstore kısmına girdiğimde orada mail adresim yazıyordu. yani kendisine bu şekilde ulaşabilirsiniz sanırım. belki bunları çoktan denediniz fakat biz de bi şekilde yardım edelim istiyoruz hocam.

davranışınız takdire şayan..
  • Telefonda ayrı , Simde ayrı şifre var , iTunes'dan baglanmayi denedim fakat iTunes şifreye takıldı , aşılamıyor gibi yazılar çıkıyo :(
  • cihaz jbli ise itools veya benzer yazılımlarla dbye ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HessH

Telefonda ayrı , Simde ayrı şifre var , iTunes'dan baglanmayi denedim fakat iTunes şifreye takıldı , aşılamıyor gibi yazılar çıkıyo :(

Hocam İTools İle ulaşabılırsın dıye dusunuyorum bır denermısın ? Bu arada senı tebrık edıyorum turkıyede boyle ınsanlar kalması umut verıcı. ıtools ıle ulasmayı dene ınsallah basarırsın. bu arada telefon kapalı sekıldemı buldun ? çalıntı vs telefon olup alıp atmasınlar acılmadı dıye ?

EDİT:İTOOLS TA JB GEREKMIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knocknight -- 13 Eylül 2013; 1:17:15 >
  • HessH H kullanıcısına yanıt
    Hangi operatör olduğunu görebiliyorsundur heralde? Örneğin AVEA olsun. Herhangi bir Avea bayiine git. Durumu açıkla. İletişim bilgilerini ver. Ama telefonu teslim etme. Kişi eğer parayı sokakta bulmuyorsa 'kayıp veya çalıntı' ihbarını zaten yapmıştır. Yapmadıysa bile Avea çalışanlarının hat sahibine içinde kendisinin hattı olan bir telefon bulunduğu ile ilgili gerekli bilgiyi vereceklerini tahmin ediyorum. Bu şekilde bir yol izleyerek telefonun sahibini bulabilirsin bence. Ayrıca çok örnek bir davranış sergiliyorsun. Helal olsun.
  • Taktir ettim doğrusu, umarım sahibine ulaşırsınız.

Not: Konuyu yukarda tutmak adına atılmış post.
  • Ne yap ne et o rehberi aç ulaş numaralara

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.