Şimdi Ara

iPhone 5 BULUNMUŞTUR... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiçbir şekilde suçlu Duruma Düşmezssin Burada Yazdıkalrın deılıldır öncelıkle senın gıbı dusunen bırılerının Hala var oldugunu gormek gercekten gurur verıcı Allah Razı olsun telefon acık kalsın muhakkak bır arayan olur Polis Noktasındada Ne acıdır Polis Güven duyulacak bırım olması gerekırken tam tersı Güvensızlık abıdesi olmuş.
  • Rehbere ulasmaya bakin,polise vermemekle iyi etmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu yukarıda kalsın. Tebrikler bu davranışınız için!
  • yaptıgınz güzel bir davranış fakat sizin iyi niyetiniz başını agrıtmasın sonradan.. teşekkür ederim bu aradda bu davranısına.. tebrikler
  • esasında yazılımsal olarak bu gibi durumlarda yardımcı olabilmesi adına kilit ekranına bir ekleme yapsalar çok güzel olur, kişisel ajandalara koyduğumuz not gibi "bulunması durumunda sahibine ulaştırınız. tel. no: xxxxxxxxxxxxxx" şeklinde bir bilgiyi gösterebilecek ufak bir butonu ekleseler kilitli ekrana bu sıkıntılar yüksek oranda çözülür diye düşünüyorum.
  • eğer cihaz bir operatör den alınmışsa onlar satarken imei numarasını kaydediyorlar turkcell avea vodafone a gidip bir sorgulatın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterPro -- 13 Eylül 2013; 12:07:42 >
  • sim i çıkartıp türkcellden sim rehberinin kopyalanmasını iste sonra rehberden annem-babam-karım- aşkitom adlı kişileri aramanızı tavsiye ederim.
  • Çok iyi bir davranış,inşallah sahibi bulabilir.
  • Yok mu bir gelisme bizi de bilgilendirsen. Hem de konu ustte kalsin

• Benim yillar once telefon kaybolmustu ipuone 3s aradigimda biri acti karakola teslim ediyorum dedi gittim ayni yere polisler yok oyle bisey seni kandirmislar dedi

• Helal olsun

• Helal olsun hocam süpersin valla

• Helal olsun
    Yukarıda arkadaşların belirttiği yöntemleri deneyerek rehbere ulaşabilirsiniz belki bir deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Efe Berk* -- 13 Eylül 2013; 14:52:24 >
  • Apple supporta mail atarsanız imeri numarasını onlar o imeiye baglı olan apple hesabına ilişkin bilgileri size verirler ;)
  • Güzel hareket, tebrikler.
  • Tebrik ederim çok güzel bir davranış bu, umarım bir an önce sahibine ulaşır telefon.
  • Sim karti cikar, hangi operatorse git uzerindeki numaradan kime ait oldugu belirlenir, kisiyi arar konusursun. Ne bekliyorsun burda? Sanki iphone kullananlarin cogu burada takiliyor. Telefonda ve simde kilit kodu varsa programlar rehbere ulasamaz. Restore ederek telefonu acabilirsin ancak icinde bilgi kalmaz. Tek care sim kart ile ulasmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: LoL'zz..

Rehberde kimse yok mu moruk anne falan diye arayiver madem.

Eğer sahibine ulaştırmak istiyorsan tek çözüm bu arkadaşın yazdığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theycantmeasureheart

Apple supporta mail atarsanız imeri numarasını onlar o imeiye baglı olan apple hesabına ilişkin bilgileri size verirler ;)

bu da iyiymiş.
  • Hayır gözüküyor kendim denedim en kötü ihtimal sim in üstünde var

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.