Şimdi Ara

iPhone 5 BULUNMUŞTUR... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi niyetlisiniz belliki ama bu telefon bir şekilde polis tarafından sizde bulunursa savunma olarak bu konuyu gösteremezsiniz.
    Başınız derde girebilir.
    Ya polise verin yada vermek istemiyorsanız hattı operatöre falan götürün belki yardımcı olurlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sim kartı çikar ustundeki numarayi hangi operatorse oraya soyle sana yardimci olurlar

• En iyisi hangi hatta ise o hattın bayisine bi an evvel gidip sim karttan numaraları öğrenmek

Örnek davranışınızı takdir ederim
  • Hocam davranışınızı takdir ettim yolunuz açık olsun sahibini bulursanız söleyin bu arada iyi forumlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_A_S

İyi niyetlisiniz belliki ama bu telefon bir şekilde polis tarafından sizde bulunursa savunma olarak bu konuyu gösteremezsiniz.
    Başınız derde girebilir.
    Ya polise verin yada vermek istemiyorsanız hattı operatöre falan götürün belki yardımcı olurlar.
    .+1
    Ayrıca polise vermek istememenin sebebini merak ettim, kolay gelsin.

Edit; birader yanlış anlama neden bilmiyorum ama sanki bu işin içinde bir iş var gibi, yani bana öyle geliyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireProoF_ -- 13 Eylül 2013; 2:29:52 >
  • Bu aralar iPhone 5 sahipleri arasında "elimizde patlayacak" modası var. Onlardan birinindir, fırlatıp atmıştır elinden.

..diyerek konu yukarı gönderilir.
  • helal olsun.
  • konu up olsun bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL'zz..

Kullanan kisi forumlarda takilmayan bir bayan da olabilir tabi ama siz bilirsiniz , elinizde iphone a uyumlu kucuk simlerden varsa bence telefonu bir acip bakin belki rehber telefonda kayitli kalmistir tam olarak bilmiyorum acikcasi , umarim sahibi bulur. Iyi forumlar

Rehber telefonda kayitli kalacak tabi sim numaralarini kullanamiyorsun aktarmadan.Fake bu arkadas sizde ciddiye almissiniz

• helal olsun hocam cok ornek bi davranis.

hayrina up

• quote:

Orijinalden alıntı: HessH

Arkadaşlar Kadıköy , Caddebostan civarında bir adet iPhone 5 bulunmuştur. Sahibine sesleniyorum. IMEI numarasını doğru şekilde bana ulaştırabilirsen telefonu teslim etmek için elimden geleni yaparım. Polis'e niye vermiyorsun diyen arkadaşlar olursada , bir bilidğim var diyelim... gereksiz mesajlar atmayınız lütfen , teşekkürler...

Not : Telefon'un operatör'ünü , rengini , tam olarak nerde kaybetmiş olabileceğini , hangi gün olduğunu vb. konularıda yazarsan işimiz garanti olur.

RiomaR@windowslive.com

Cihazın içinde ki sim'i bağlı bulunduğu operatör'e götürürseniz üzerinde ki seri numaradan cihazın sahibine ulaşabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: HessH

Arkadaşlar Kadıköy , Caddebostan civarında bir adet iPhone 5 bulunmuştur. Sahibine sesleniyorum. IMEI numarasını doğru şekilde bana ulaştırabilirsen telefonu teslim etmek için elimden geleni yaparım. Polis'e niye vermiyorsun diyen arkadaşlar olursada , bir bilidğim var diyelim... gereksiz mesajlar atmayınız lütfen , teşekkürler...

Not : Telefon'un operatör'ünü , rengini , tam olarak nerde kaybetmiş olabileceğini , hangi gün olduğunu vb. konularıda yazarsan işimiz garanti olur.

RiomaR@windowslive.com

Hocam cihazı itools ile bilgisayara bağlayın eğer icloud ile yedeklenmiyorsa rehber gözükecektir oradan kardeşi veya annesi babasının nosu varsa bulabilirsiniz tahminimce.

• Polise kesinlikle vermeyin.
  • Davranışınız için sizi tebrik ederim.
  • iTools'dan rehbere ulaş hatta şifreyi bile aşabilirsin ama riskli

Not: SAKIN POLİSE VERMEYİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multiTYRT -- 13 Eylül 2013; 9:51:07 >
  • Burda zor bulunur sahibi,
    Rehbere ulaşmaya çalış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB değilse bir resim yollarmısın cihazın şeklini görelim kılıfını görelim.
  • Yalnız cihazı bulduğunuzu burada paylaşmaktan öte, mesajlarda belirtilmiş rehbere girme yöntemlerini kullanarak birini arayın.
  • Telefonu itunes a bağlayınca numara gözüküyor numarayı pm atarsan yardımcı olabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: SilentThreat

Telefonu itunes a bağlayınca numara gözüküyor numarayı pm atarsan yardımcı olabilirim

Telefonda parola varsa itunes görmez hocam.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.