Şimdi Ara

iPhone 5 BULUNMUŞTUR... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beytepeli06

ben de bi telefon buldum.
    rehberden annemi aradım.
    kadın bana sövdü saydı. sapıkmısın kafa mı buluyon felan diye. sonra eşi felan aradı. laf soka soka teslim ettim.

Kadna,telefonu buldum demişsen,dalga geçtiğini düşünmüş sanırım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

Orijinalden alıntı: CeYCeY_45

quote:

Dün biz de bir telefon macerası yaşadık,konusu varken yazim;
    arkadaşimla AVM nin birine alışverişe gittik,arkadaş WC ye gidip geleyim diye ayrıldi,
    Geldiğinde elinde WC de bulduğu,bir HTC one telefon,bir pakette marlboro sigara vardı,
    telefonu kapatmadk,,çünkü sahibinin aramasını bekliyorduk,
    40 dk sonra telefonun sahibi aradı,buluşup telefonu teslim ettik,
    Arkadaşım,sigarayı telefonla beraber vercekti ki cebinde unutmuş,
    Adam telefonu aldıktan sonra,bir de Marlboro sigara vardı,onu da alayım demişti,sigarasını da verip ayrıldık.
    Arkadaşım yolda "bari sigarayı hediye bıraksaydı" diye hayıflandı,o sigara içiyordu,ben sigara içmiyorum,
    Ya boşver dedim,sen insanlığını yaptın.

Adam çok cimri davranmış telefonunu kaybediyor iyilikte bulunuyorsunuz (kötü niyetli biri olsa yapmazdı) telefonu hiç kurcalamadan adama veriyorsunuz adam size bir sigara paketini bile vermiyor yazık gerçekten insanlar çok bencil olmaya başladı.

Aynen ya,yanımızda birkaç kişi daha vardı,adam da,onlarn yanında "sigarayı da aliyim" deyince,bişey demeden verdi sigarayı ama baya sinirlendi arkadaş "adama telefonunu verdim,bir paket sigarayı laf etti" diye söylenip durdu.

Evet cok tuhaf ama siz yapılması gerekeni yapmışsınız. O da onun ayıbı. Belki sonradan düşününce yaptığının farkına varoıp pişman olmuştur.

• Böyle insanlarda kalmış,helal derim

• sizi tebrik ediyorum her kararınızla doğru bir tercih yapmışsınız
  • Tamam iyi niyetli olabilirsiniz ama başınız belaya da girebilir. (Bir hukukçu olarak söylüyorum.)
  • HessH H kullanıcısına yanıt
    Cihaz sahibi kayıp ihbarı yaparsa ve siz telefonu bulduğunuz halde kolluk kuvvetlerine tutanak tutturarak teslim etmezseniz siz suçlu sayılırsınız.Cihazi sizin çaldığınız var sayılır ve işlem yapılır.
    Sizin forumlarda ilan vermeniz hiç bir şey değiştirmez.Cihaz açık olduğu sürece uydudan sizi rahatlıkla bulurlar.Polis kapınıza geldiğinde anlarsınız zaten.Siz şuan yasal olarak suç işliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgurUlupinar

Cihaz sahibi kayıp ihbarı yaparsa ve siz telefonu bulduğunuz halde kolluk kuvvetlerine tutanak tutturarak teslim etmezseniz siz suçlu sayılırsınız.Cihazi sizin çaldığınız var sayılır ve işlem yapılır.
    Sizin forumlarda ilan vermeniz hiç bir şey değiştirmez.Cihaz açık olduğu sürece uydudan sizi rahatlıkla bulurlar.Polis kapınıza geldiğinde anlarsınız zaten.Siz şuan yasal olarak suç işliyorsunuz.

Aslında haklısınız,işin birde bu boyutu var.

• Ben kaybettim :D benim çok ihtiyacım var abi parça parça satarız parayı kırışırız boşver imei falan şahit yazarlar bak (:

• Helal olsun diyorum size.ALLAH sizin gibi vatandaşlarımızı başımızdan eksik etmesin..
  • Arkadaşlar farkında mısınız aslında normalde yapılması gereken bir insanlık vazifesi bizim için "vay be böyle insanlar da kalmış" durumuna geldi. Ne kötü bir zamanda yaşıyoruz...

• '' olması gereken şeylerin adını iyilik yapmak koymuşlar ''

Sagopa Kajmer - Kendim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: borcuhan77

'' olması gereken şeylerin adını iyilik yapmak koymuşlar ''

Hocam yazığınız şeyi anlamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apple-Apple

quote:

Orijinalden alıntı: borcuhan77

'' olması gereken şeylerin adını iyilik yapmak koymuşlar ''

Hocam yazığınız şeyi anlamadım

Benim söylediğimi ifade ediyor, bir üst mesajdakini.

• "böyle insanlar da kalmış" tan öte iyilik yapmaya çalışırken suçlu durumuna düşmek var bir de
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CeYCeY_45

quote:

Dün biz de bir telefon macerası yaşadık,konusu varken yazim;
    arkadaşimla AVM nin birine alışverişe gittik,arkadaş WC ye gidip geleyim diye ayrıldi,
    Geldiğinde elinde WC de bulduğu,bir HTC one telefon,bir pakette marlboro sigara vardı,
    telefonu kapatmadk,,çünkü sahibinin aramasını bekliyorduk,
    40 dk sonra telefonun sahibi aradı,buluşup telefonu teslim ettik,
    Arkadaşım,sigarayı telefonla beraber vercekti ki cebinde unutmuş,
    Adam telefonu aldıktan sonra,bir de Marlboro sigara vardı,onu da alayım demişti,sigarasını da verip ayrıldık.
    Arkadaşım yolda "bari sigarayı hediye bıraksaydı" diye hayıflandı,o sigara içiyordu,ben sigara içmiyorum,
    Ya boşver dedim,sen insanlığını yaptın.

Adam çok cimri davranmış telefonunu kaybediyor iyilikte bulunuyorsunuz (kötü niyetli biri olsa yapmazdı) telefonu hiç kurcalamadan adama veriyorsunuz adam size bir sigara paketini bile vermiyor yazık gerçekten insanlar çok bencil olmaya başladı.

Aynen ya,yanımızda birkaç kişi daha vardı,adam da,onlarn yanında "sigarayı da aliyim" deyince,bişey demeden verdi sigarayı ama baya sinirlendi arkadaş "adama telefonunu verdim,bir paket sigarayı laf etti" diye söylenip durdu.

benım anlamadığım "HTC ONE Ve Marlboro neyse ıste " onun tuvalette ne işi vardı :D

• Kötü olan durum şu ki, adam doğru olanı yapmış, ve gayet doğal, ama tebrik ediyoruz. Çünkü böyle insanlar çok az artık. Asıl kötü durum bu.

Ben de tebrik ederim. Konu up'lansın, başka bi yardımım dokunmaz, apple ve ürünleri hakkında en ufak fikrim yok çünkü
  • uplayah bağri
  • Burdan telefonu kaybeden bulunup bu olay halledilirse tam akasya durağı senaryosu çıkar konudan.
  • up
  • Arkadas ta konuyu guncellese, neler olup bitiyor biz de bilsek

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.