Şimdi Ara

iPhone 5'in ön sipariş süreci iPhone 4s ve iPhone 4'e göre 20 kat daha hızlı gerçekleşti (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
1
Favori
10.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne fark edecek,genede en çok ve en hızlı satış rekoru lıran telefon olacak
  • Borsada iyi takipçi olursun sen.
  • Erasmus78 hocam,
    Mantik tam senin yazdigini soyluyor.
    Ama bunlar Amerikali, pazarlama dahisi yani.
    Eger ayni miktar siparis olsaydi kesinlikle belirtirlerdi.
    Benim tahminim de farkli oldugu yonunde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZZ RAT

Erasmus78 hocam,

Bir başka sorunda orada zaten. Bu haberi Apple servis etmediki. Tamamen geçen seneki stoklarını tükeniş hızını takip edenlerin haberi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frievent

quote:

Orijinalden alıntı: HeteroSapien

Bu ve buna benzer topiklerde iphone 5 hakkında aleyhte görüş bildiren herkesi birer birer not aldım. İphone 5 en ucuza nereden alınır topiğinde görmeyim, rezil ederim :))

çocukken yetersiz beslenmişsin galiba.. boşuna demiyorlar anne sütü diye.. ((:

Ayıp olmazsa Doldur bi bardak gönder içeyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Orijinalden alıntı: ZZ RAT

Erasmus78 hocam,

Bir başka sorunda orada zaten. Bu haberi Apple servis etmediki. Tamamen geçen seneki stoklarını tükeniş hızını takip edenlerin haberi bu.

Ben Apple haberi saniyordum.
    Bu durumda akli evvelin uydurdugu bisey.
    Elde yeterli veri olmadigindan, tartismaya degmeyecegini dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ax

İşlemci ve ram'e ne gerek var zaten takılma yok diyenler yapılan geliştirmeyi neden bu kadar övüyorsunuz
    Telefonun tasarımı böyle olmaz saçmalamayıncılar nerdesiniz
    Tek elle kullanım için 3.5 inc şart diyenler ekran 4.0 oldu nerdesiniz

tek elle kullanım için bağ parmağın ileriye doğru uzama mesafesi aynı kaldı yani eni... yukarı aşağı 4"e kadar rahat uzanır.. yeterki enden genişlemesin aksi halde yarım daire şeklinde gezdirdiğinizde sağ elinizde kullandığınız zaman sol üst ve alt köşelere parmağınız erişemez... ama genişlik aynı kaldığı için sorun yok...

Artı neden böyle kin dolu bir içerikle yorum yazılıyor anlamak zor.. apple ilk iphone'u çıkarmasaydı akıllı telefonlar bugünkü halde olurmuydu??????? Apple'a teşekkür etmesi lazım her teknooji severin... örneğin bana göre samsung dünyanın bir numaralı teknoloji firmasıdır ama bu yü düşüncemden dolayı apple'dan nefret edemem.. ama apple'da öncülerin firmasıdır... her firmanın yeri ayrıdır... birine taş atarken diğerini takım tutar gibi savunmak hastalık yada çocukluk olsa gerek!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

quote:

İşlemci ve ram'e ne gerek var zaten takılma yok diyenler yapılan geliştirmeyi neden bu kadar övüyorsunuz

tek elle kullanım için bağ parmağın ileriye doğru uzama mesafesi aynı kaldı yani eni... yukarı aşağı 4"e kadar rahat uzanır.. yeterki enden genişlemesin aksi halde yarım daire şeklinde gezdirdiğinizde sağ elinizde kullandığınız zaman sol üst ve alt köşelere parmağınız erişemez... ama genişlik aynı kaldığı için sorun yok...

Artı neden böyle kin dolu bir içerikle yorum yazılıyor anlamak zor.. apple ilk iphone'u çıkarmasaydı akıllı telefonlar bugünkü halde olurmuydu??????? Apple'a teşekkür etmesi lazım her teknooji severin... örneğin bana göre samsung dünyanın bir numaralı teknoloji firmasıdır ama bu yü düşüncemden dolayı apple'dan nefret edemem.. ama apple'da öncülerin firmasıdır... her firmanın yeri ayrıdır... birine taş atarken diğerini takım tutar gibi savunmak hastalık yada çocukluk olsa gerek!!!

hangi ele göre bu kıyası yapabiliyoruz.herkesin elinin boyutları farklı yani uydurma bir değer o.apple salladı kullanıcıların birçoğuda inandı.yukarıya doğru uzama oldu ekranda göreceğiz kullanımda sıkıntı oluyor mu olmuyor mu.ayrıca burda nefret dolu yorumlar yok çarpıtmayın.apple ölsün batsın diyen yok aksine apple kullanıcılarının tepkileri eleştiriliyor.bazen forumdaki apple kullanıcılarının %90'nın liseli veya orta okullu olduğunu düşünüyorum.o kadar komik yorumlar var ki...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ax İşlemci ve rame ne gerek var zaten takılma yok diyenler yapılan geliştirmeyi neden bu kadar övüyorsunuz Telefonun tasarımı böyle olmaz saçmalamayıncılar nerdesiniz Tek elle kullanım için 3.5 inc şart diyenler ekran 4.0 oldu nerdesiniz
    tek elle kullanım için bağ parmağın ileriye doğru uzama mesafesi aynı kaldı yani eni... yukarı aşağı 4e kadar rahat uzanır.. yeterki enden genişlemesin aksi halde yarım daire şeklinde gezdirdiğinizde sağ elinizde kullandığınız zaman sol üst ve alt köşelere parmağınız erişemez... ama genişlik aynı kaldığı için sorun yok... Artı neden böyle kin dolu bir içerikle yorum yazılıyor anlamak zor.. apple ilk iphoneu çıkarmasaydı akıllı telefonlar bugünkü halde olurmuydu??????? Applea teşekkür etmesi lazım her teknooji severin... örneğin bana göre samsung dünyanın bir numaralı teknoloji firmasıdır ama bu yü düşüncemden dolayı appledan nefret edemem.. ama appleda öncülerin firmasıdır... her firmanın yeri ayrıdır... birine taş atarken diğerini takım tutar gibi savunmak hastalık yada çocukluk olsa gerek!!!

Biz apple anti-fanı olmadığımız gibi fan olarak ta yaklaşmıyorum duruma.Ben sony ericsson,lg,samsung marka kullanmış ve şuan da e72 kullanan biri olarak yazıyorum.Yiğidi öldür hakkını ver durumunda özellikle 4s samanı böyle yazılar gördünüz mü hiç.Göremezsiniz çünkü 4s'in geçiş versiyonu olduğunu herkes biliyordu.İphone 4 derseniz de ben de ah geçirerek o telefona sahip olmak istemiştim.Gerçi alamazmıydım nakit alırdım.Para sorunu açısından değil yaklaşımım;benim yaklaşımım gerçekçi olmanız.Apple bu işi İphone 5 ile yüzüne gözüne bulaştırdığını kanıtmaldı kısacası Steve Jobs öldü innovasyon bitti.

Ben Samsung çalışanı da değilim ortağı da ama çoğu şeydi öncü.LG de teknolojide öncü (özellikle LED tv'de Samsungdan üstün (FPR 3d gözlük teknoljisini gelitirdi=Şuan Samsung,Sony,Philips,panasonic daha doğrusu %80 onun teknolojisini kullanıyor) ) Şunu bilmiyorsunuz LTE teknojisini de Samsung dan çaldı diyebiliriz.1 tame LTE konusunda patenti yok Apple'ın Samsung ise %13 yani 400 gibi patenti elinde parındırıyormuş.Alın size öncülük.

Apple asıl kendi ülkesinde haksızlıktan dolayı kaybedicek.İphone 5 öncesi Dava bile kasıtlı olarak 2 hafta öncesinden sonuca bağlandı.yıllardır süren dava hakimi zamanı iyi ayarlamış diyelim o zaman.Kısacası Apple'dan bunran sonra hani bir parodi varya internette Apple sınavı çözer Samsung Kopya çeker Nokia ise şokta.Aslında o resim tam tersi.Apple artık gözümde bitik bir şirket.Ben onun çöküşünü Blackberry gibi olacağını tahmin ediyorum.80 milyar dolardan 4-5 milyar dolara.Anlayın artık.(Bu da tam 20 katına denk geliyor işte)

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihgke

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ax İşlemci ve rame ne gerek var zaten takılma yok diyenler yapılan geliştirmeyi neden bu kadar övüyorsunuz Telefonun tasarımı böyle olmaz saçmalamayıncılar nerdesiniz Tek elle kullanım için 3.5 inc şart diyenler ekran 4.0 oldu nerdesiniz
    tek elle kullanım için bağ parmağın ileriye doğru uzama mesafesi aynı kaldı yani eni... yukarı aşağı 4e kadar rahat uzanır.. yeterki enden genişlemesin aksi halde yarım daire şeklinde gezdirdiğinizde sağ elinizde kullandığınız zaman sol üst ve alt köşelere parmağınız erişemez... ama genişlik aynı kaldığı için sorun yok... Artı neden böyle kin dolu bir içerikle yorum yazılıyor anlamak zor.. apple ilk iphoneu çıkarmasaydı akıllı telefonlar bugünkü halde olurmuydu??????? Applea teşekkür etmesi lazım her teknooji severin... örneğin bana göre samsung dünyanın bir numaralı teknoloji firmasıdır ama bu yü düşüncemden dolayı appledan nefret edemem.. ama appleda öncülerin firmasıdır... her firmanın yeri ayrıdır... birine taş atarken diğerini takım tutar gibi savunmak hastalık yada çocukluk olsa gerek!!!

Biz apple anti-fanı olmadığımız gibi fan olarak ta yaklaşmıyorum duruma.Ben sony ericsson,lg,samsung marka kullanmış ve şuan da e72 kullanan biri olarak yazıyorum.Yiğidi öldür hakkını ver durumunda özellikle 4s samanı böyle yazılar gördünüz mü hiç.Göremezsiniz çünkü 4s'in geçiş versiyonu olduğunu herkes biliyordu.İphone 4 derseniz de ben de ah geçirerek o telefona sahip olmak istemiştim.Gerçi alamazmıydım nakit alırdım.Para sorunu açısından değil yaklaşımım;benim yaklaşımım gerçekçi olmanız.Apple bu işi İphone 5 ile yüzüne gözüne bulaştırdığını kanıtmaldı kısacası Steve Jobs öldü innovasyon bitti.

Ben Samsung çalışanı da değilim ortağı da ama çoğu şeydi öncü.LG de teknolojide öncü (özellikle LED tv'de Samsungdan üstün (FPR 3d gözlük teknoljisini gelitirdi=Şuan Samsung,Sony,Philips,panasonic daha doğrusu %80 onun teknolojisini kullanıyor) ) Şunu bilmiyorsunuz LTE teknojisini de Samsung dan çaldı diyebiliriz.1 tame LTE konusunda patenti yok Apple'ın Samsung ise %13 yani 400 gibi patenti elinde parındırıyormuş.Alın size öncülük.

Apple asıl kendi ülkesinde haksızlıktan dolayı kaybedicek.İphone 5 öncesi Dava bile kasıtlı olarak 2 hafta öncesinden sonuca bağlandı.yıllardır süren dava hakimi zamanı iyi ayarlamış diyelim o zaman.Kısacası Apple'dan bunran sonra hani bir parodi varya internette Apple sınavı çözer Samsung Kopya çeker Nokia ise şokta.Aslında o resim tam tersi.Apple artık gözümde bitik bir şirket.Ben onun çöküşünü Blackberry gibi olacağını tahmin ediyorum.80 milyar dolardan 4-5 milyar dolara.Anlayın artık.(Bu da tam 20 katına denk geliyor işte)

bu sonuca apple'ın değerini 400 milyar dolarlar seviyesine çıkaran ürünlerden 20 kat daha hızlı satılan ürününe bakarak mı vardınız acaba??

• 24 saatte 2 milyon sipariş verilmiş, 20 katı ön sipariş hangi zaman dilimi için verilmiş? Böyle haber yapanlara sinir oluyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be telefon hızlı olunca dağıtımı da hızlı oluyor.
    Benim korkum bilgisayarların git gide küçülmesi....
    Masaustu, dizüstü, tablet, cep... Derken cebe girdi. Allah'tan Apple son telefonunu büyüttüde yine cepte kaldı. Kaldı kalmasına da bakalim tablette ne yapacak....o büyüyecek mi küçülecek mi.?

• iphone stoklarini bu sefer daha az olacagi hakkinda bir Haber okumustum bn ekranlari daha az siparis vermislerdi bulursam linkini koyarim

• quote:

quote:

Denemelerimde 4.3 inch kadar tek elle kullanim mumkun ileride tamamen cercevesiz telefonlar cikinca 4.5 olur ama yukarisinda kesinlikle tek elle kullanim sozkonusu degil ornek cok guzel bir telefon olmasina ragmen s3 ne yazikki tek elle kullanilamiyor.Kisacasi 4.3 den buyuk bir telefon alinacaksa almisken samsung note 1-2 almak en mantiklisi bence zorda olsa hem cebe sigar hemde tablet gibi 2 elle rahat kullanilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

eskiye oranla 20kat daha az onsiparis stogu olabilir mi?reklam gibi geldi

Sony xperia s;donanim,tasarim olarak daha ustun olmasi ragmen 1000lira daha ucuz iken apple 5in bu kadar ragbet gormesine anlam veremiyorum...

apple 5in uygulama magazasi disinda ne artisi var

zaten önemli olan cihazın stabil çalışması ve uygulama mağzası (kesinlikle kalite farkı) Android telefonda kullandım doğrudur, android biraz daha kişiye hitap eden bir sistem ama hiç bir zaman bir ios deil ve olamayacak.

Bide farkı güvenlik sistemi, android telefonda asla banka programlarını kullanmam, sadece ios' da kullanırım.. Zaten geliştirmeye açık olan android bu yüzden güvenlik seviyesini kaybediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theoki -- 18 Eylül 2012; 6:17:21 >
  • Güzel reklam. Az çok anlatmış bir çok şeyi. Anlayana tabi.

Kapitalizm'in pusuları bunlar...
  • Bu tür haberlerin gerçeği yansıttığına inanmıyorum. Çıkan cihaz selefinden çok farklı olmayınca satışları canlı tutabilmek adına bu tür manipulasyonlar yapılarak "bakın o kadar iyi cihaz yaptık ki eskisinden şu kadar kat fazla talep aldı.Eğer elinizi çabuk tutmazsaniz bu ayrıcalıklı şeye sahip olamayabilirsiniz" imajı verip insanları özendirmeye ve ceplerine ellerini daldirmaya çalışıyorlar.şu an iphone 4s in yapamayip 5 in yaptığı ne var Allah aşkına? Kapitalist düzenin kurduğu tuzaklara düşmemek gerek

• Apple başkan yardımcısı reklam amaçlı şunları söylemiş: iphone 4s e göre 2 kat ön sipariş aldık. (24 saaatte 2 milyon)
    Demek ki ortada 20 katı olan bir şey yok, apple yalakalarının uydurma haberi.
  • boşu boşuna sattım mis gibi s3 ü anasını satiyim gaza gelip iphone 5 i görecem diye al gördüm iphone 5 i şimdi git tekrar s3 al küllüm zarar anasını satiyim ya ayıptır kardeşim ya ekran 4" olmuş 2 renk yapmışlar cihazı millete kakalıyacaklar yine iphone yine 5s çıkartacak ön hazırlıklarını yapıyor eğer böyle gidersen samsungun s4 çıkarmasına gerek yok çünkü apple anca iphone 9 da yakalar samsung s3 ü
  • Allah için arkadaşlar ben burda bunu söylemiştim.İphone 4 20.000 satsa İphone 1000 satması gerekir kş 20 kat olsun diye. Apple bitti artık.Samsung Satışları hit seviyede. İphone5 'ın 3 katı satar gibi geliyor bana.Neden derseniz ipohe5 'e umut bağlayıp telefonunu değiştirmek için uzunca süre bekleyip hüsrana uğrayan çokkkk.Artık samsung'un kuklası olmaktan öteye gitmez.Öyle allamakla pullamakla olmuyor artık.2 milyon peh.Rezilliğin önde gidenleri.Kimileri 20.000.000 demişti bir ara.Zaten şurdan belliydi.Youtube da İphone5 le dalga geçem video 9.000.000 iphone resmi reklamı milyon bile yok.Bu zaten herşeyi ortaya koyuyor.Yoksa herkes tanıtım videosunu izler telefona hücum ederdi.İpone milleti enayi yerine koydu şimdi o şişirme hisseleri de artık ne yapar bilmem.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.