Şimdi Ara

iPhone 5 BULUNMUŞTUR... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardesim benden sana tavsiye eger kaybeden kisi karakola gittiyse ve sen telefonu bi sekilde acar ve arama yapmaya bile kalkarsan ve sinyal alirlar seni tespit ederlerse isin zorlasir iyilik yapmak isterken bela almani istemem ben bi kolluk gorevlisi olarak sana tavsiyem karakola bi tutanak eşliginde teslimetmendir. Kisisel sebeblere gore karakola goturmuyorum demissin bu sekilde telefonu tutmak sana zarar olabilir benden sana tavsiye eger sahibine ulasamadiysan karakola teslim et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sagopa Kajmer in Kendim için adlı şarkısından bir dize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgurUlupinar

Cihaz sahibi kayıp ihbarı yaparsa ve siz telefonu bulduğunuz halde kolluk kuvvetlerine tutanak tutturarak teslim etmezseniz siz suçlu sayılırsınız.Cihazi sizin çaldığınız var sayılır ve işlem yapılır.
    Sizin forumlarda ilan vermeniz hiç bir şey değiştirmez.Cihaz açık olduğu sürece uydudan sizi rahatlıkla bulurlar.Polis kapınıza geldiğinde anlarsınız zaten.Siz şuan yasal olarak suç işliyorsunuz.

hukukta iyi niyet diye bi kavram var bilir misiniz?
    herşey kitapta yazılı olana göre işlemez, özellikle bizim memlekette
  • Cihazı elinde tutup kolluk kuvetlerine teslim etmediği sürece iyiniyet diye bir şey yoktur.Aksine suç işler.
    Kayıp cihaz bulup elinde tutmak aynı şekilde çalmak gibi işlem yapılır.Ceza almasa bile uğraşmak zorunda kalır.
    Kısaca bulduğu cihazı en yakın kolluk kuvetine teslim etmesi gerekir.Teslim etmezse kayıp çalıntı başvurusundan sonra cihaz açıksa sinyalelrden veya cihazda find my iphone uygulaması açıksa kişi polisle birlikte giderek suç üstü yakalatabilir.Hırsız olarak işlem görür o zaman.Kimse internette ki ilanlarına bakmaz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.