Allah için arkadaşlar ben burda bunu söylemiştim.İphone 4 20.000 satsa İphone 1000 satması gerekir kş 20 kat olsun diye. Apple bitti artık.Samsung Satışları hit seviyede. İphone5 'ın 3 katı satar gibi geliyor bana.Neden derseniz ipohe5 'e umut bağlayıp telefonunu değiştirmek için uzunca süre bekleyip hüsrana uğrayan çokkkk.Artık samsung'un kuklası olmaktan öteye gitmez.Öyle allamakla pullamakla olmuyor artık.2 milyon peh.Rezilliğin önde gidenleri.Kimileri 20.000.000 demişti bir ara.Zaten şurdan belliydi.Youtube da İphone5 le dalga geçem video 9.000.000 iphone resmi reklamı milyon bile yok.Bu zaten herşeyi ortaya koyuyor.Yoksa herkes tanıtım videosunu izler telefona hücum ederdi.İpone milleti enayi yerine koydu şimdi o şişirme hisseleri de artık ne yapar bilmem.
ağzına sağlık kardeşim şöyle bişey var iphone 5 güzel cihaz tamam ama bu zamanın cihazı değil s2 varken bu olacaktıki o zaman derdik iphone 5 mesela ekran 4" olmuş renk menk güzel olmuş cihaz ama s3 ten sonra bu cihaz güldürür sadece yani bunlar nasıl bunu piyasaya sürüyor arkadaş ya ayıptır sırf 5s patlatacak 3-5 ay sonra görürsünüz bak 12 mpx kamera felan koyar a7 diye bi işlemci yapar yada a6.5 :) iphone 5s 5si bmw serisi gibi gider artık o değil ben gittim s3 sattım mis gibi cihazımı anasını satiyim sattığım arkadaşım şimdi gülüyor bana dedim 300 lira farkını veriyim geri sat bana hadi git işine diyor bana :) adam haklı yapçak bişi yok ben yarın bi s3 daha alacam devam artık appledan ümidi kestim zaten bundan sonra tek telefon iphonedur benim için artık bu saatten sonra iphone serisi ne kadar güzel olursa olsun yine samsung alırım çünkü anladımki apple in olayı tamamiyle maddiyat müşteri memnuniyeti felan söz konusu değil tek dertleri oturmuş iphone ismini ne şekilde olursa olsun ileriye taşımak resmi videoyu izliyorum adam diyorki biz sadece yeni bir telefon değil telefonun çok ötesinde bişey yapmak istedik bunumu yaptın olum yapa yapa sana sesleniyorum siriyi geliştirmişler siri artık bizim için resturanda rezervasyonda yapıyormuş :) yakında siri eşyaları kuru temizlemedende alır cihazın tipine lafım yok Allah için bu siyah mat renk çok hoşuma gitti yani bu renk samsungda olsa müthiş olur tek yapmaları gereken 4.5" bir ekran olcaktı tasarımı hiç elemiceklerdi şimdiki gibi 4.5" ekran 2 gb ram iş bitmişti ama olmadı be apple s 3 e bak arkadaş 1.4 ghz quad core işlemci benim bilgisayardan daha hızlıydı :)
quote:
Orijinalden alıntı: Batuist
quote:
Orijinalden alıntı: ax
İşlemci ve ram'e ne gerek var zaten takılma yok diyenler yapılan geliştirmeyi neden bu kadar övüyorsunuz Telefonun tasarımı böyle olmaz saçmalamayıncılar nerdesiniz Tek elle kullanım için 3.5 inc şart diyenler ekran 4.0 oldu nerdesiniz
tek elle kullanım için bağ parmağın ileriye doğru uzama mesafesi aynı kaldı yani eni... yukarı aşağı 4"e kadar rahat uzanır.. yeterki enden genişlemesin aksi halde yarım daire şeklinde gezdirdiğinizde sağ elinizde kullandığınız zaman sol üst ve alt köşelere parmağınız erişemez... ama genişlik aynı kaldığı için sorun yok...
Artı neden böyle kin dolu bir içerikle yorum yazılıyor anlamak zor.. apple ilk iphone'u çıkarmasaydı akıllı telefonlar bugünkü halde olurmuydu??????? Apple'a teşekkür etmesi lazım her teknooji severin... örneğin bana göre samsung dünyanın bir numaralı teknoloji firmasıdır ama bu yü düşüncemden dolayı apple'dan nefret edemem.. ama apple'da öncülerin firmasıdır... her firmanın yeri ayrıdır... birine taş atarken diğerini takım tutar gibi savunmak hastalık yada çocukluk olsa gerek!!!
+1
quote:
Orijinalden alıntı: CWaRRioR
Telefonu bilinçli olarak alıp, hakkıyla kullananlara lafım yok. Ama popüler kültür anlayışından nefret ediyorum, teknolojiden anlamayan insanların marka takıntılarından özenti hareketlerinden nefret ediyorum ve sırf popülerliğin etkisiyle şişirilmiş fiyatlarla bu ürünleri satan şirketlerden de nefret ediyorum. Videoya bakın, bakın ki ne tip insanlar var teknolojinin t'sinden anlamayan... Herkesin elinde iPhone, herkesin kulağında Beats. Sorsan çok hızlı telefon, çok hafif, daha iyisi yok ya da uff basları süper. Ama baksan donanımdan bihaber adamlar... Trajikomik yaa. Böyle adamlar varken 100kat daha fazla da satsa şaşırmam. Video ibretlik
Söylediklerime alınmak isteyen alınsın. Dediğim gibi anlamıyorsanız, ne satın aldığınızı bilmiyorsanız tam da size söylüyorum bu lafları
Tamam kabul ediyorum bu tür insanlar çok ama böyle kırpılmış videolara da aldanmayın. Adam tv programı yapıyor. Aklı sıra dalga geçecek. Hep yaptığı şey zaten. Kim bilir kaç kişiye sordular... Aralarından bilmeyen bu işlerle arası olmayan ama rezil olmak istemeyen insanları alıp koyup onları rezil gösterip prim yapmaya çalışıyorlar. Böyle bilmeyen adamlar varsa o kadar da bilen vardır ama neden koysun onu? Apple ne kadar prim yapmaya çalışıyorsa bu adamlar da, kendilerini insanların aptal olduğunu halka göstermeye çalışarak (çeşitli numaralarla) prim yapmaya çalışıyorlar... Herşeye bu denli yaklaşmayın lütfen.
quote:
Orijinalden alıntı: Erasmus78
%30 kâr? Apple'in kendisi o kadar kâr etmiyor cihazdan.
iphone 5'in üretim maliyeti (parça olarak) 168 $ mış, (iphone 4s 132.5 $) Satış fiyatı 649 $ + TAX Diğer üretim mailyetlerini de eklediğiniz de sizce %30 dan daha mı az kar ediyordur? Apple'ın iphone 5 den tahmini 37 milyar $ kazanacağı ön görülüyor.
Hani tüm zamanların en hızlı satılan telefonu diye bir yanlış anaşılma olmasın diye yazıyorum. Böyle de bir bilgi var. Keşke satışları tüm dünyaya açık olsa ve üretim kapasitesi daha yüksek olsa da bizde alabilsek.