Şimdi Ara

iPhone 5 BULUNMUŞTUR... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: multiTYRT

iTools'dan rehbere ulaş hatta şifreyi bile aşabilirsin ama riskli

Not: SAKIN POLİSE VERMEYİN.

+1
  • Takip.
  • Türlerinin son örnekleri burda gerçekten tebrik ederim
    bu arada ımeı numarasıyla bir arama filan yaptır
  • Hocam sim kartı çıkartın ve (numara taşıma yapmadığını varsayıyorum) arkasındaki kart numarasını ilgili GSM şirketine bildirin. Telefonu bulduğunuzu ve sahibine teslim etmek üzere kendi iletişim numaranızın sahibine verilmesini söyleyin.
    Mutlaka dönüşü olur diye düşünüyorum.
    Saygılar.
  • Umarım sahibi bulunmuştur yaptığınız bu erdemli davranışınız için sizi tebrik ediyorum gelişme var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan önce itools deneyip olmadı operatöre gitmek en mantıklı opsiyonlar gibi gözüküyor. Bol şans
  • Allah yardımcınız olsun inşallah bulursunuz.

konuyu yukarıya taşıyalımm :D
  • Telefonu kaybeden polise giderse iphone bulunur suclusu siz olursunuz ben foruma yazdim bulmak icin derseniz gulerler ancak.

iTools u yazmislar rehbere direk oradan ulasabilirsiniz. Veya sim karti cikarin bayiye gidip durumu anlatin size kisiyi soylerlerse isi daha rahat halledebilirsiniz. Forum forum dolasmaya gerek yok

• Dün biz de bir telefon macerası yaşadık,konusu varken yazim;
    arkadaşimla AVM nin birine alışverişe gittik,arkadaş WC ye gidip geleyim diye ayrıldi,
    Geldiğinde elinde WC de bulduğu,bir HTC one telefon,bir pakette marlboro sigara vardı,
    telefonu kapatmadk,,çünkü sahibinin aramasını bekliyorduk,
    40 dk sonra telefonun sahibi aradı,buluşup telefonu teslim ettik,
    Arkadaşım,sigarayı telefonla beraber vercekti ki cebinde unutmuş,
    Adam telefonu aldıktan sonra,bir de Marlboro sigara vardı,onu da alayım demişti,sigarasını da verip ayrıldık.
    Arkadaşım yolda "bari sigarayı hediye bıraksaydı" diye hayıflandı,o sigara içiyordu,ben sigara içmiyorum,
    Ya boşver dedim,sen insanlığını yaptın.

• Teşekkürde mi etmedi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahibi bulunmazsa ekranini alabilirim :/
  • ver o telefonu bana evlat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Dün biz de bir telefon macerası yaşadık,konusu varken yazim;
    arkadaşimla AVM nin birine alışverişe gittik,arkadaş WC ye gidip geleyim diye ayrıldi,
    Geldiğinde elinde WC de bulduğu,bir HTC one telefon,bir pakette marlboro sigara vardı,
    Adam telefonu aldıktan sonra,bir de Marlboro sigara vardı,onu da alayım demişti,sigarasını da verip ayrıldık.
    Arkadaşım yolda "bari sigarayı hediye bıraksaydı" diye hayıflandı,o sigara içiyordu,ben sigara içmiyorum,

Adam çok cimri davranmış telefonunu kaybediyor iyilikte bulunuyorsunuz (kötü niyetli biri olsa yapmazdı) telefonu hiç kurcalamadan adama veriyorsunuz adam size bir sigara paketini bile vermiyor yazık gerçekten insanlar çok bencil olmaya başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: alexi7

Teşekkürde mi etmedi ?

Yok teşekkürünü etti :)

• quote:

Orijinalden alıntı: CeYCeY_45

quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Dün biz de bir telefon macerası yaşadık,konusu varken yazim;

Adam çok cimri davranmış telefonunu kaybediyor iyilikte bulunuyorsunuz (kötü niyetli biri olsa yapmazdı) telefonu hiç kurcalamadan adama veriyorsunuz adam size bir sigara paketini bile vermiyor yazık gerçekten insanlar çok bencil olmaya başladı.

Aynen ya,yanımızda birkaç kişi daha vardı,adam da,onlarn yanında "sigarayı da aliyim" deyince,bişey demeden verdi sigarayı ama baya sinirlendi arkadaş "adama telefonunu verdim,bir paket sigarayı laf etti" diye söylenip durdu.

• Hocam arkadas hakli sim karti cikartin ilgili GSM firmasini arayin ve kartin uzerindeki bilgileri verin. Firmadan kart sahibinin, aradiginiz numaradan size ulasmasini rica edin

• helal olsun dostum,karakterli insanmışsın.
  • Kaybeden karakol`a kaybettim diye işlem yapmışsa başınız belaya girebilir.
    Umarım sahibini çabuk bulursunuz..

• ben de bi telefon buldum.
    rehberden annemi aradım.
    kadın bana sövdü saydı. sapıkmısın kafa mı buluyon felan diye. sonra eşi felan aradı. laf soka soka teslim ettim.

• +up

güzel hareket umarım bulunur ayrıca bi arkadas Apple yardım ekibinden bilgileri alabilceğinizi yazmış..denemekte fayda var
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.